Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz :wub: :P :P durva,mi minden van itt... Engem ez mostanában sajnos nem érint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz hmmm, nézzem ki innen a lakásavató ajándékomat????díjazom a felvetésedet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Tomi! Nem kell azt kifütyülni. :P ki kell kötni, hogy csak és kizárólag hang nélkül játszható! :P :wub: Nem is akartam én füttyögni, nem vagyok én rigó! B) Ki akarom szedni a hangját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 hmmm, nézzem ki innen a lakásavató ajándékomat????díjazom a felvetésedet :wub: na jó,legyen...szerencse,hogy csak ilyen olcsóbb dologra gondoltál,már azt hittem költekezni akarsz :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 na jó,legyen...szerencse,hogy csak ilyen olcsóbb dologra gondoltál,már azt hittem költekezni akarsz :P B) :lol: :wub: most hogy mondod..... Tamás, ne kínlódj vele, az a mondat az élet velejárója :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: most hogy mondod..... Tamás, ne kínlódj vele, az a mondat az élet velejárója :P Igaz, ez az élet "ság"-ja! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Igaz, ez az élet "ság"-ja! :P mi volt ez a mondat? :wub: kíváncsi vagyok arra a bizonyos videóra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Igaz, ez az élet "ság"-ja! :wub: :P B) igazság :P azóta kicsit másképp gondlkodok ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :wub: Pusziiiiiiiiiiii :P , de rég hallottalak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Pusziiiiiiiiiiii :wub: , de rég hallottalak :P most is csak látsz B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 most is csak látsz B) :wub: Annál inkább :P de nemoskára jössz, úgyis, úgyis :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Annál inkább :wub: de nemoskára jössz, úgyis, úgyis :P oksi....benne vagyok de már csak októberben :P lakásavató mikor is lesz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 oksi....benne vagyok de már csak októberben :P lakásavató mikor is lesz ? Soká :P de a lakás lehet a birtokomban lesz már hamarabb :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Soká :P de a lakás lehet a birtokomban lesz már hamarabb :P sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :P sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :P de jóóó a felsőoktatásban részesülő diákok élete :D :wub: B) :lol: :P sok buli lesssszzzzzzzzzzzzzzzzz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 de jóóó a felsőoktatásban részesülő diákok élete :D :wub: B) :lol: :P mintha te nem abban részesülnél :P nem délben keltem csak akkor jöttem fórumra....és a jóreggelt meg jött :P -egyébként ma bal lábbal keltem....elég szar napom van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 mintha te nem abban részesülnél :D nem délben keltem csak akkor jöttem fórumra....és a jóreggelt meg jött :wub: -egyébként ma bal lábbal keltem....elég szar napom van :P áhhh én másban részesülök :P B) bal lábbal? én mindig azzal kelek,másik oldalt a számítógép van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: Nos akkor buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :P Nos akkor buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mikor hol :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 mikor hol :wub: :P neked sehol B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 neked sehol :P :P höhö :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 B) :lol: igazság :P azóta kicsit másképp gondlkodok ám :D Én is. sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :wub: Van még buliazelsőkonnektorfelszerelésére, buli a jönavízasajátcsapombólemlékére, buli a leterítettemazelsőszőnyegememlékére és még sorolhatnám. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 mikor hol :wub: B) Ebben a házavatósdiban én is benne lennék,Nyuszinak megígértem :P Autoavató bulit is lehet csinálni? :P Bár abban max 5-en férünk el,elég kényelmetlenül,de majd valamit arra is ki lehet találni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ebben a házavatósdiban én is benne lennék,Nyuszinak megígértem :P Autoavató bulit is lehet csinálni? :wub: Bár abban max 5-en férünk el,elég kényelmetlenül,de majd valamit arra is ki lehet találni :P Körbe is lehet állni. Vagy sorszámot húzni, hogy mikor ki ül benne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts