nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Fog! mert hiába ha nincs fogad! Én mostanában (tevés) füstölt sajtot eszem barackbefőttel, nagyon finom! hmmm, füstölt sajt..... este bevásárlás :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 hmmm, füstölt sajt..... este bevásárlás :wub: sok pénz lesz úgyis nálad :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 menj az eladó felnik topicba és megtudod :wub: Pedig azt írtad, hogy nem mész ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 megjöttem én is hali ! mai napom is csodásan indul..jövök haza, befordulok az utcánkba (kis utca) balra húzódom h ráforduljak a kapura erre a szomszéd majdnem belém jön frontálisan...parkolt,és elindult index minden nélkül és teljesen felhajtott csomitartóval ( szakadt fiestával).... nemsoká meg mehetek be az örsre :P és be is van borulva....de nem sírok tovább :lol: sült kacsacomb,vörösboros mártás párolt káposzta meg kjumpli :P Ez most az Astra volt ? B) Örs ? :wub: Pont erre gondoltam :D ....Fog! mert hiába ha nincs fogad!.... Méz az sem :P Isteni turmixgépeket lehet kapni mostanában, ledarálják a panel elemenet is jó porhanyósra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ez most az Astra volt ? B) Örs ? :wub: Astrával voltam de nem lett baj... örs= Örs vezér tér :P ööö vhogy nem fogalmazok ma egyértelműen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 örs= Örs vezér tér :P ööö vhogy nem fogalmazok ma egyértelműen :wub: nincs több kérdésem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nincs több kérdésem :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....ööö vhogy nem fogalmazok ma egyértelműen :wub:.... Hát nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hát nem :P de azt irtam h majdnem belémjött...ergo miért is kéne a rendőr örsre bemennem ? B) te mint Budapesti lakos tudod mi az az örs-igaz nem kis betüvel kelllet volna irnom tán :wub: -na mindegy... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 de azt irtam h majdnem belémjött...ergo miért is kéne a rendőr örsre bemennem ? B) te mint Budapesti lakos tudod mi az az örs-igaz nem kis betüvel kelllet volna irnom tán :wub: -na mindegy... :P az a lényeg,hogy ebből már nem jössz ki sehogysem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 az a lényeg,hogy ebből már nem jössz ki sehogysem :wub: nembaj feladom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tesóm fent van msnen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tesóm fent van msnen? nincs :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nincs :P fenébe... :wub: köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 fenébe... :wub: köszi :P megadjam a számát ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 megadjam a számát ? :P nagyon kíísz a banda,úgy látom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 megadjam a számát ? :P :P légy oly kedves :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nem tudom ti hogy látjátok de kuuuurvvaaaaa nagy vihar közeledik :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nem tudom ti hogy látjátok de kuuuurvvaaaaa nagy vihar közeledik :P :P B) :wub: hol, itt süt anap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :wub: hol, itt süt anap... nem mondod :P itt,ahogy mondom úgy értsd FEKETE az ég :P nagyon durva felhők vannak (fura,légvonalban van köztünk vagy 3-4km.....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 na most elkezdett fújni a szél...nagyon..meg oks hogy borult, de fehér a felhő :wub: ne küldd erre Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 na most elkezdett fújni a szél...nagyon..meg oks hogy borult, de fehér a felhő :wub: ne küldd erre nem áll szándékomban :P kassai útról most kaptam a helyzetjelentést,hogy zuhog az eső... szerk: már nálunk is elég rendesen rákezdett. szerencsére a felhők mostmár világosabbak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....FEKETE az ég :P.... Elhúzhatnádasötétítőfüggönyt :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Most mondják a kollegák, hogy jön a vihar Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Elhúzhatnádasötétítőfüggönyt :wub: reluxa van :P :P B) (nem,nincs lehúzva :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts