szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Én formában vagyok. A kerek is egy forma... :wub: ...nem reggeliztem ma. formában kell lennem... Azt tudod-e, hogy ha kihagysz egy étkezést, akkor nem a lerakódott zsírt égeted el, hanem az izmokból vonod el az elraktározódott energiát? Azaz nem igazi súlycsökkenést érsz el, hanem izomcsökkenést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Én formában vagyok. A kerek is egy forma... :wub: Ezt jó hallani, tekintsünk általános érvényű igazságnak:mert akkor ez rám is vonatkozik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Ezt jó hallani, tekintsünk általános érvényű igazságnak:mert akkor ez rám is vonatkozik :P nem is vagy kerek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 nem is vagy kerek :P :wub: akkor már egyenesen gömb? B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :P akkor már egyenesen gömb? B) :P Hadd idézzek valakitől: "Dili!" :wub: :lol: Most lépek ebédelni... Ebéd után jövök. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Azt tudod-e, hogy ha kihagysz egy étkezést, akkor nem a lerakódott zsírt égeted el, hanem az izmokból vonod el az elraktározódott energiát? Azaz nem igazi súlycsökkenést érsz el, hanem izomcsökkenést. hmmm akkor még jó hogy majd ki durranok a sok izomtól :P de akkor mikor ég el a zsír? csak terheléskor? ilyen hülye szervezetet :D :wub: akkor már egyenesen gömb? :lol: :P háttt amit írni akarok,azt nem merem :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 háttt amit írni akarok,azt nem merem :P :P :wub: JOBB is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: JOBB is :P mert? :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 mert? :P :P ...Lesz kapsz... B) szóval pizzát ettél? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ...Lesz kapsz... B) szóval pizzát ettél? :wub: lesz kapsz? you're dreaming,girl :lol: :P igen,azt ettem, értem a célzást. :D tesóm lecsapott a másik verzióra,még este :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 lesz kapsz? you're dreaming,girl B) :P igen,azt ettem, értem a célzást. :lol: tesóm lecsapott a másik verzióra,még este :P :wub: jó duma Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: jó duma az,mivel igaz Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Úgy látom megint perpatvar van készülőben! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Úgy látom megint perpatvar van készülőben! :P én miért nem tudok előre mindent? :wub: :lol: :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 én miért nem tudok előre mindent? :wub: B) :P :P na mostan ezt nem értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 na mostan ezt nem értem hát hogy nem látok itt semmit sem készülőben,de te már mint egy vajákos asszony,olyan pontosággal diagnosztizáltad a helyzetet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 hát hogy nem látok itt semmit sem készülőben,de te már mint egy vajákos asszony,olyan pontosággal diagnosztizáltad a helyzetet :wub: há mer megint ellenkeztek egymással... oszt mindig te húzod a rövidebbet... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 há mer megint ellenkeztek egymással... oszt mindig te húzod a rövidebbet... :wub: én nem ellenkeztem... :P én nem húzok semmit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 oszt mindig te húzod a rövidebbet... :P ez mekkora mondás és igaz is!!!! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ez mekkora mondás és igaz is!!!! :wub: :P hagyjatok békén :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 hagyjatok békén :P Most mi van, nem ismered a mondást, mindig azzal élcelődnek,akit szeretnek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Most mi van, nem ismered a mondást, mindig azzal élcelődnek,akit szeretnek :wub: akkor egy kicsit szeressetek mást is :D :P csak mindig úgy hozzátok elő a dolgokat,hogy ööööö én legyek a szeretet középpontja :P B) :lol: és két nap után...nem poén :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 mindig a legkisebbet bántják! :wub: Na én mára befejeztem a fórumozást medek melózni pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Beavatás :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 mindig a legkisebbet bántják! B) Na én mára befejeztem a fórumozást medek melózni pápá jó szórakozást :wub: Beavatás :P hát meddig akarsz még avatgatni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts