mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 a méretes felniket elfogadnám. :wub: mondjuk egynek ezeket. :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ha legközelebb kell (de inkább ne kelljen) egy dunántúli ismerős, akkor itt vagyok egynek...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szia Sanyi! Olvasható a sörös plakát, amit a FUNPics-be raktam be? A kedvedért mentem vissza a "toalettre" lefényképezni. :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Látható, de nem igazán olvasható. Mindegy, így is tetszik! :wub:
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Látható, de nem igazán olvasható. Mindegy, így is tetszik! :wub: Akkor mindjárt elküldöm a szöveget...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Debrecen Plaza mosdójában lőttem. Itt a "fordítás": Az igazság idebent van. Jobban hízlal a joghurt, mint a sör, az Osztrák Serfőzők Szövetsége szerint, mert fél liter árpalé kevesebb kalóriát tartalmaz, mint két kis pohár joghurt. Aki sört iszik, az védi magát az infarktussal szemben, csökkenti a vérnyomását és kisebb valószínűséggel betegszik meg rákban. Mindennek feltétele azonban a mérsékelt sörfogyasztás, napi fél, illetve egy liter sör ajánlott. A napi egy korsó sör elfogyasztásával az ember sokat tehet az egészségéért, ugyanis német kutatók vizsgálatai szerint fél liter sörben 96 miligramm B-vitamin, 35 miligramm kalcium és 550 miligramm kálcium található. Napi fél liter sör oldja a stresszt, az agressziót és kellemes ellazulást eredményez. A mértékletes sörivók elégedettebbek a családi életükkel és munkahelyi viszonyaikkal, valamint társadalmi kapcsolataiknak is nagyobb odaadást szentelnek.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 És igen!!! :wub: "Napi fél liter sör oldja a stresszt, az agressziót és kellemes ellazulást eredményez. A mértékletes sörivók elégedettebbek a családi életükkel és munkahelyi viszonyaikkal, valamint társadalmi kapcsolataiknak is nagyobb odaadást szentelnek." Én meg már azt hittem, hogy a horoszkópjegyem miatt vagyok olyan, amilyen. De ez sokkal kézzelfoghatóbb bizonyíték! :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ez szép és jó,és többnyire be is tartom,NA DE mi van akkor,ha sok sört iszunk? :wub: :P mert ugye ez is előfordul :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor még elégedettebb leszel és még több odadadást tanúsítasz...legalábbis ez a tapasztalatom :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor még elégedettebb leszel és még több odadadást tanúsítasz...legalábbis ez a tapasztalatom :wub: amúgy nem? :P sztem igen :P
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ha legközelebb kell (de inkább ne kelljen) egy dunántúli ismerős, akkor itt vagyok egynek... Van abból a dunántúliból mégegy! :wub: A számomat tudjátok,csak bátran :P Majd egyeztetünk a kollegával,melyikünkhöz van közelebb a probléma...de hogy idézzem a a fartársat: "inkább ne kelljen" Sanyi beszélnünk kéne csak nincs pénz a kártyámon,mikor vagy elérhető? A messengerem hónapok óta nem műxik :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ez szép és jó,és többnyire be is tartom,NA DE mi van akkor,ha sok sört iszunk? :wub: :P mert ugye ez is előfordul :P Akkor ez történik! B) (Figyelem, csak erős idegzetűeknek!!!)
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Akkor ez történik! B) (Figyelem, csak erős idegzetűeknek!!!) :wub: :P Ez a te -ság-od, ugye SzaboT???? :P
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: :P Ez a te -ság-od, ugye SzaboT???? :P Szerintem ez a Sanyié volt B)
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Jól mondod, volt, mert ez tavaly nyári kép, azóta már nagyobb! :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Jól mondod, volt, mert ez tavaly nyári kép, azóta már nagyobb! :P Tényleg!!!!Mekkora :wub: :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 olyan jó,hogy ezt a ságot mindenki érti,csak én nem :P :wub:
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Szerintem ez a Sanyié volt :P Ő is így értette. Nekem nincs ilyen. :lol: olyan jó,hogy ezt a ságot mindenki érti,csak én nem :P :wub: Ha meglesz a film, akkor odaadom és megérted. Úgy látom, hogy gyűlünk... B)
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Ő is így értette. Nekem nincs ilyen. :P Valóban? Rád férne egy kis hízókúra!Na majd kezelésbe veszlek!!! :P AdorjanT a -ság- az a te sajátáságos......ööö.....lényed :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 AdorjanT ... na így se szólítottál még :P B) Ha meglesz a film, akkor odaadom és megérted. Úgy látom, hogy gyűlünk... :lol: mi a pontos címe? töltöm lefelé azonnal :wub: persze,hogy gyűlünk :P az opelesek mindig gyűlnek :D
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 na így se szólítottál még :P :P Meg kell valahogy különböztetni benneteket....vagy hívjalak Tominak? :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Meg kell valahogy különböztetni benneteket....vagy hívjalak Tominak? :wub: csak nem vagyok hozzászokva,na :P és furán hangzott
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Egy csomóan bejelölték a klubot.....de az ország más részéről is.... :wub: nem győzök irogatni nekik
Recommended Posts