nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Van még buliazelsőkonnektorfelszerelésére, buli a jönavízasajátcsapombólemlékére, buli a leterítettemazelsőszőnyegememlékére és még sorolhatnám. :D :P :P B) ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó És én tettem is egy ígéretet....magamnak....remélem nem kell batartanom :lol: Én is. komolyan? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Van itt valaki? :wub: Ma már valszeg nem megyek el megnézni azt a dekoros céget... talán hóóónap. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hello Telo! Mit olvasol? Vagy inkább kit? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 nehogymáá meló után senki ne érjen rá kicsit fórumozni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 nehogymáá meló után senki ne érjen rá kicsit fórumozni :wub: Szia! Én itt vagyok! Egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Szia! Én itt vagyok! Egy kicsit... még melózol? :wub: remélem mostmár végre találkozunk személyesen is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Én itt vagyok.... Aki még nem látta volna, annak itten mutatok egy kis vidijót: ehune Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Én itt vagyok.... Aki még nem látta volna, annak itten mutatok egy kis vidijót: ehune hűűűűűűűűűűűűű lassan már nem családi autó lesz a vectrából :wub: i500 lökösök jól állnának rajta! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha finanszírozza valaki rajtam kívül, akkor lehet róla szó! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ha finanszírozza valaki rajtam kívül, akkor lehet róla szó! B) :lol: nemtom láttad e Holmiék Vectra Caraváját (nyíregyháziak),na az valami istenien volt megcsinálva... csak németországban kb 150el beléjük "szaladt" egy durrdefektet kapó lengyel autós :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ez ellen semmi sem véd... sajna... talán ezért sem adtam túl a gyári lámpákon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 még melózol? :wub: remélem mostmár végre találkozunk személyesen is! Melózok, de itthon. :P Hát igen, jó volna már találkozni élőben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 amúgy nem láttam azt a vectrát... ha van kép róla, akkor megnézném. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 B) nemtom láttad e Holmiék Vectra Caraváját (nyíregyháziak),na az valami istenien volt megcsinálva... csak németországban kb 150el beléjük "szaladt" egy durrdefektet kapó lengyel autós :wub: :P :P Íííí, az húzós lehetett! amúgy nem láttam azt a vectrát... ha van kép róla, akkor megnézném. :lol: Én is, én is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ez ellen semmi sem véd... sajna... talán ezért sem adtam túl a gyári lámpákon. meg majd egyszer,eladáskor jó lesz az :P borzasztó finnyásak az emberek az ilyesmire :wub: meglátnak egy sportkipufogót az autón,áááá ez biztos gyorsult sokat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Amúgy lassan már én is beköltözök a végleges albimba (1, 1.5 hónap), és akkor nálam is lehetne tartani egy beköltözési bulit. Mondjuk megnézhetnénk közösen a Manta mantát... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Íííí, az húzós lehetett! hajnal kettőkor felhívtak,nagyon zaklatottan,hogy valami dunántúli havert keressek már,de sürgősen... akkor még nem mondták mi a baj... hoztak egy b caravan kasztnit,és a kombi részéből akartak utánfutót csinálni... namármost az ütközéskor a tréler fejreállt (!!),és kigyulladt!!!! egyikőjüknek nem nyílt az ajtaja a sérüléstől,és az ablakon mászott ki,aztán futás el az autótól,nehogy felrobbanjon.... hallgatni is rossz volt :wub: :P :P keresek képet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 hajnal kettőkor felhívtak,nagyon zaklatottan,hogy valami dunántúli havert keressek már,de sürgősen... akkor még nem mondták mi a baj... hoztak egy b caravan kasztnit,és a kombi részéből akartak utánfutót csinálni... namármost az ütközéskor a tréler fejreállt (!!),és kigyulladt!!!! egyikőjüknek nem nyílt az ajtaja a sérüléstől,és az ablakon mászott ki,aztán futás el az autótól,nehogy felrobbanjon.... hallgatni is rossz volt :wub: :P :P keresek képet! Báz, nem semmi lehetett! Nekem elég volt a saját kocsimat törve látni B) , de azt lábra állítottuk :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Amúgy lassan már én is beköltözök a végleges albimba (1, 1.5 hónap), és akkor nálam is lehetne tartani egy beköltözési bulit. Mondjuk megnézhetnénk közösen a Manta mantát... :wub: én nem vagyok semmi jó elrontója :P B) (úgysem láttam még a Manta mantát :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 én nem vagyok semmi jó elrontója :wub: B) (úgysem láttam még a Manta mantát :P ) Én sem (bocsi Sanyi), pedig Dec 25 óta megvan (köszi Sanyi), de nincs aki megnézze velem. :P Pá mindenkinek! Léptem redőnyt szerelni. Este 8 körül jövök vissza. Akkor szerkesztgetek egy kicsit az oldalunkon. Majd beírom a weblap topic-ba a változásokat. :lol: Esetleg egy msn chat-ben is benne vagyok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: :P :P hátulja. sajna most lemezfelni volt rajta,akkor krómozták a nagyokat. mindjárt kapok jobb képeket annnyiraaaaa széppp volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Da chéép óóttóóóó! bár a hátsó lökös+kipuff szerintem nagyobbat szólt volna 2 nagy ovál véggel... szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Da chéép óóttóóóó! bár a hátsó lökös+kipuff szerintem nagyobbat szólt volna 2 nagy ovál véggel... szerintem 2.0 dti volt :wub: istenemmmmmmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 2.0 dti volt :wub: istenemmmmmmm attól még a nagyovál mutat... szép-szép... de talán nagyon bruti... vagy nemtom... passz Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 gyönyörű volt,és ami nem elhanyagolható,IGÉNYES MINDEN TÉREN ikerpár közös autója. méééég Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts