Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz :wub: :P :P durva,mi minden van itt... Engem ez mostanában sajnos nem érint!
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz hmmm, nézzem ki innen a lakásavató ajándékomat????díjazom a felvetésedet :wub:
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Tomi! Nem kell azt kifütyülni. :P ki kell kötni, hogy csak és kizárólag hang nélkül játszható! :P :wub: Nem is akartam én füttyögni, nem vagyok én rigó! B) Ki akarom szedni a hangját.
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 hmmm, nézzem ki innen a lakásavató ajándékomat????díjazom a felvetésedet :wub: na jó,legyen...szerencse,hogy csak ilyen olcsóbb dologra gondoltál,már azt hittem költekezni akarsz :P :P B)
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 na jó,legyen...szerencse,hogy csak ilyen olcsóbb dologra gondoltál,már azt hittem költekezni akarsz :P B) :lol: :wub: most hogy mondod..... Tamás, ne kínlódj vele, az a mondat az élet velejárója :P
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: most hogy mondod..... Tamás, ne kínlódj vele, az a mondat az élet velejárója :P Igaz, ez az élet "ság"-ja! :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Igaz, ez az élet "ság"-ja! :P mi volt ez a mondat? :wub: kíváncsi vagyok arra a bizonyos videóra :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 Igaz, ez az élet "ság"-ja! :wub: :P B) igazság :P azóta kicsit másképp gondlkodok ám :lol:
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :wub: Pusziiiiiiiiiiii :P , de rég hallottalak :P
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Pusziiiiiiiiiiii :wub: , de rég hallottalak :P most is csak látsz B) :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 most is csak látsz B) :wub: Annál inkább :P de nemoskára jössz, úgyis, úgyis :P
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Annál inkább :wub: de nemoskára jössz, úgyis, úgyis :P oksi....benne vagyok de már csak októberben :P lakásavató mikor is lesz ?
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 oksi....benne vagyok de már csak októberben :P lakásavató mikor is lesz ? Soká :P de a lakás lehet a birtokomban lesz már hamarabb :wub:
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Soká :P de a lakás lehet a birtokomban lesz már hamarabb :P sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :wub:
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 szépjóreggelt mindenkinek...délben :P sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :P de jóóó a felsőoktatásban részesülő diákok élete :D :wub: B) :lol: :P sok buli lesssszzzzzzzzzzzzzzzzz :P
Gelko Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 de jóóó a felsőoktatásban részesülő diákok élete :D :wub: B) :lol: :P mintha te nem abban részesülnél :P nem délben keltem csak akkor jöttem fórumra....és a jóreggelt meg jött :P -egyébként ma bal lábbal keltem....elég szar napom van :P
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 mintha te nem abban részesülnél :D nem délben keltem csak akkor jöttem fórumra....és a jóreggelt meg jött :wub: -egyébként ma bal lábbal keltem....elég szar napom van :P áhhh én másban részesülök :P B) bal lábbal? én mindig azzal kelek,másik oldalt a számítógép van :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: Nos akkor buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 :P Nos akkor buliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mikor hol :wub: :P
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Elküldve Szeptember18, 2006 mikor hol :wub: :P neked sehol B) :P
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 B) :lol: igazság :P azóta kicsit másképp gondlkodok ám :D Én is. sokfajta lakásavató létezik: -birtokbavevő -felújítás elötti -felújítás utáni többet most nem tudok kitalálni de mindig van mit ünnepelni :wub: Van még buliazelsőkonnektorfelszerelésére, buli a jönavízasajátcsapombólemlékére, buli a leterítettemazelsőszőnyegememlékére és még sorolhatnám. :P
Vascona Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 mikor hol :wub: B) Ebben a házavatósdiban én is benne lennék,Nyuszinak megígértem :P Autoavató bulit is lehet csinálni? :P Bár abban max 5-en férünk el,elég kényelmetlenül,de majd valamit arra is ki lehet találni :lol:
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Elküldve Szeptember18, 2006 Ebben a házavatósdiban én is benne lennék,Nyuszinak megígértem :P Autoavató bulit is lehet csinálni? :wub: Bár abban max 5-en férünk el,elég kényelmetlenül,de majd valamit arra is ki lehet találni :P Körbe is lehet állni. Vagy sorszámot húzni, hogy mikor ki ül benne. B)
Recommended Posts