adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nekem is ott körül van és még fodrászhoz sem kell elmenni. :wub: Na mostmár nemsokára megyek innen haza, fél 3 körül indulok Debibe.4-kor kezdődik,szerintem fél 6 körül vége ,akkor csörgök a többit meglátjuk.Hello. várunk sok szeretettel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Fodrász???Az Bettinek 2-3 óra hosszáig szokott tartani!! :wub: nekem fél óra.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a reggeli ébredés nekem is komoly gondot okozott..4 ig fent voltam :wub: msot meg mehetek be a suliba :P tegnap este érdekes volt...kint voltam a Kossuth téren és ott tényleg nagy nyugalom és barátságos légkör volt :P Jó reggelt mindenkinek! Gelko ha legközelebb arra jársz szólj, mert ott voltam nem messze! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Jó reggelt mindenkinek! Gelko ha legközelebb arra jársz szólj, mert ott voltam nem messze! üdv! tegnap volt vmi külöleges feladatod,vagy ilyenkor ti mit csináltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 üdv! tegnap volt vmi külöleges feladatod,vagy ilyenkor ti mit csináltok? Bocs de TITOK! :wub: Annyi, hogy nem hagyhatom el Pestet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Bocs de TITOK! :wub: Annyi, hogy nem hagyhatom el Pestet! ahamm,érthető a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Alukáltam egy keveset, de nem érzem jobban magam. Alighanem megvan az első jele, hogy ovis a gyerek.... minden nyavaját hazahoz. mindenki taknyos egy kicsit... :wub: engem meg bosszant, mert utálok beteg lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 egy jóóóó nagy pohár neocitrán,aztán irány a takaró alá,és ottmaradni. nekem bevált mindig. az ovi pedig sajnos ilyen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Álmos vagyok :wub: nagyon Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Álmos vagyok :P nagyon sokan vagyunk így... azt hiszem én tudok egy megoldást :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 sokan vagyunk így... azt hiszem én tudok egy megoldást :P kétlem, hogy kivitelezhető lenne, ki is rúgnának :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 egy jóóóó nagy pohár neocitrán,aztán irány a takaró alá,és ottmaradni. nekem bevált mindig. az ovi pedig sajnos ilyen :wub: Próbáld ki a kalapkúrát az sokkal jobb! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 kétlem, hogy kivitelezhető lenne, ki is rúgnának :wub: nem tudom te mire gondolsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 nem tudom te mire gondolsz :wub: Én azt szoktam és még egészséges is! Neocitrán nélkül be az ágyba anyával! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Köszi a tanácsokat! Eddig mindig az ecetes almapaprika kúra vált be, ha nyűgöm volt... kb. egy üvegnyit megenni 1 nap alatt... a csípősebb fajtából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Én azt szoktam és még egészséges is! Neocitrán nélkül be az ágyba anyával! :lol: :D öööö nyusziiii,nem vagy beteg? :P :P B) Köszi a tanácsokat! Eddig mindig az ecetes almapaprika kúra vált be, ha nyűgöm volt... kb. egy üvegnyit megenni 1 nap alatt... a csípősebb fajtából. váááááááááá :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 B) öööö nyusziiii,nem vagy beteg? :wub: :P :P Látod-látod, nem kell magad a Xar Neocitránnal mérgezni mikor jó betegnek lenni ha nem vagy egyedül, ja és álltalában még ki is szolgálnak! Tehát jó bebetegnek lenni?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 :lol: öööö nyusziiii,nem vagy beteg? :P :P B) én nem, de te igen, ahogy látom :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Már folyamatban van a beszerzése a kúra alapanyagainak! :wub: az ecetesalmapaprikásnak.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 én nem, de te igen, ahogy látom :wub: :D igen,igen,beteg vagyok. gyere és gyógyíts meg :P Már folyamatban van a beszerzése a kúra alapanyagainak! :P az ecetesalmapaprikásnak.... B) pedig kezdett izgi lenni a komment :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Már folyamatban van a beszerzése a kúra alapanyagainak! :wub: az ecetesalmapaprikásnak.... :P Nekem a fogam fáj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 a másik típushoz nem kell bótba menni. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Nekem a fogam fáj! na az viszont talán a legrosszabb dolog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 na az viszont talán a legrosszabb dolog... Ja azt elfelejtettem írni, hogy qvára! hihihi :wub: csak az asszonyság meg ne tudja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Ja azt elfelejtettem írni, hogy qvára! hihihi :wub: csak az asszonyság meg ne tudja! :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts