nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Elhúzhatnádasötétítőfüggönyt B) :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Most mondják a kollegák, hogy jön a vihar én is mondtam :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 én is mondtam :wub: :P ideért :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 reluxa van :P :P B) (nem,nincs lehúzva :lol: ) Akkor fordulj az ablak felé, ne a falon lévő Metallica posztert néz / nyisd ki a szemed :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Akkor fordulj az ablak felé, ne a falon lévő Metallica posztert néz / nyisd ki a szemed B) muszáj mindig engem bántani :lol: :wub: :P mosmá nem mondom mit szeretek enni,nem figyelmeztetek senkit,hogy jön a vihar.... igum-bugum leszzzz és foganak csikorgatása :D rettegjetek,megjött az IDAMATLAN BÁCSI :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 itt,ahogy mondom úgy értsd FEKETE az ég :wub: Le kellene venni a napszemüveget... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ideért :wub: itt már csak kis zápor,de még esik. a nagy zuhé relatív hamar lement (tudom hogy szereted a relatív szót :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 rettegjetek,megjöt az IDAMATLAN BÁCSI Ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ki? igen,rád is vonatkozik :P :P ki? ahogy olvasod :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 igum-bugum leszzzz és foganak csikorgatása :P feltéve ha marad fogad :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 feltéve ha marad fogad :wub: az IDAMATLAN BÁCSI foga nem csikorog :P te viszont készülhetsz eme fájdalmas folyamatra,leányom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 az IDAMATLAN BÁCSI foga nem csikorog :P te viszont készülhetsz eme fájdalmas folyamatra,leányom B) húha :wub: de nagyon megijedtem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Rettegésemben nem tudok mit tenni, megyek heti meetingre. 3 óra tömör gyönyör. És megint elfelejtettem ropit venni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 húha :P de nagyon megijedtem :P most még nevetsz :D de lesz még háromnegyed öt és akkor megremeg majd a lábad B) :P Rettegésemben nem tudok mit tenni, megyek heti meetingre. 3 óra tömör gyönyör. És megint elfelejtettem ropit venni. :wub: 3 óra? oda nem ropi kell,hanem menü :lol: yóó szórakozást Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Rettegésemben nem tudok mit tenni, megyek heti meetingre. 3 óra tömör gyönyör. És megint elfelejtettem ropit venni. :P :P fénypost :lol: most még nevetsz :D de lesz még háromnegyed öt és akkor megremeg majd a lábad B) :P :wub: de meg ám...amikor elhúzok melletted, és a nyomomba sem érsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :P fénypost :P :wub: de meg ám...amikor elhúzok melletted, és a nyomomba sem érsz B) hát,örülök hogy ilyen vidáman fogod fel ezt,de azért kíváncsi vagyok hogy milyen az,amikor a mosoly szomorúsággá alakul az arcodon :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 inkább a bemutatkozódat írnád!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 inkább a bemutatkozódat írnád!!! :wub: folyamatban B) te meg ne kezdj ki a nagyobbal :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 folyamatban :P te meg ne kezdj ki a nagyobbal :wub: :P nem szokásom, de hát itt most én vagyok az úr B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nem szokásom, de hát itt most én vagyok az úr B) te? itt? de pláne: ÚR?????????? :P úgy látom,sokat szoktál álmodozni :P ja és megmondaná valaki,hogy miért van ilyen nagy forgalom???? nem szokott ekkora lenni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ahhoz képest hamar hazaértél... :wub: most az eső miatt...mert mki rohan a ygerekért, hogy meg ne ázzon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ahhoz képest hamar hazaértél... B) Vili gyors,ha nem tudnád. :P helyesbítek: Vili gyorsabb,mint Hobi :P :wub: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Vili gyors,ha nem tudnád. :P helyesbítek: Vili gyorsabb,mint Hobi :P :wub: B) Álmaidban... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Álmaidban... :lol: rémálmaimban...... ..mert akkor mindig arra ébredek: Úristen, 5 autót kapott Hobi, ez nem lehet igaz B) :wub: :P :P álmaimban csak az szokott történni,hogy fél gázzal döcögök,és nézem a visszapillantót,hogy naaaaa Hobi,gyerünkkkkkkkk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ..... Majd este meglátjuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts