mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hát Tomi, te nem tudod mi a jó! Arépa mindenhogy jó! Amúgy a paprika is zőccség! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hát Tomi, te nem tudod mi a jó! Arépa mindenhogy jó! Amúgy a paprika is zőccség! :P dede tudom mi a jó! a sült kacsacomb!!!! :wub: nem vagyok nagy zöldségevő,néha megkívánom,akkor szoktam enni,aztán hetekig,hónapokig szinte semmi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 dede tudom mi a jó! a sült kacsacomb!!!! :wub: nem vagyok nagy zöldségevő,néha megkívánom,akkor szoktam enni,aztán hetekig,hónapokig szinte semmi... tévedsz... azon alig van hús!!!!!!!! a csirkecomb is húsosabb... a pulyka meg attól is... de a disznó... na az a valami. attól már csak a marha a nagyobb! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....dede tudom mi a jó! a sült kacsacomb!!!! :wub:.... Csak úgy magában ? Semmi kapuszta, vagy kruntyi hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 tévedsz... azon alig van hús!!!!!!!! a csirkecomb is húsosabb... a pulyka meg attól is... de a disznó... na az a valami. attól már csak a marha a nagyobb! :P lehet nem akkora,mint más szárnyasoké,de sztem a legfinomabb. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ni mááá... itt van Píísta is! :wub: no igen... a krumplí, meg a többiek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Csak úgy magában ? Semmi kapuszta, vagy kruntyi hozzá ? ööööööö nem érteni your tájszólás :wub: :P krumpli,barackbefőtt....egyébként a tuti recept :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 krumpli,barackbefőtt....egyébként a tuti recept :wub: izé... fura az ízlésed :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 izé... fura az ízlésed :wub: ööööö miért is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 krumpli barackbefőttel... nem fura? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 krumpli barackbefőttel... nem fura? :wub: mármint a sült kacsához van még szükség ezekre :P ennyire félreérthető voltam? ööö de ha itt tartunk,akkor elárulom,hogy imádom a nesquik kakaóport kiskanállal enni.csak úgy magában...olyankor kap frászt nyuszi :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 egyél még egy kanállal, és fogd rá a nyuszira! :wub: vagy nem így szól a reklám? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 egyél még egy kanállal, és fogd rá a nyuszira! :wub: vagy nem így szól a reklám? :P :P dede,pontosan B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ....ööööööö nem érteni your tájszólás :wub: :P.... Hát mi kell még a sült kacsacombhoz ? Káposzta és krumpli :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 dede,pontosan :wub: :P :P B) leszkapsz ha megjön a főnökasszony! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 leszkapsz ha megjön a főnökasszony! B) csak hiszed :P :lol: Hát mi kell még a sült kacsacombhoz ? Káposzta és krumpli :P csak ahogy leírtad,nekem mint szabolcsi parasztgyereknek kicsit ööö nem értelmezhető volt :wub: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 megjöttem én is hali ! mai napom is csodásan indul..jövök haza, befordulok az utcánkba (kis utca) balra húzódom h ráforduljak a kapura erre a szomszéd majdnem belém jön frontálisan...parkolt,és elindult index minden nélkül és teljesen felhajtott csomitartóval ( szakadt fiestával).... nemsoká meg mehetek be az örsre :wub: és be is van borulva....de nem sírok tovább :P sült kacsacomb,vörösboros mártás párolt káposzta meg kjumpli :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :wub: :P Szóhoz sem jutok párolt káposzta, nyami......asszem este csinálok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 megjöttem én is hali ! mai napom is csodásan indul..jövök haza, befordulok az utcánkba (kis utca) balra húzódom h ráforduljak a kapura erre a szomszéd majd belém jön frontálisan...parkolt,és elindult index minden nélkül és teljesen felhajtott csomitartóval ( szakadt fiestával).... nemsoká meg mehetek be az örsre B) és be is van borulva....de nem sírok tovább :P sült kacsacomb,vörösboros mártás párolt káposzta meg kjumpli :D üdv! mióta tankolás közben belém jöttek,azóta én tudom,hogy még a garázsban sincs biztonságban az autó.... őrs? hát mit csináltál tegnap este? :P :P :lol: Szóhoz sem jutok ezek szerint mégis :P ööööö meghívsz vacsorára? :D :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jah a majd az nem időhatározó volt hanem kötőszó de már átírtam :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ööööö meghívsz vacsorára? B) :wub: :P azt mondtad nem szereted a zöldséget :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 őrs? hát mit csináltál tegnap este? :P menj az eladó felnik topicba és megtudod :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 jah a majd az nem időhatározó volt hanem kötőszó de már átírtam :wub: értettem, de akkor is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Hát mi kell még a sült kacsacombhoz ? Káposzta és krumpli :wub: Fog! mert hiába ha nincs fogad! Én mostanában (tevés) füstölt sajtot eszem barackbefőttel, nagyon finom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 azt mondtad nem szereted a zöldséget B) :P hácccc azt gondoltam hátha lesz vmi hús is hozzá :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts