mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 néha szoktunk ide-oda császkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 de ugye a gyerekek is opelimádók? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 de ugye a gyerekek is opelimádók? :P ez nem kérdés. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ez nem kérdés. :wub: nos,igen,nem is tudom hogy tehettem fel ilyen kérdést,hiszen a vérükben van :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 nos,igen,nem is tudom hogy tehettem fel ilyen kérdést,hiszen a vérükben van :wub: :P Sziasztok! Hát szerintem is hüle kérdés volt, apja gyerekei! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Sziasztok! Hát szerintem is hüle kérdés volt, apja gyerekei! :P Biza'!És olyannyira autómániások, hogy a legnagyobb gyurmából csinált nekem autót :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 a legkisebb meg többnyire 4 ótót fog a kezeiben, és úgy járkál! 2 nem elég neki! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Sziasztok! Hát szerintem is hüle kérdés volt, apja gyerekei! :lol: üdv! kösz hogy nyíltan kimondod: hülye vagyok :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 üdv! kösz hogy nyíltan kimondod: hülye vagyok :wub: :P :P B) idézek: "Dili!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 üdv! kösz hogy nyíltan kimondod: hülye vagyok :wub: :P :P B) Inkább büke-bóka! hihihi :D :P :P Biza'!És olyannyira autómániások, hogy a legnagyobb gyurmából csinált nekem autót :lol: Kicsinált neked a legnagyobb gyúrmából autót? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Kicsinált neked a legnagyobb gyúrmából autót? :P B) :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 na,egyre jobb,rám nézve :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 na,egyre jobb,rám nézve :wub: :P :P :lol: ja-ja! B) családi perpatvarnak vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ja-ja! :P családi perpatvarnak vége? miért,volt? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ja-ja! :P családi perpatvarnak vége? :wub: úgy szép az élet ha zajlik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: úgy szép az élet ha zajlik B) :P (zajlott is :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Szia Endlos!Üdv köztünk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Laci,hogy-hogy felraktad az autót a carstylingra? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Szia Endlos!Üdv köztünk :wub: Hú basszu fél óra volt, mire ide jutottam, elmentem magamnak ezt a fórumoldalt. A kadettos fórumra írogattam, nem a honlappal van a baj, csak más szerkezetekhez szoktam. Ugye szurkoltok nekem, hogy kibírja a piroska a költözést, mióta eladtam a házat, azóta sokat vontatok vele ufót, nagy súlyokat (megengedetten felül is, mert az új kisházhoz sok építőanyag kell, és uncsi mindig faterhoz fordulni, hogy hozza ki nekem teherautókkal. Szal sokat járok terepen, kellene vmi megoldás, hogy ne legyek a kipufogószervizek törzsvendége. Tuttok vmit? Hú basszu fél óra volt, mire ide jutottam, elmentem magamnak ezt a fórumoldalt. A kadettos fórumra írogattam, nem a honlappal van a baj, csak más szerkezetekhez szoktam. Ugye szurkoltok nekem, hogy kibírja a piroska a költözést, mióta eladtam a házat, azóta sokat vontatok vele ufót, nagy súlyokat (megengedetten felül is, mert az új kisházhoz sok építőanyag kell, és uncsi mindig faterhoz fordulni, hogy hozza ki nekem teherautókkal. Szal sokat járok terepen, kellene vmi megoldás, hogy ne legyek a kipufogószervizek törzsvendége. Tuttok vmit? Volt egyí lerhetőség, egy itteni srácnak van egy 5ajtósa, amit megcsinált úgy, hogy beépítette a rendszert az alvázba, szal nem uüti fel folyton, meg megemelte a futóműveket, de most 180ért adná, és nekem meg nincs szívem a többi részét emg tárolni, vagy kidobni, nekem csak az alváz kéne, meg a kis kiemelésre szolgáló alkatrészek. Azt meg külön nem adja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 elreped a cső? vagy csak simán benyomódik? felxibillis részt kell beiktatni a leömlő után,és akkor talán némileg tud mozogni a rendszer.de lehet ez nem tuti megoldás...nekem segített anno a 8 centis ültetésnél :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Hú basszu fél óra volt, mire ide jutottam, elmentem magamnak ezt a fórumoldalt. A kadettos fórumra írogattam, nem a honlappal van a baj, csak más szerkezetekhez szoktam. Ugye szurkoltok nekem, hogy kibírja a piroska a költözést, mióta eladtam a házat, azóta sokat vontatok vele ufót, nagy súlyokat (megengedetten felül is, mert az új kisházhoz sok építőanyag kell, és uncsi mindig faterhoz fordulni, hogy hozza ki nekem teherautókkal. Szal sokat járok terepen, kellene vmi megoldás, hogy ne legyek a kipufogószervizek törzsvendége. Tuttok vmit? Volt egyí lerhetőség, egy itteni srácnak van egy 5ajtósa, amit megcsinált úgy, hogy beépítette a rendszert az alvázba, szal nem uüti fel folyton, meg megemelte a futóműveket, de most 180ért adná, és nekem meg nincs szívem a többi részét emg tárolni, vagy kidobni, nekem csak az alváz kéne, meg a kis kiemelésre szolgáló alkatrészek. Azt meg külön nem adja. :-)) Amúgy most azért van időm itt lenni, mert az ótó bevittem sürgősségire, a kisodródástól keletkezett rajta 1-2 ezazminden, de nemsoká menek érte bringával. Hú basszu fél óra volt, mire ide jutottam, elmentem magamnak ezt a fórumoldalt. A kadettos fórumra írogattam, nem a honlappal van a baj, csak más szerkezetekhez szoktam. Ugye szurkoltok nekem, hogy kibírja a piroska a költözést, mióta eladtam a házat, azóta sokat vontatok vele ufót, nagy súlyokat (megengedetten felül is, mert az új kisházhoz sok építőanyag kell, és uncsi mindig faterhoz fordulni, hogy hozza ki nekem teherautókkal. Szal sokat járok terepen, kellene vmi megoldás, hogy ne legyek a kipufogószervizek törzsvendége. Tuttok vmit? Volt egyí lerhetőség, egy itteni srácnak van egy 5ajtósa, amit megcsinált úgy, hogy beépítette a rendszert az alvázba, szal nem uüti fel folyton, meg megemelte a futóműveket, de most 180ért adná, és nekem meg nincs szívem a többi részét emg tárolni, vagy kidobni, nekem csak az alváz kéne, meg a kis kiemelésre szolgáló alkatrészek. Azt meg külön nem adja. Gondolom az egy tonnás ütéstől a flexi cuccos is behrpadna nem? Amúgymeg neked lehet kapni gyári kartervédőt hozzá vmi 23ezerér :-)) Oasmi nekemis jó lenne. Hú basszu fél óra volt, mire ide jutottam, elmentem magamnak ezt a fórumoldalt. A kadettos fórumra írogattam, nem a honlappal van a baj, csak más szerkezetekhez szoktam. Ugye szurkoltok nekem, hogy kibírja a piroska a költözést, mióta eladtam a házat, azóta sokat vontatok vele ufót, nagy súlyokat (megengedetten felül is, mert az új kisházhoz sok építőanyag kell, és uncsi mindig faterhoz fordulni, hogy hozza ki nekem teherautókkal. Szal sokat járok terepen, kellene vmi megoldás, hogy ne legyek a kipufogószervizek törzsvendége. Tuttok vmit? Volt egyí lerhetőség, egy itteni srácnak van egy 5ajtósa, amit megcsinált úgy, hogy beépítette a rendszert az alvázba, szal nem uüti fel folyton, meg megemelte a futóműveket, de most 180ért adná, és nekem meg nincs szívem a többi részét emg tárolni, vagy kidobni, nekem csak az alváz kéne, meg a kis kiemelésre szolgáló alkatrészek. Azt meg külön nem adja. Bár felekltetted az érdeklődésemet, hogyan lehet a flexitást emgoldani? Külön lehet hozzá kapni ien elemeket, vgy te hogx csináltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Laci,hogy-hogy felraktad az autót a carstylingra? :wub: Nem tom... csak úgy belöktem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Bár felekltetted az érdeklődésemet, hogyan lehet a flexitást emgoldani? Külön lehet hozzá kapni ien elemeket, vgy te hogx csináltad? van olyan autó ahol gyárilag alkalmazzák. olyan,mint egy sűrűn szőtt drótos valami :wub: sztem akármelyik kipufogósnál találsz ilyet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 van olyan autó ahol gyárilag alkalmazzák. olyan,mint egy sűrűn szőtt drótos valami :wub: sztem akármelyik kipufogósnál találsz ilyet :P Gondolom, mint a vízsezrelésnél alkalmazott flexicső úgy nézhet ki, kösz, megnézem. Remélem nem kérnek százezreket érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Gondolom, mint a vízsezrelésnél alkalmazott flexicső úgy nézhet ki, kösz, megnézem. Remélem nem kérnek százezreket érte. sajna nem tudom mennyibe került,de én hetente voltam kipuffosnál (a szó szoros értelmében...),mert vhol mindig le- vagy beért :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts