mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 sajnos ésszel nem szolgálhatok. mit cseréljünk,hogy kapjak? Nem hiszem, hogy eszetlen lennél :P Frissen levágott körmeimet cserélném egy doboz sörre... Báááááááááááááááááááááááááááááááááá :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem hiszem, hogy eszetlen lennél :P ez van sajna. így születtem :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Frissen levágott körmeimet cserélném egy doboz sörre... :wub: :P Tiéd a sör ingyé' :P grrrrrrrrrrrrr Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tudtam, hogy én fogom a legnagyobb bizniszt csinálni!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ez van sajna. így születtem :wub: :P Jó duma :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 én csak jó éjt kívánok,nem kérek semmit cserébe érte :wub: további szép,szebb estét mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én is lecsukom a szemem. Jóéjt nektek, álmodjatok széket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hé, mindenki elvonul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hé, mindenki elvonul? magammal beszélgessek? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 magammal beszélgessek? :wub: én vagyok, csak olvasgatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mert titok! :wub: Még szép, hogy titok! :P én vagyok, csak olvasgatok Láttalak ám, csak épp a weblapot fabrikáltam. Mire végeztem már eltűntél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 neeeem tudokkkk aludniiii :wub: :P :P már elegem van. napok óta ez megy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 neeeem tudokkkk aludniiii :P :P B) már elegem van. napok óta ez megy... Csinálj úgy, mint a parasztbácsi, számolj el 3-ig vagy 4-ig és már alszol is. Na jó, elszámolhatsz fél ötig is... Amúgy nálam meg fordítva van, alig bírok felkelni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Nálam is, de mondjuk nekem van egy segítségem, aki álmot hoz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Jó reggelt! Egyfolytában tüsszögnék a náthától... B) de kitolok vele. :wub: már jobban vagyok. Úgy sajnálom, hogy az esti beszélgetésekből kimaradok, de már dolgozunk az ügyön a kollégámmal, hogy esetleg egy benti gépet Bluetooth segítségével a telefonommal internetre kötünk, és akkor onnan is tudnék netezni. :P nyugi... normális vagyok, csak fanatikus. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 :wub: Mackó, van jobb ötletem....néha pótoljuk be inkább személyes beszélgetéssel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Na jó... de amikor éjszakás vagyok, akkor tudnék beszélgetni a faros testvérekkel is. A személyes beszélgetésekben is benne vagyok. Szabot! Akkor miként állsz ahhoz a pesti úthoz? veszel ki szabit arra a napra, és jössz velem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Majd őket is lecsalogatjuk :wub: Nekem ugrott a szabi....én nem megyek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 kár. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 Nálam is, de mondjuk nekem van egy segítségem, aki álmot hoz :P Jó reggelt! Egyfolytában tüsszögnék a náthától... :D de kitolok vele. :P már jobban vagyok. Úgy sajnálom, hogy az esti beszélgetésekből kimaradok, de már dolgozunk az ügyön a kollégámmal, hogy esetleg egy benti gépet Bluetooth segítségével a telefonommal internetre kötünk, és akkor onnan is tudnék netezni. :P nyugi... normális vagyok, csak fanatikus. B) szép jó reggelt mindenkinek! nyuszi,miféle segítség? :wub: nekem is kéne :P mackó,ööö kicsit elvetemült opeles benyomását kelted,de nincs ebben semmi rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ... mackó,ööö kicsit elvetemült opeles benyomását kelted,de nincs ebben semmi rossz :wub: én is így gondolom. Kedves fiaim ha megyek valahová csak annyit kérdeznek: "Apa! Opeltalálkozóra mész?" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 én is így gondolom. Kedves fiaim ha megyek valahová csak annyit kérdeznek: "Apa! Opeltalálkozóra mész?" :P komoly :P de ha nem oda,akkor remélem fölényesen visszavágsz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 komoly :P de ha nem oda,akkor remélem fölényesen visszavágsz :wub: iegn!Ők jönnek ide :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ha nem oda, akkor mondjuk dolgozni, vagy boltba... más nem nagyon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember21, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2006 ha nem oda, akkor mondjuk dolgozni, vagy boltba... más nem nagyon van. ja értem. azt hittem néha jártok bálba,színházba,mozibaaa,ilyesmi :wub: bár nem mintha én sűrűbben jutnék el oda :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts