Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Roli ne beszélj zőccségeket! Dógozni kell akkor is. Bár inni attól még lehet. B)

Nekem mondod? :wub:

Mostanában alig volt olyan hétvégém,hogy józanul jötem volna haza...

Bemegyek halál nyugiban,és hazajövök félve,hogy mi lesz a megállít Zalalövő 5 rendőréből az a kettő amelyiket még nem ismerem,és megszondáztatnak :P

Dógozni kell,igényeik vannak a lányoknak...a kicsinek is,és az öreglánynak is :P

Sanyi mit sikerült ma beszélned?

Elküldve
tüntetéses "szép" jó estét!

már megint csak a pia....

még a végén kénytelen leszek elszürcöslni egy finom sört :P

megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos :wub:

Elküldve
megelőztelek...jah és nem dolgozom...sajnos B)

meló...az meg mi???? :wub: :P :P

kollégám a héten már nem jön melózni,a pécsi telephelyen intézkedik valamit...

szóval ha eddig azt mondtam háváj van,akkor a hét hátralevő részére már nem is találok szavakat :lol:

nem tudtok valami jó vírusírtó progit,most a nod van fent,de egy nagy szar...egy vírus minden nap legalább 2x elérkezik hozzám...és mindig ugyanaz...

Elküldve
Sanyi mit sikerült ma beszélned?

Felhívtam Hajniékat, ők még bizonytalanok, pár hét múlva lesz tuti, hogy kelle-e nekik a papíros Senator? De megadták Tas számát. Tas mondta, hogy ha nem Hajniék veszik meg a magyar papírost, akkor van rá más vevő is. De nem 300, hanem 350 a két kocsi együttes ára. És állítólag az ipse telefonszáma nállad van. Majd az kellene nekem. De Hajniék is, és Tas is segít a fékügyben, és Tas nagy ötlete, hogy Commodore hátsó hidat rakjak be. Az is ötcsavaros, és nem annyira játékos a fék összehozása, mintha tárcsát dobnék alá. Annyi, hogy a felfogatási pontokat kell variálni, meg kardánt kell hozzá gyártatni. De az sem probléma, mert az ötös váltómhoz úgyis kell egyet faragni, úgyhogy a váltó a szélesítéssel fog bekerülni.

Elküldve

Aham.

Szal lógok egy telefonszámmal? :wub:

Megbeszéltük.De mindezért cserébe kérek ám egy padlólemezt! :P

Hát Tasi koma elg furcsa volt ezen a héten...Szerintem már utál...

Kétszer hívtam fel a héten ,mindkétszer mintha valami rapperrel beszéltem volna...csak ennyit mondott mindenre hogy : yo...yo.....yo :P

Hallod pali? Mivan?!

Elküldve

Csoda, hogy annyit tudott mondani. Én se vagyok egy matyóhímzés hangilag, de ő még nállam is jobban meg van fázva. Úgyhogy az aszpirinkúrámat egy nővérkével átengedem neki.

ez jól hangzik...tényleg a kormányt leváltottad már ? :wub:

Kormányváltás még Szemesen megtörtént, Roli és Tas mester segedelmével. Bár Roli próbált ügyes lenni, az index kapcsoló mechanikája mégsem működik. Mindegy, így olyan Trabantos feelingje van. :P

Elküldve

tényleg,nem is mondtam,hogy taliztunk Corsikával.

igazából nem tudtam milyen emberre számíthatok,mivel annyira nem aktív a fórumon,de személyesen megbizonyosodtam,hogy milyen jókedélyű ember.nice to meet you! B)

ja ha valakinek avon cucc kell,ő tuti tud szerezni :wub: :P :P igaz? :lol:

Elküldve
Sajna nem! :P Különben is, akkor má inkább egy Manta kompresszor gyárban dolgoznék! :P

előbb intézzé nekem turbót,aztán utána mehetsz a manta gyárba B)

wrrrrrrrrrrrrrr-cccc :wub:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.