adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 jóó reggelt B) valamiért nagyon jó kedvem van :P biztos azért,hogy eljött a hétfő,és jöhetek dolgozni. juhúúúúúúúúúúúúúú (úúú ez gyenge volt :lol: ) Nyuszi,a kért eső megérkezett :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Reggelt! Én nem kértem, ténymegállapítás volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Reggelt! Én nem kértem, ténymegállapítás volt ne kötözködj már kora reggel :P mert akkor nem adok kinder schocko bons-t :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ne kötözködj már kora reggel :P mert akkor nem adok kinder schocko bons-t :wub: B) így se :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 így se :wub: :P :P fogadjunk? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 jóó reggelt B) valamiért nagyon jó kedvem van :P biztos azért,hogy eljött a hétfő,és jöhetek dolgozni. juhúúúúúúúúúúúúúú (úúú ez gyenge volt :lol: ) Nyuszi,a kért eső megérkezett :wub: :P Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok! :P szegényke, én együtt érzek veled....nekem semmi hangulatom nem volt jönni...lenne jobb dolgom :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Sziasztok! De jó neked, jó a kedved mert itt a hétfő és dolgozol, hát én nem örülök ennyire reggel néztem a telefont kaptam 1 sms-t, hogy hamarabb kell jönnöm dolgozni, nagyon fáradt vagyok! üdv! ez egy ilyen szakma,gondolom nem először fordul elő...:P mond a főnöknek,hogy most ő vezet,te meg alszol a hátsó ülésen :P nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub: a pihenés :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 a pihenés :wub: :P azt ne mond hogy álmos vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 azt ne mond hogy álmos vagy :P :wub: deeeeee... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 :wub: deeeeee... :P napszemcsis álmoska...hmmm ez sejtelmes... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 napszemcsis álmoska...hmmm ez sejtelmes... :P na jah, úgy be van dagadva a szemem...így leplezem. :P Akkor pesten vmi nagy haddelhadd készül, ha kiccsikót berendelték :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 üdv! ez egy ilyen szakma,gondolom nem először fordul elő...:P mond a főnöknek,hogy most ő vezet,te meg alszol a hátsó ülésen :P nyuszi ugyan mi fontosabb a pénz előteremtésénél manapság :wub: Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad! :wub: szegény... a többit inkább nem folytatom...mert....csak mérges leszek Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Ez igaz csak az a baj, hogy a feleségem tegnap reggeltől ma reggelig dolgozik, a lányomat 6.00-kor keltettem irány az ovi, hogy beérjek melózni. A lányomnak sokkal roszabb, az oviban nem alszik estére nyügös, sok ez neki is hétvégén ebéd után otthon alszi 3-4 órát is mert annyira elfárad! :P :P B) így már másabb... :wub: mi sem pihentünk hétvégén,almaszedés volt a program... szerencsére most elég jó az ára...bár a piaca még mindig nem az igazi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 annyit beszéltek a fáradtságról, hogy mindjárt elhúzok aludni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 annyit beszéltek a fáradtságról, hogy mindjárt elhúzok aludni. :wub: dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban te ott jársz haza????? :wub: azon a szar úton???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 dolgoztál tegnap este? amikor jöttünk vissza húgommal,nem láttuk a vektruszt a parkolóban nem jól figyeltél! Ott volt... pedig milyen jó lett volna itthon lenni. te ott jársz haza????? :wub: azon a szar úton???? És még csodálkozok, hogy a futóműve kezd kilenni a vekinek. Szerencsére a körút már nem rontja, mert azt megcsinálták, de a többi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 te ott jársz haza????? :P azon a szar úton???? mikor hogy van kedvem... pedig jó a macskakövön xx-el menni :wub: :P hamar a végére érek legalább. futómű nekem eddig jeles,kellemesen feszes,lehet rá számítani mindenféle helyzetben Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Én más egyéb ok miatt sem járok arra... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Én más egyéb ok miatt sem járok arra... :wub: :P miért? pedig arra lehet jót.. piknikelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 na persze, arra van más hely is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 ha esetleg nem találnátok megfelelő autót magatoknak, itt biztosan lesz :wub: :P :P durva,mi minden van itt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts