nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 Nem tudom mit akarsz bizonyítani, ha annyira jó az a kocsi, mit ellenem akarsz kiállni?Ha nem vagyok egy kategória? akkor menj és keress magadhoz illő veresenytársat!
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 nem én akarom bizonyítani,te akartad délután,hogy a tied jobb :wub: én csak elfogadtam a kihívást...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 szabotnek mi a mail címe? ma már láttam vhol,de nem találom :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 Én viccnek szántam, te meg máris véresen komolyad veszed, és nekem nem kell bizonyítani, mert tudom, próbáltam a tiédet, és nem tetszett, ennyi
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Én viccnek szántam, te meg máris véresen komolyad veszed, és nekem nem kell bizonyítani, mert tudom, próbáltam a tiédet, és nem tetszett, ennyi én nem veszem komolyan :P csak most este másabb a hangnem,mint délután öö a "nem tetszett" és másodpercek között pedig különbség van :wub: de ne feszegessük a témát.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 most erre mondjam azt,hogy én meg eladtam? :wub: :P :P de megnézettem,féltengelynek semmi baja nem volt. vmi csapágy a váltóban,ezt sejtettük. A féltengelyek nállam szakadtak. Egy kis játék=egy pár tengely. Node a trabihoz bontóból ingyér' volt. Aztán módosítottam, és sokkal strapabíróbb lett. Aztán én is eladtam. B) Hülye rendőrök! Miért akkor állítanak meg, amikor ittam? :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 de ne feszegessük a témát. szerintem se
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P Ne aggódj, a balhé meglesz, csak nem itt, nyilvánosan B)
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 A francba! Pedig már dörzsöltem a tenyerem, hogy balhé!!! :wub: :P :P nem,az nem itt szokott lenni B) én semmit nem írtam rossz szándékkal. de nem szeretem,ha olyat írnak,ami nem igaz (becsmérlés)
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :wub:)
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 szabotnek mi a mail címe? ma már láttam vhol,de nem találom :wub: A cégesre küldd: tamas_szabo@jabil.com.
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :P) :wub: Jó vicc
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :P (Hajrá Tomi!!! :wub:) De olyan vagy Sanyi! :P
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Nem kell mondanom, kinek szurkolok, ugye? :lol: (Hajrá Tomi!!! :P) úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. B) de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Tudod úgyis, hogy neked! Amúgy meg az a jó, ha senkinek sem kell szurkolnom.
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. :P de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub: Szűcs Andi? Az ki? B)
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 úgyis csak egyféleképpen lehetne lerendezni. B) de kösz a támogatást :P de felesleges itt értekezni,kinek a pap,kinek a papné. nekem a Szűcs Andi :wub: na akkor ezt bebuktad, mert nekem meg HOBi :lol: Tudod úgyis, hogy neked! Tudom hát, de olyan jó kierőszakolni :P
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 na akkor ezt bebuktad, mert nekem meg HOBi :D Tudom hát, de olyan jó kierőszakolni :wub: hát ennek a válasznak nem igazán örülök :P :P :P B) :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Elküldve Szeptember20, 2006 Szűcs Andi? Az ki? :P :wub: :P Zsofka!
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 hát ennek a válasznak nem igazán örülök :lol: :wub: :P :P B) Ne vedd a szívedre. Nő. És van egy HOBi-ja. :D
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 Ne vedd a szívedre. Nő. És van egy HOBi-ja. :wub: igen,csak a felsorolásban nem szerepelek.
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 :P B) Zsofka! :P Hé! :wub: igen,csak a felsorolásban nem szerepelek. a felsorolásban nem, mert veled soron kívül foglalkozik :lol:
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Elküldve Szeptember20, 2006 a felsorolásban nem, mert veled soron kívül foglalkozik :wub: a sor melyik végén??
Recommended Posts