mackosajt Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Szép napot mindenkinek! Fáradt vagyok még mindig, mint a dög... éjjel úgy nézhettem ki, mint egy rossz épületbontó munkás... csupa por. 2 leszedésünk is volt az egyebek mellett... :P Gsis póló 4000 Ft volt -galléros - az ország másik felében -Dorogon vagy környékén- de nagyon jó minőségű :P Tanúsíthatom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Sziasztok opelosok! Nézzétek mit találtam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Épp állsz befelé a garázsba? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Nagy kocsi kicsi garázs .Azért tud élni a magyar. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Szia Lujdzsi! El vagy veszve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Bár nekem lenne ilyen problémám! :wub: Viszont megy az autó a fal színéhez. Nem is feltűnő egy kis festékcsere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 jóó reggelt! hajnali 7.15-kor senki sincs még ébren... csak én? :wub: :P de már nem sokáig... mindjá megyek és jól elalszogatom magam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 jóó reggelt! hajnali 7.15-kor senki sincs még ébren... csak én? :wub: :P de már nem sokáig... mindjá megyek és jól elalszogatom magam. :P Olvaslak,és azt hittem azt fogod írni hogy "eliszogatok" B) Én már hamarabb is ébren voltam,csak rengteg mászkálni valóm volt... Viszont a műanyagos bevállalta a sárvédő íveket,a mocitetőt is,és a csomifedelet... A kasztnis is fog az autóhoz végre,eddig munkája volt,most fog ráérni... Nemsoká moci be,váltó be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Hajrá Roli! MIelőbb látni akarom a kocsikádat személyesen!!! :P ... a 3.0-át... nem az 1.3-at! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Hajrá Roli! MIelőbb látni akarom a kocsikádat személyesen!!! :lol: ... a 3.0-át... nem az 1.3-at! :wub: Addig még aludhatsz nyugodtan egy keveset :P Úgy tervezzük,jövőre már azzal látogatom a talikat,és nagyjából minden ott lesz rajta,ahogyan azt az előzetes tervek mutatják...aztán az 1.3 következik...ki a motortérből B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Nyuszi, homályos a kép, de holnap megreparálom. Ha kész feltöltöm Sanyinak. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Eléggé halovány itt a forgalom srácok! Mi a lankadt rúzsos farok van? Én reggel melózok mégis itt lógok... Utoljára negyed 5-kor írtam ide azóta SzaboT kivételével senki nem járt erre... Sehol egy $egges se?! Minden esetre ha esetleg vmi buli van,ahol együtt vagytok,jó szórakozást kívánok nektek,és kellemes hétvégét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Bizony jó lenne vmi buliban lenni,ehelyett meló ezerrel!De most,hogy így említed mindjárt átugrom ide a szomszédos Oázisba inni valamit,jobban telik úgy az idő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Bizony jó lenne vmi buliban lenni,ehelyett meló ezerrel!De most,hogy így említed mindjárt átugrom ide a szomszédos Oázisba inni valamit,jobban telik úgy az idő! Ahol én lakom az egy valóságos oázis így ünnep idején... :P Most születésnapot ültünk,így ömlik a pia is ezerrel... Lassan viszont visszafogom magam mert holnap reggel meló nekem is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 A buliból irány a meló!Fölösleges hazamenni! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Buli meg oázis! Zene füleimnek! Én meg most a két nap alatt dolgozok egy teljeset. Tegnap kettőtől ma éjjel kettőig egy fél nap, most megnézek egy filmet, aztán hattól hatig még egy fél, és hétfőtől elsejéig minden nap 12 órázás (szombat, vasárnap is). Mennyi hülyeségre képes vagyok a kocsimért!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nyuszi, homályos a kép, de holnap megreparálom. Ha kész feltöltöm Sanyinak. :wub: Oké, várom, szerintem nagyon tanul-ság-os lesz :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Mennyi hülyeségre képes vagyok a kocsimért!!! Te is? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Na hali! Befutottam én is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Na hali! Befutottam én is! :wub: Sziasztok! Én is vagyok, készen van a Jancsika! "Csak" 267. 040ft-ba került és se, a klíma se fűtő ventillátorom nem működik, de mitől? Kedden megnézetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 az a 40 ft komoly? ekkora összegnél el is kérték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 az a 40 ft komoly? ekkora összegnél el is kérték? Igen, én is röhögtem rajta de ez van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Igen, én is röhögtem rajta de ez van! Nem hívtak meg egy kávéra? mert az többe kerül manapság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Nem hívtak meg egy kávéra? mert az többe kerül manapság. Tegnap előtt dolgoztam és a pécsi rend. kapitányságra behívtak és ott láttam, hogy 20ft-ba kerül 1 kv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Tegnap előtt dolgoztam és a pécsi rend. kapitányságra behívtak és ott láttam, hogy 20ft-ba kerül 1 kv! Nálunk 40 a cukor és tejmentes nescafe az ótómatából... pohárral... anélkül 35... csak azt érdekes meginni, ha nincs nálad pohár. :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts