mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 a méretes felniket elfogadnám. :wub: mondjuk egynek ezeket. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Kár volt érte! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha legközelebb kell (de inkább ne kelljen) egy dunántúli ismerős, akkor itt vagyok egynek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szia Sanyi! Olvasható a sörös plakát, amit a FUNPics-be raktam be? A kedvedért mentem vissza a "toalettre" lefényképezni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Látható, de nem igazán olvasható. Mindegy, így is tetszik! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Látható, de nem igazán olvasható. Mindegy, így is tetszik! :wub: Akkor mindjárt elküldöm a szöveget... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jöhet! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Debrecen Plaza mosdójában lőttem. Itt a "fordítás": Az igazság idebent van. Jobban hízlal a joghurt, mint a sör, az Osztrák Serfőzők Szövetsége szerint, mert fél liter árpalé kevesebb kalóriát tartalmaz, mint két kis pohár joghurt. Aki sört iszik, az védi magát az infarktussal szemben, csökkenti a vérnyomását és kisebb valószínűséggel betegszik meg rákban. Mindennek feltétele azonban a mérsékelt sörfogyasztás, napi fél, illetve egy liter sör ajánlott. A napi egy korsó sör elfogyasztásával az ember sokat tehet az egészségéért, ugyanis német kutatók vizsgálatai szerint fél liter sörben 96 miligramm B-vitamin, 35 miligramm kalcium és 550 miligramm kálcium található. Napi fél liter sör oldja a stresszt, az agressziót és kellemes ellazulást eredményez. A mértékletes sörivók elégedettebbek a családi életükkel és munkahelyi viszonyaikkal, valamint társadalmi kapcsolataiknak is nagyobb odaadást szentelnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 És igen!!! :wub: "Napi fél liter sör oldja a stresszt, az agressziót és kellemes ellazulást eredményez. A mértékletes sörivók elégedettebbek a családi életükkel és munkahelyi viszonyaikkal, valamint társadalmi kapcsolataiknak is nagyobb odaadást szentelnek." Én meg már azt hittem, hogy a horoszkópjegyem miatt vagyok olyan, amilyen. De ez sokkal kézzelfoghatóbb bizonyíték! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ez szép és jó,és többnyire be is tartom,NA DE mi van akkor,ha sok sört iszunk? :wub: :P mert ugye ez is előfordul :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor még elégedettebb leszel és még több odadadást tanúsítasz...legalábbis ez a tapasztalatom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor még elégedettebb leszel és még több odadadást tanúsítasz...legalábbis ez a tapasztalatom :wub: amúgy nem? :P sztem igen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha legközelebb kell (de inkább ne kelljen) egy dunántúli ismerős, akkor itt vagyok egynek... Van abból a dunántúliból mégegy! :wub: A számomat tudjátok,csak bátran :P Majd egyeztetünk a kollegával,melyikünkhöz van közelebb a probléma...de hogy idézzem a a fartársat: "inkább ne kelljen" Sanyi beszélnünk kéne csak nincs pénz a kártyámon,mikor vagy elérhető? A messengerem hónapok óta nem műxik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ez szép és jó,és többnyire be is tartom,NA DE mi van akkor,ha sok sört iszunk? :wub: :P mert ugye ez is előfordul :P Akkor ez történik! B) (Figyelem, csak erős idegzetűeknek!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor ez történik! B) (Figyelem, csak erős idegzetűeknek!!!) :wub: :P Ez a te -ság-od, ugye SzaboT???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: :P Ez a te -ság-od, ugye SzaboT???? :P Szerintem ez a Sanyié volt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jól mondod, volt, mert ez tavaly nyári kép, azóta már nagyobb! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Jól mondod, volt, mert ez tavaly nyári kép, azóta már nagyobb! :P Tényleg!!!!Mekkora :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 olyan jó,hogy ezt a ságot mindenki érti,csak én nem :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szerintem ez a Sanyié volt :P Ő is így értette. Nekem nincs ilyen. :lol: olyan jó,hogy ezt a ságot mindenki érti,csak én nem :P :wub: Ha meglesz a film, akkor odaadom és megérted. Úgy látom, hogy gyűlünk... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ő is így értette. Nekem nincs ilyen. :P Valóban? Rád férne egy kis hízókúra!Na majd kezelésbe veszlek!!! :P AdorjanT a -ság- az a te sajátáságos......ööö.....lényed :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 AdorjanT ... na így se szólítottál még :P B) Ha meglesz a film, akkor odaadom és megérted. Úgy látom, hogy gyűlünk... :lol: mi a pontos címe? töltöm lefelé azonnal :wub: persze,hogy gyűlünk :P az opelesek mindig gyűlnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 na így se szólítottál még :P :P Meg kell valahogy különböztetni benneteket....vagy hívjalak Tominak? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Meg kell valahogy különböztetni benneteket....vagy hívjalak Tominak? :wub: csak nem vagyok hozzászokva,na :P és furán hangzott Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Egy csomóan bejelölték a klubot.....de az ország más részéről is.... :wub: nem győzök irogatni nekik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts