Vascona Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nálunk 40 a cukor és tejmentes nescafe az ótómatából... pohárral... anélkül 35... csak azt érdekes meginni, ha nincs nálad pohár. :wub: :P Akkor a balsarki falunép nyomdája viszi a prímet! :P Nálunk 20 forint minden kávés cucc.de van capuccino,forró csoki,kávénak is vagy 10 fajtája,és mindegyik 20 forint pohárral! (igaz pohár nélkül is) Ezen felül van málna és szőlő hidegital,az egy 10-es B) Nem is rossz az íze,ez a Cafe+Co cég csinálja... bár mi már unjuk ezt is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 akkor lehet mégis mi vagyunk a jobbak, mert nálunk télen a tea ingyé van a gépből. csak a kártyánkat kell neki bemutatni (ez a sok külsős cég miatt van, hogy azok ne vedelhessék ki, azoknak fizzesse a cégük a védőitalt) :wub: mizujs Roli? többiek hol vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 20Ft os kávé a szegény egyetemisták meg vegyék 50ért...na szép :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 20Ft os kávé a szegény egyetemisták meg vegyék 50ért...na szép :wub: tehetünk mi arról? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 tehetünk mi arról? :P :P nem de az a gyanus ami nem gyanus :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nem de az a gyanus ami nem gyanus :wub: jól kimagyarul fejezted magad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 jól kimagyarul fejezted magad! :P Virág elvátrs mondata mindig jól jön..."mert a nemzetközi helyzet egyre fokozódik" :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 "a kommunista szellem vasútja" "magyar narancs".... :P mekkora film ez is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Időjárás-jelentés: a keleti országrészben eső várható!!!kocsit mostam... Ja, és mindezt a -ság-társam kedvéért, hogy lássa nyuszi kocsija még mindig zöld :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 a Nyuszi által készített paparazzi fotókra meg kíváncsi lennék. :lol: :P :P Háááát, izééééé, mindazt csórt géppel csináltam, szóval ne tőlem várd :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 :P :P Háááát, izééééé, mindazt csórt géppel csináltam, szóval ne tőlem várd :wub: :lol: nem is tőled várom! :D Hanem a gép tulajdonosától! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nem is tőled várom! B) Hanem a gép tulajdonosától! :wub: :P Akkor jó, csak azt hittem nem tudtad, csináltam Lacusról is egy képet, majd muatsd meg neki, hogy én csináltam :P és majd küldök neki egy csacsis képet is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 nem is tőled várom! :P Hanem a gép tulajdonosától! :wub: Ime! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 :wub: :P Jók lettek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 jóóóó reggelt :wub: :P Nyuszmók ne bújkálj,tudom hogy itt vagy :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 jóóóó reggelt :P :D Nyuszmók ne bújkálj,tudom hogy itt vagy :P már nemsoákig, elfáradtam....álmos vagyok.... B) meg éhes is, szal jobb ha lefekszem :lol: Jaj srácok, téynleg, nem akarom elkiabálni, de ma azt mondta az eladó, hogy lehet 30-án üres lakást vehetek át :wub: jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 már nemsoákig, elfáradtam....álmos vagyok.... :lol: meg éhes is, szal jobb ha lefekszem :D Jaj srácok, téynleg, nem akarom elkiabálni, de ma azt mondta az eladó, hogy lehet 30-án üres lakást vehetek át B) jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii álmossss???? mit csináltál eddig :P :P :wub: :P 30án más program lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 álmossss???? mit csináltál eddig :P B) :wub: :P 30án más program lesz :D mit csináltam? :P lássuk csak....újságot olvastam...zenét hallgattam...énekeltem...éééééééééééééééésssssssssssssssss...inget vasaltam :lol: :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 mit csináltam? :wub: lássuk csak....újságot olvastam...zenét hallgattam...énekeltem...éééééééééééééééésssssssssssssssss...inget vasaltam :P :P B) :P éneklés igaz,ingvasalás....beugrott,köszi a súgást :lol: nem járt arra VÉLETLENÜL egy csini fiú? :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 éneklés igaz,a többi sztem nem esti program volt B) nem járt arra VÉLETLENÜL egy csini fiú? :P :wub: mi az hogy nem esti....de igen...csak tudom!!!! :P Csini fiúúúú, de, járt, de még mindig itt van, ha éppen tudni akarod.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 :P :wub: :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Hihetetlen,mennyire nem bírok alunni :P Holnap reggel meló van... meg ma reggel is! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 jó reggelt! Jó képek lettek, bár az alteregóm kicsit mintha felszedett volna az utóbbi időben egy kis plusz terhet. :P :wub: Tomi! Vidijó is van? a kész műről? Roli! türelem... gondolj arra, hogy a munka azért kell, hogy legyen pénz a kékre! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 jó reggelt! Jó képek lettek, bár az alteregóm kicsit mintha felszedett volna az utóbbi időben egy kis plusz terhet. :P :wub: Tomi! Vidijó is van? a kész műről? Nyugi, nem te kerekedsz, a gépem lencséje olyan. Nézz meg engem, nálam is torzított. B) Csináltam videot is, csak még ki kell szedni alóla a hangot, mert épp akkor beszélgettél a szomszéd sráccal és került bele kifütyülnivaló is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Tomi! Nem kell azt kifütyülni. :P ki kell kötni, hogy csak és kizárólag hang nélkül játszható! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts