nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem tudom mit akarsz bizonyítani, ha annyira jó az a kocsi, mit ellenem akarsz kiállni?Ha nem vagyok egy kategória? akkor menj és keress magadhoz illő veresenytársat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nem én akarom bizonyítani,te akartad délután,hogy a tied jobb :wub: én csak elfogadtam a kihívást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Családi pőrpatvar? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 szabotnek mi a mail címe? ma már láttam vhol,de nem találom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én viccnek szántam, te meg máris véresen komolyad veszed, és nekem nem kell bizonyítani, mert tudom, próbáltam a tiédet, és nem tetszett, ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én viccnek szántam, te meg máris véresen komolyad veszed, és nekem nem kell bizonyítani, mert tudom, próbáltam a tiédet, és nem tetszett, ennyi én nem veszem komolyan :P csak most este másabb a hangnem,mint délután öö a "nem tetszett" és másodpercek között pedig különbség van :wub: de ne feszegessük a témát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 most erre mondjam azt,hogy én meg eladtam? :wub: :P :P de megnézettem,féltengelynek semmi baja nem volt. vmi csapágy a váltóban,ezt sejtettük. A féltengelyek nállam szakadtak. Egy kis játék=egy pár tengely. Node a trabihoz bontóból ingyér' volt. Aztán módosítottam, és sokkal strapabíróbb lett. Aztán én is eladtam. B) Hülye rendőrök! Miért akkor állítanak meg, amikor ittam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 de ne feszegessük a témát. szerintem se Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P Ne aggódj, a balhé meglesz, csak nem itt, nyilvánosan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P nem,az nem itt szokott lenni B) én semmit nem írtam rossz szándékkal. de nem szeretem,ha olyat írnak,ami nem igaz (becsmérlés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 szabotnek mi a mail címe? ma már láttam vhol,de nem találom :wub: A cégesre küldd: tamas_szabo@jabil.com. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :P) :wub: Jó vicc Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :wub:) De olyan vagy Sanyi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :lol: (Hajrá Tomi!!! :P) úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. B) de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tudod úgyis, hogy neked! Amúgy meg az a jó, ha senkinek sem kell szurkolnom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. :P de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub: Szűcs Andi? Az ki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. B) de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub: na akkor ezt bebuktad, mert nekem meg HOBi :lol: Tudod úgyis, hogy neked! Tudom hát, de olyan jó kierőszakolni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 na akkor ezt bebuktad, mert nekem meg HOBi :D Tudom hát, de olyan jó kierőszakolni :wub: hát ennek a válasznak nem igazán örülök :P :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Szűcs Andi? Az ki? :P :wub: :P Zsofka! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hát ennek a válasznak nem igazán örülök :lol: :wub: :P :P B) Ne vedd a szívedre. Nő. És van egy HOBi-ja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ne vedd a szívedre. Nő. És van egy HOBi-ja. :wub: igen,csak a felsorolásban nem szerepelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :P B) Zsofka! :P Hé! :wub: igen,csak a felsorolásban nem szerepelek. a felsorolásban nem, mert veled soron kívül foglalkozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 a felsorolásban nem, mert veled soron kívül foglalkozik :wub: a sor melyik végén?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts