szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Én formában vagyok. A kerek is egy forma... :wub: adorjant írta: ...nem reggeliztem ma. formában kell lennem... Azt tudod-e, hogy ha kihagysz egy étkezést, akkor nem a lerakódott zsírt égeted el, hanem az izmokból vonod el az elraktározódott energiát? Azaz nem igazi súlycsökkenést érsz el, hanem izomcsökkenést.
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 szabot írta: Én formában vagyok. A kerek is egy forma... :wub: Ezt jó hallani, tekintsünk általános érvényű igazságnak:mert akkor ez rám is vonatkozik :P
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: Ezt jó hallani, tekintsünk általános érvényű igazságnak:mert akkor ez rám is vonatkozik :P nem is vagy kerek :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: nem is vagy kerek :P :wub: akkor már egyenesen gömb? B) :P
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: :P akkor már egyenesen gömb? B) :P Hadd idézzek valakitől: "Dili!" :wub: :lol: Most lépek ebédelni... Ebéd után jövök. :D
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 szabot írta: Azt tudod-e, hogy ha kihagysz egy étkezést, akkor nem a lerakódott zsírt égeted el, hanem az izmokból vonod el az elraktározódott energiát? Azaz nem igazi súlycsökkenést érsz el, hanem izomcsökkenést. hmmm akkor még jó hogy majd ki durranok a sok izomtól :P de akkor mikor ég el a zsír? csak terheléskor? ilyen hülye szervezetet :D nyuszifül írta: :wub: akkor már egyenesen gömb? :lol: :P háttt amit írni akarok,azt nem merem :P B)
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: háttt amit írni akarok,azt nem merem :P :P :wub: JOBB is B)
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: :wub: JOBB is :P mert? :P B)
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: mert? :P :P ...Lesz kapsz... B) szóval pizzát ettél? :wub:
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: ...Lesz kapsz... B) szóval pizzát ettél? :wub: lesz kapsz? you're dreaming,girl :lol: :P igen,azt ettem, értem a célzást. :D tesóm lecsapott a másik verzióra,még este :P
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: lesz kapsz? you're dreaming,girl B) :P igen,azt ettem, értem a célzást. :lol: tesóm lecsapott a másik verzióra,még este :P :wub: jó duma
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: :wub: jó duma az,mivel igaz
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 Úgy látom megint perpatvar van készülőben! :wub:
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 mackosajt írta: Úgy látom megint perpatvar van készülőben! :P én miért nem tudok előre mindent? :wub: :lol: :P B)
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: én miért nem tudok előre mindent? :wub: B) :P :P na mostan ezt nem értem
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 mackosajt írta: na mostan ezt nem értem hát hogy nem látok itt semmit sem készülőben,de te már mint egy vajákos asszony,olyan pontosággal diagnosztizáltad a helyzetet :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: hát hogy nem látok itt semmit sem készülőben,de te már mint egy vajákos asszony,olyan pontosággal diagnosztizáltad a helyzetet :wub: há mer megint ellenkeztek egymással... oszt mindig te húzod a rövidebbet... :P
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 mackosajt írta: há mer megint ellenkeztek egymással... oszt mindig te húzod a rövidebbet... :wub: én nem ellenkeztem... :P én nem húzok semmit :P
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 mackosajt írta: oszt mindig te húzod a rövidebbet... :P ez mekkora mondás és igaz is!!!! :wub: :P
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: ez mekkora mondás és igaz is!!!! :wub: :P hagyjatok békén :P
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Elküldve Szeptember21, 2006 adorjant írta: hagyjatok békén :P Most mi van, nem ismered a mondást, mindig azzal élcelődnek,akit szeretnek :wub:
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 nyuszifül írta: Most mi van, nem ismered a mondást, mindig azzal élcelődnek,akit szeretnek :wub: akkor egy kicsit szeressetek mást is :D :P csak mindig úgy hozzátok elő a dolgokat,hogy ööööö én legyek a szeretet középpontja :P B) :lol: és két nap után...nem poén :P
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 mindig a legkisebbet bántják! :wub: Na én mára befejeztem a fórumozást medek melózni pápá
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Elküldve Szeptember21, 2006 mackosajt írta: mindig a legkisebbet bántják! B) Na én mára befejeztem a fórumozást medek melózni pápá jó szórakozást :wub: nyuszifül írta: Beavatás :P hát meddig akarsz még avatgatni :P
Recommended Posts