Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Gelko ha legközelebb arra jársz szólj, mert ott voltam nem messze! ma este :wub: megfázásra meg mézes pálinka :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ma este :wub: megfázásra meg mézes pálinka :P csak óvatosan... mindkettővel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 csak óvatosan... mindkettővel. :P csak az elsővel óvatosan és kultúráltan :P nem vagyok mézespálesz közelben :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 amúgyse iszunk együtt! :wub: szóval elég az csak nekem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ma este :wub: Csütörtök nekem jobb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Csütörtök nekem jobb az jó mert itt vagyok nem ott :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 az jó mert itt vagyok nem ott :wub: De lehet jobb lenne vasárnap? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 De lehet jobb lenne vasárnap? :P jelentem a fonal elvesztve :P mi van vasárnap ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 jelentem a fonal elvesztve :P mi van vasárnap ? :wub: Nem kell dolgozni,lehet inni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. B) Nekem mondod? :wub: Mostanában alig volt olyan hétvégém,hogy józanul jötem volna haza... Bemegyek halál nyugiban,és hazajövök félve,hogy mi lesz a megállít Zalalövő 5 rendőréből az a kettő amelyiket még nem ismerem,és megszondáztatnak :P Dógozni kell,igényeik vannak a lányoknak...a kicsinek is,és az öreglánynak is :P Sanyi mit sikerült ma beszélned? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 tüntetéses "szép" jó estét! már megint csak a pia.... még a végén kénytelen leszek elszürcsölni egy finom sört :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 tüntetéses "szép" jó estét! már megint csak a pia.... még a végén kénytelen leszek elszürcöslni egy finom sört :P megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos B) meló...az meg mi???? :wub: :P :P kollégám a héten már nem jön melózni,a pécsi telephelyen intézkedik valamit... szóval ha eddig azt mondtam háváj van,akkor a hét hátralevő részére már nem is találok szavakat :lol: nem tudtok valami jó vírusírtó progit,most a nod van fent,de egy nagy szar...egy vírus minden nap legalább 2x elérkezik hozzám...és mindig ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Sanyi mit sikerült ma beszélned? Felhívtam Hajniékat, ők még bizonytalanok, pár hét múlva lesz tuti, hogy kelle-e nekik a papíros Senator? De megadták Tas számát. Tas mondta, hogy ha nem Hajniék veszik meg a magyar papírost, akkor van rá más vevő is. De nem 300, hanem 350 a két kocsi együttes ára. És állítólag az ipse telefonszáma nállad van. Majd az kellene nekem. De Hajniék is, és Tas is segít a fékügyben, és Tas nagy ötlete, hogy Commodore hátsó hidat rakjak be. Az is ötcsavaros, és nem annyira játékos a fék összehozása, mintha tárcsát dobnék alá. Annyi, hogy a felfogatási pontokat kell variálni, meg kardánt kell hozzá gyártatni. De az sem probléma, mert az ötös váltómhoz úgyis kell egyet faragni, úgyhogy a váltó a szélesítéssel fog bekerülni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Aham. Szal lógok egy telefonszámmal? :wub: Megbeszéltük.De mindezért cserébe kérek ám egy padlólemezt! :P Hát Tasi koma elg furcsa volt ezen a héten...Szerintem már utál... Kétszer hívtam fel a héten ,mindkétszer mintha valami rapperrel beszéltem volna...csak ennyit mondott mindenre hogy : yo...yo.....yo :P Hallod pali? Mivan?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 ez jól hangzik...tényleg a kormányt leváltottad már ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Csoda, hogy annyit tudott mondani. Én se vagyok egy matyóhímzés hangilag, de ő még nállam is jobban meg van fázva. Úgyhogy az aszpirinkúrámat egy nővérkével átengedem neki. ez jól hangzik...tényleg a kormányt leváltottad már ? :wub: Kormányváltás még Szemesen megtörtént, Roli és Tas mester segedelmével. Bár Roli próbált ügyes lenni, az index kapcsoló mechanikája mégsem működik. Mindegy, így olyan Trabantos feelingje van. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 tényleg,nem is mondtam,hogy taliztunk Corsikával. igazából nem tudtam milyen emberre számíthatok,mivel annyira nem aktív a fórumon,de személyesen megbizonyosodtam,hogy milyen jókedélyű ember.nice to meet you! B) ja ha valakinek avon cucc kell,ő tuti tud szerezni :wub: :P :P igaz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Avonban még nekem is megvannak az ismerőseim (ott dolgoztam), de én már csak a saját igényeimet szolgálom ki. :wub: Pedig régen mekkora biznic volt az nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 hűűű véletlenül nem dolgozol az astra-turbó gyárban? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Sajna nem! :wub: Különben is, akkor má inkább egy Manta kompresszor gyárban dolgoznék! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Sajna nem! :P Különben is, akkor má inkább egy Manta kompresszor gyárban dolgoznék! :P előbb intézzé nekem turbót,aztán utána mehetsz a manta gyárba B) wrrrrrrrrrrrrrr-cccc :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Erre még alszom egyet. :wub: Szevasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 álmodj háromban még tapadást kereső Mantával! :P (azért nem Astrát írtam,hogy ne nyugtalankodj álmodban. Hogy neked is ilyen kell :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts