adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ..... Majd este meglátjuk... ok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ha Sanyi nemsokára megtanít vezetni, a nyomomba sme érsz majd :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ha Sanyi nemsokára megtanít vezetni, a nyomomba sme érsz majd :P már megint csak az álmok...... :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 már megint csak az álmok...... :wub: :P ezek tények kispofám B) , álmodozni te szoktál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 soká fogja még Vilit Hobi megelőzni :P (egy faros meg hogy taníthatna ki elsőkerekes praktikákra :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 soká fogja még Vilit Hobi megelőzni :P igazság...mert mindig én megyek elöl :wub: szóval ezrét lehetetlen Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....megtanít vezetni.... Háztartást ? Ipari áramot ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jó estét! Jelentem elég vót titeket végigolvasni! HOBit nem bántani!!! Irgum-burgum!!!! :wub: :P mert leszel bajban az 1.4 thinportoddal, ha Nyuszi trepniig nyomja a gázpedált! :lol: :P Sanyiról, Roliról és rólam nem is beszélve! No meg Szabotról! Bár lehet, ide kéne még soroljam Lujdzsit is. Meg CORSikA is. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sanyiról, Roliról és rólam nem is beszélve! No meg Szabotról! Bár lehet, ide kéne még soroljam Lujdzsit is. Meg CORSikA is. :wub: :P Aztán már szinte nem is marad senki más :P Rólam tegnap megállapították hogy veszélyes vagyok :P 1.3 (75LE) ascona azt mondta,hogy ö úgy fordul meg a helyi bolt parkolójában,hogy nyikorog,és csapkodja a seggét B) Fél cégem ott volt a boltba(munka után mindenki odamegy) és másnap már elsőbbségadás táblánál is elengedtek :lol: A kicsi megy műszakira pénteken...holnap gázhibaszemlére viszem,ma már lökhárítót is tettem az elejére...jól áll neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Arra akartam kilikadni, hogy kedves vezérasszonyunk ótókáját mi megvédjük! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Arra akartam kilikadni, hogy kedves vezérasszonyunk ótókáját mi megvédjük! :P Ez csak természetes! De szerintem ezt ő is tudja...remélem Hobi csak egy van,és aki szeretne Hobit,az legfeljebb csak a Gyűrűk urából kaphat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Arra akartam kilikadni, hogy kedves vezérasszonyunk ótókáját mi megvédjük! :lol: Hát ha most lenne itt egy ölelős ikon akkor azt raknék be :P Köszi srácok :D Háztartást ? Ipari áramot ? B) Hát ha Sanyi mindezt tudja, akkor ő egy ideális pasi :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Vili gyors,ha nem tudnád. B) helyesbítek: Vili gyorsabb,mint Hobi :P :wub: :D És Vili vajon gyorsabb az én Boszimnál? :D Ha Sanyi nemsokára megtanít vezetni, a nyomomba sme érsz majd :D Úgy úgy! :P Méssz te még kersztbe, és gyorsulsz is! :P soká fogja még Vilit Hobi megelőzni :D (egy faros meg hogy taníthatna ki elsőkerekes praktikákra :lol: ) Úgy, hogy ez a faros régebben orrossal versengett. :D Úgyhogy pár trükköt tudok azzal is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....Hát ha Sanyi mindezt tudja, akkor ő egy ideális pasi :wub: :P.... Marmint hogy te melyiket szeretnéd elsajátítani ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hát ha Sanyi mindezt tudja, akkor ő egy ideális pasi :wub: :P Öööö... A háztartás még döcög is, de az ipari árammal lesznek problémák! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Marmint hogy te melyiket szeretnéd elsajátítani ? :wub: Háááát, inkább az áramot :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Háááát, inkább az áramot :P :P a kis gonosz! B) mentem altatni... aztán még dobunk egy tecskót is, hogy legyön ithun kaja dögivel. :wub: pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 a kis gonosz! :P mentem altatni... aztán még dobunk egy tecskót is, hogy legyön ithun kaja dögivel. :wub: pápá mondhattad volna hamarabb, mi délután voltunk, ha tudjuk, mentünk volna veletek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 HOBit nem bántani!!! Irgum-burgum!!!! :wub: :P mert leszel bajban az 1.4 thinportoddal, ha Nyuszi trepniig nyomja a gázpedált! :P :P És Vili vajon gyorsabb az én Boszimnál? :D Úgy, hogy ez a faros régebben orrossal versengett. :D mackó,nos,ettől nem félek :P nyomhatja,de minek B) sanyi,itt most 1.4 vs 1.4ről volt szó :D ha viszont az első autóm lenne még nálam,1.8ról beszélünk,bátran kiálltam volna ellened. ha pedig tudsz pár trükköt,akkor hajrá,tanítsd ki nyuszit,és akkor visszatérhetünk az 1.4 vs 1.4 témára sajna régen igen nagy illegális gyorsulásos tapasztalattal gazdagodtam,szóval nem leszek könnyű falat és én nem bántom Hobit,tök jó autó,régebben mindig mondtam Nyuszmóknak,hogy megveszem tőle,de nem adta :lol: csak itt lázadozik,ti meg véditek,én egy rossz szót nem mondtam Hobira,de a tények azok tények. ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Én a gyorsulást annyira nem vettem komolyan. Tetszett, de nem az igazi. Én inkább a játékot élveztem vele. Úgy, ahogy a videódon te is. Csak míg te pár bosszantó hangot írtál, addig én utánna féltengelyt, és diffit cseréltem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 És mi a tény? Az, hogy jobbnak tartod a saját kocsidat?Mert a vezetői képességeim hiányáról én is tudok, de nem feltétlenül állítanám, hogy jobb az autód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hűha! Családi versenyt szagolok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 És mi a tény? Az, hogy jobbnak tartod a saját kocsidat?Mert a vezetői képességeim hiányáról én is tudok, de nem feltétlenül állítanám, hogy jobb az autód... ha csak a két autót veszem alapul,akkor azt kell mondjam,a tied harapósabb,de nem megy jobban. ennyi de ez teljesen logikus,ez újabb fejlesztés. nem értem minek kell fennakadni rajta :P :P :D de ha kétségeid vannak,nézük meg :lol: amúgy is ma estére mondtad :wub: Én a gyorsulást annyira nem vettem komolyan. Tetszett, de nem az igazi. Én inkább a játékot élveztem vele. Úgy, ahogy a videódon te is. Csak míg te pár bosszantó hangot írtál, addig én utánna féltengelyt, és diffit cseréltem. :D most erre mondjam azt,hogy én meg eladtam? :P :P B) de megnézettem,féltengelynek semmi baja nem volt. vmi csapágy a váltóban,ezt sejtettük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem fogok kiállni ellened, már csak azért sem, mert tudtam, ha uyganolyan kocsit veszel mint az enyém ez lesz, állandóan becsmérled az enyémet, előtte meg örültél ha betehetted a sejhajod! Fejlesztés ide vagy oda, mindenkinek a saját kölyke a szebb!És még mindig nem vagyok megygőzve hogy egy jó sofőrrel nem maradnál e alul az enyémmel szemben Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nem fogok kiállni ellened, már csak azért sem, mert tudtam, ha uyganolyan kocsit veszel mint az enyém ez lesz, állandóan becsmérled az enyémet, előtte meg örültél ha betehetted a sejhajod! Fejlesztés ide vagy oda, mindenkinek a saját kölyke a szebb!És még mindig nem vagyok megygőzve hogy egy jó sofőrrel nem maradnál e alul az enyémmel szemben nana kicsit vissza! nem becsmérlem. az újabb fejlesztés általában jobb... lehet nem így van,de ha kerítesz egy jó sofőrt magadnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts