tascona Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Aham. Szal lógok egy telefonszámmal? :P Megbeszéltük.De mindezért cserébe kérek ám egy padlólemezt! :P Hát Tasi koma elg furcsa volt ezen a héten...Szerintem már utál... Kétszer hívtam fel a héten ,mindkétszer mintha valami rapperrel beszéltem volna...csak ennyit mondott mindenre hogy : yo...yo.....yo B) Hallod pali? Mivan?! az aki lázas az valami hasonló tünetei vannak nem és már 4.dik napja az ágyat nyomom és telivan a faxomezzel a virussal :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. :wub: Már akinek kell... :P nem tudtok valami jó vírusírtó progit,most a nod van fent,de egy nagy szar...egy vírus minden nap legalább 2x elérkezik hozzám...és mindig ugyanaz... Avira Ad Aware Personal Az utóbbit azért ajánlom, mert lehet azért mászik vissza, mert valamit ott hagy a gépeden (egy fájl, egy registry bejegyzés). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sziasztok Nem avon volt az teeeee :wub: Utálok dolgozni, mikor mehetek már haza? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Sziasztok Nem avon volt az teeeee :wub: Utálok dolgozni, mikor mehetek már haza? :P :P Már bent vagy? Most nézem, hogy Lujdzsinak meg holnap lesz a szülinapja. Ennyi szilveszteri gyereket... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :wub: Már bent vagy? negyed 8-ra járok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 negyed 8-ra járok :P Tényleg, annó mondtad is... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Jobb reggelt! Mizujs? Tegnap elbóbiskoltam a talit... :wub: bocsesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Jobb reggelt! Mizujs? Tegnap elbóbiskoltam a talit... :wub: bocsesz. semmi baj...villámtali volt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Tegnap elbóbiskoltam a talit... Én is, de én még messze is voltam... Amúgy hogy vagy? Kifelé vagy belefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Már akinek kell... :P Avira Ad Aware Personal Az utóbbit azért ajánlom, mert lehet azért mászik vissza, mert valamit ott hagy a gépeden (egy fájl, egy registry bejegyzés). Hallo,Guten Tag! köszi,kipróbálom majd. mindenki ezt a Nodot istenítette,de az eddigiek alapján nem vált be... spybotot használok spyware szoftverek ellen,talál is 64 bejegyzést :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 ...spybotot használok spyware szoftverek ellen... Ez lett volna a következő, amit ajánlok, de az Ad-Aware jobban szétnéz a gépen. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Ez lett volna a következő, amit ajánlok, de az Ad-Aware jobban szétnéz a gépen. Szerintem. jaja,javasolják is,hogy többféle progival érdemes leirtani ezeket... norton antivirus 2004et használtam sokáig,de volt amivel nem tudott mit kezdeni,most meg nem tudom feltenni,mert olvasási hiba van a cd-n :wub: mcafee volt most egy évig,de lejárt hozzá a licenszem... kemény dió,még így informatikus fejjel is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Amúgy hogy vagy? Kifelé vagy belefelé? passz... bost khissé dádhás vagydok... :wub: útálok beteg lenni progik: nekem windows defender, és f-prot van... eddig nem sok gondom volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 semmi baj...villámtali volt :wub: de még milyen jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nagy a punnyadás ömbörök Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember20, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nagy a punnyadás ömbörök :wub: DOLGOZUNK :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 :D DOLGOZUNK :P öööö én is :wub: B) munkát végzek. tanultuk fizikából,hogy az ujjmegmozdítás is munkával jár. na én most ezt teszem.. :P éhes is vagyok,de korai még ebédelni...de csábít a rántott husi :lol: akkor problémáim vannak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 öööö én is :wub: B) munkát végzek. tanultuk fizikából,hogy az ujjmegmozdítás is munkával jár. na én most ezt teszem.. :P éhes is vagyok,de korai még ebédelni...de csábít a rántott husi :lol: akkor problémáim vannak :P Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 nagy a punnyadás ömbörök gyógyulok... most ettem meg egy halom zőccséget. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 gyógyulok... most ettem meg egy halom zőccséget. :P zzölldséééégggg????????? akkor tényleg beteg vagy :P üdv jancsika söfőrjének B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 zzölldséééégggg????????? akkor tényleg beteg vagy :P üdv jancsika söfőrjének :P :wub: A Mackónkból kecske lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 zzölldséééégggg????????? akkor tényleg beteg vagy :P azt hitted viccelek? :wub: komolyan sz@rul vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 azt hitted viccelek? :wub: komolyan sz@rul vagyok... nem,nem hittem azt B) csak én nem szeretem a zöldséget,és rám is mondják,ha meglátnak azt enni,hogy mi van,beteg vagy? :P A Mackónkból kecske lett? egyelőre úgy fest :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nyugalom! jó a természetes vitamin! :P Ettől még szeretem a húst!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember20, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2006 Nyugalom! jó a természetes vitamin! B) Ettől még szeretem a húst!!!! :wub: persze hogy jó :lol: bár zöldségek közül csak a sárgarépát "szeretem",de azt is csak nyersen,főzve meg nem enném :P ja meg a zöldséglevelet.húslevesben. na az igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts