szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 a sor melyik végén?? Most mondom, hogy soron kívül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :P Hé! :wub: igeeeeeeeeeeen??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 De olyan vagy Sanyi! :P Hú Tamás, erről megint eszembe jutott egy önégetős hülyeség! :P Újpesten volt egy csajom, és elmentünk a barátnőjéhez. Dinában azt szerettem, hogy lehetett csipkedni szóval, nem sértődött meg, hanem azonnal visszaadta, és jókat röhögtünk. Namost Szilvinél is elkezdtünk így játszani, és Szilvi már röhögve megjegyezte, hogy "Sanyi, annyira olyan vagy!" No, Dinának ez volt a feldobott labda! Rögtön rávágta: "Á, Sanyi nem olyan, Sanyi más!" B) Itt aztán meg is állt a beszélgetés, csak röhögtünk. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hú Tamás, erről megint eszembe jutott egy önégetős hülyeség! :P Újpesten volt egy csajom, és elmentünk a barátnőjéhez. Dinában azt szerettem, hogy lehetett csipkedni szóval, nem sértődött meg, hanem azonnal visszaadta, és jókat röhögtünk. Namost Szilvinél is elkezdtünk így játszani, és Szilvi már röhögve megjegyezte, hogy "Sanyi, annyira olyan vagy!" No, Dinának ez volt a feldobott labda! Rögtön rávágta: "Á, Sanyi nem olyan, Sanyi más!" B) Itt aztán meg is állt a beszélgetés, csak röhögtünk. :P :wub: Akkor te most "más" vagy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Most mondom, hogy soron kívül! hmm....remélem... az biztos,hogy soron kívűl vagyok,mert nekem nem szól most komment :wub: a fentebb írt mail címedre ment egy mail. és Nyuszinak is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :wub: Akkor te most "más" vagy? :P Hülye! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hmm.... a fentebb írt mail címedre ment egy mail. és Nyuszinak is Nézem! Hülye! :P Tudom! De ezért szerettek, nem? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 SzaboT, ez a legkedvesebb szavam! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 SzaboT, ez a legkedvesebb szavam! :P Nem is, hanem az hogy "dili" :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Az a te szavad, de nekem nagyon kedves! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Az a te szavad, de nekem nagyon kedves! :wub: :P Igaz is, majd'elfelejtettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 a fentebb írt mail címedre ment egy mail. Megkaptam, szerkesztem. :P Az a te szavad, de nekem nagyon kedves! :wub: Mindannyiunknak az. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mindannyiunknak az. Szerintem. :wub: Tényleg? Nahát!Kedvesek vagytok...már úúúúúúúúúúúúúgy várom az októbert :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :P Hé! :wub: E én nem étem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 E én nem étem. én már bele sem folyok ebbe az eszmecserébe. felesleges :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 E én nem étem. Mert titok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Mert titok! :wub: Nem érrrr :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem érrrr :wub: És ha veled is csinálunk egy titkot? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....eszmecserébe.... Írjunk inkább a "keres-kínál" -ba :P B) :lol: :D És ha veled is csinálunk egy titkot? :P Ami titok, azt még említeni sem szabad, főleg nem azt, hogy titok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Írjunk inkább a "keres-kínál" -ba B) :lol: :D :P Ami titok, azt még említeni sem szabad, főleg nem azt, hogy titok :P hmm... hogy még jobban elhúzzak a legaktívabb felhasználó listában? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ami titok, azt még említeni sem szabad, főleg nem azt, hogy titok :wub: Hmmm. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....hogy még jobban elhúzzak a legaktívabb felhasználó listában? :wub: :P.... Neeeeeeeeeem. Ha nincs eszmeCSERE, akkor kreáljunk ki valami csereberét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Neeeeeeeeeem. Ha nincs eszmeCSERE, akkor kreáljunk ki valami csereberét :wub: sajnos ésszel nem szolgálhatok. mit cseréljünk,hogy kapjak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Neeeeeeeeeem. Ha nincs eszmeCSERE, akkor kreáljunk ki valami csereberét :wub: Elemedben vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Frissen levágott körmeimet cserélném egy doboz sörre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts