Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Gelko ha legközelebb arra jársz szólj, mert ott voltam nem messze! ma este :wub: megfázásra meg mézes pálinka :P
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 ma este :wub: megfázásra meg mézes pálinka :P csak óvatosan... mindkettővel. :P
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 csak óvatosan... mindkettővel. :P csak az elsővel óvatosan és kultúráltan :P nem vagyok mézespálesz közelben :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 amúgyse iszunk együtt! :wub: szóval elég az csak nekem. :P
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Csütörtök nekem jobb az jó mert itt vagyok nem ott :wub:
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 az jó mert itt vagyok nem ott :wub: De lehet jobb lenne vasárnap? :P
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 De lehet jobb lenne vasárnap? :P jelentem a fonal elvesztve :P mi van vasárnap ? :wub:
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 jelentem a fonal elvesztve :P mi van vasárnap ? :wub: Nem kell dolgozni,lehet inni :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. :wub:
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. B) Nekem mondod? :wub: Mostanában alig volt olyan hétvégém,hogy józanul jötem volna haza... Bemegyek halál nyugiban,és hazajövök félve,hogy mi lesz a megállít Zalalövő 5 rendőréből az a kettő amelyiket még nem ismerem,és megszondáztatnak :P Dógozni kell,igényeik vannak a lányoknak...a kicsinek is,és az öreglánynak is :P Sanyi mit sikerült ma beszélned?
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 tüntetéses "szép" jó estét! már megint csak a pia.... még a végén kénytelen leszek elszürcsölni egy finom sört :wub:
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 tüntetéses "szép" jó estét! már megint csak a pia.... még a végén kénytelen leszek elszürcöslni egy finom sört :P megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos :wub:
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos B) meló...az meg mi???? :wub: :P :P kollégám a héten már nem jön melózni,a pécsi telephelyen intézkedik valamit... szóval ha eddig azt mondtam háváj van,akkor a hét hátralevő részére már nem is találok szavakat :lol: nem tudtok valami jó vírusírtó progit,most a nod van fent,de egy nagy szar...egy vírus minden nap legalább 2x elérkezik hozzám...és mindig ugyanaz...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Sanyi mit sikerült ma beszélned? Felhívtam Hajniékat, ők még bizonytalanok, pár hét múlva lesz tuti, hogy kelle-e nekik a papíros Senator? De megadták Tas számát. Tas mondta, hogy ha nem Hajniék veszik meg a magyar papírost, akkor van rá más vevő is. De nem 300, hanem 350 a két kocsi együttes ára. És állítólag az ipse telefonszáma nállad van. Majd az kellene nekem. De Hajniék is, és Tas is segít a fékügyben, és Tas nagy ötlete, hogy Commodore hátsó hidat rakjak be. Az is ötcsavaros, és nem annyira játékos a fék összehozása, mintha tárcsát dobnék alá. Annyi, hogy a felfogatási pontokat kell variálni, meg kardánt kell hozzá gyártatni. De az sem probléma, mert az ötös váltómhoz úgyis kell egyet faragni, úgyhogy a váltó a szélesítéssel fog bekerülni.
Vascona Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Aham. Szal lógok egy telefonszámmal? :wub: Megbeszéltük.De mindezért cserébe kérek ám egy padlólemezt! :P Hát Tasi koma elg furcsa volt ezen a héten...Szerintem már utál... Kétszer hívtam fel a héten ,mindkétszer mintha valami rapperrel beszéltem volna...csak ennyit mondott mindenre hogy : yo...yo.....yo :P Hallod pali? Mivan?!
Gelko Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 ez jól hangzik...tényleg a kormányt leváltottad már ? :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Csoda, hogy annyit tudott mondani. Én se vagyok egy matyóhímzés hangilag, de ő még nállam is jobban meg van fázva. Úgyhogy az aszpirinkúrámat egy nővérkével átengedem neki. ez jól hangzik...tényleg a kormányt leváltottad már ? :wub: Kormányváltás még Szemesen megtörtént, Roli és Tas mester segedelmével. Bár Roli próbált ügyes lenni, az index kapcsoló mechanikája mégsem működik. Mindegy, így olyan Trabantos feelingje van. :P
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 tényleg,nem is mondtam,hogy taliztunk Corsikával. igazából nem tudtam milyen emberre számíthatok,mivel annyira nem aktív a fórumon,de személyesen megbizonyosodtam,hogy milyen jókedélyű ember.nice to meet you! B) ja ha valakinek avon cucc kell,ő tuti tud szerezni :wub: :P :P igaz? :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Avonban még nekem is megvannak az ismerőseim (ott dolgoztam), de én már csak a saját igényeimet szolgálom ki. :wub: Pedig régen mekkora biznic volt az nekem!
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 hűűű véletlenül nem dolgozol az astra-turbó gyárban? :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Sajna nem! :wub: Különben is, akkor má inkább egy Manta kompresszor gyárban dolgoznék! :P
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Sajna nem! :P Különben is, akkor má inkább egy Manta kompresszor gyárban dolgoznék! :P előbb intézzé nekem turbót,aztán utána mehetsz a manta gyárba B) wrrrrrrrrrrrrrr-cccc :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 Erre még alszom egyet. :wub: Szevasztok!
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Elküldve Szeptember19, 2006 álmodj háromban még tapadást kereső Mantával! :P (azért nem Astrát írtam,hogy ne nyugtalankodj álmodban. Hogy neked is ilyen kell :wub: )
Recommended Posts