Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jóccakát (sokadjára)! Én is megyek, holnap mocit kell vennem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Jó éjszakát, mostmár tényleg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Elaludt a hugi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Elaludt a hugi? Nem, vár, és vár...szerintem ha leléptem végre, csak ideül még szia :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ciao! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jóccakát mindenkinek! Mármint azoknak aki elmennek! (De nem úgy :ANAL: :roll: , mert azoknak biztos jó :oops: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Szia Corsika! Na, veszel western csizmát, vagy hajbalzsamot? :lol: Más: Nyuszi mégegyszer kösz a Kozma Orsis linket! Most végighalgattam az intrónak szánt töredékeket. Az angol nyelvűek feledhetők szerintem, de a magyarok közül három nagyon bejött. Az egyik a 100 féle ember, ebből idézek is: "A bizalom felém csak annyit ér, mint ütőérben az alvadt vér" (nagyon bejön az efféle gondolatvilág). A másik ami tetszik az a Vérszem, és a legvégére hagyom azt, amit eleve kerestem: Az eskü. Azt hiszem beizzítom a DC-t, és töltögetek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Szia Corsika! Na, veszel western csizmát, vagy hajbalzsamot? :lol: A veszkó még csak elmenne,de a hajbalzsamot nemigen tudnám hova kenni. :lol: ;) :D :D ,akár már most indulhatnék Oi-kor koncertre.(ha emlékszik még valaki erre a csapatra) Amúgy üdv mindenkinek.Már megint dolgozom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Üdv neked is, munkáért részvétem. Oi-ra emlékszem, de a skinhed zene nekem annyira nem gyerebe (bár az Egészséges fejbőrnek és a Rózsaszín pitbullnak van egy-két jó száma). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Nekem is csak 1 kazi van tölük,csak érdekesség képpen,hogy olyan is legyen,és bár van 1-2 figyelemre méltó számuk teljességgel nem tudok azonosulni velük(csak a hajmennyiségben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Az meg már nem szempont. Különben is, a magas homlok tekintélynövelő! Képzelem, mekkora tekintélyed lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Sajnos nagyobb mint szeretném,na mindegy ezen már túl tettem magam. Viszont a szélvédőmön levő karcolás ügyében még mindig várom a segítséget.Ki tud olyan autóüveges céget a környéken aki a kb 4 centis karcolást el tudná tüntetni????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Sajnos nagyobb mint szeretném,na mindegy ezen már túl tettem magam. Viszont a szélvédőmön levő karcolás ügyében még mindig várom a segítséget.Ki tud olyan autóüveges céget a környéken aki a kb 4 centis karcolást el tudná tüntetni????? Nem tudom biztosan hogy a hapsi foglalkozik-e ezzel is, mindenesetre itt a Tesco parkolóban az olyan kősérüléseket mint ami nekem is van, állítólag megcsinálja, talán érdemes lenne megkérdezni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Én azt hiszem, hogy az efféle szakemberek csak a kráteresedéssel, és a repedés megállításával foglalkoznak. Persze ki tudja? Remélam a karchoz is ért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Más: Nyuszi mégegyszer kösz a Kozma Orsis linket! Most végighalgattam az intrónak szánt töredékeket Szívesen :wink: Assszem én is belehallgatok majd, az idézetből úgy tűnik, mostani lelkillapotomhoz pont passzolni fog :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Ne b@ssz már fel agyilag! Mi a gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Ne b@ssz már fel agyilag! Mi a gond? Nehéz az élet.... :lol: Majd egyszer elmesélem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Én azt hiszem, hogy az efféle szakemberek csak a kráteresedéssel, és a repedés megállításával foglalkoznak. Persze ki tudja? Remélam a karchoz is ért... ettől függetlenül, én sem merem vele megcsináltatni, félek, nehogy nagyobb baja legyen....Már így vettem a kocsit(mostanában azt hiszem kicsit drágán :lol: ) szóval elég régóta ilyen...Csak attól parázok, nehogy egyszer meginduljon, mert akkor oda a jó kis szélvédőm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Nehéz az élet.... :lol: Majd egyszer elmesélem :wink: Rendben, nem nyaggatlak. De nézz ki az ablakon! Ragyog a nap, ha nem is repkednek a plusszok, azért jó idő van, nem fúj a szél, és a galambok is vidáman turbékolva sz@rják össze az erkélyt, szóval fel a fejjel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Rendben, nem nyaggatlak. De nézz ki az ablakon! Ragyog a nap, ha nem is repkednek a plusszok, azért jó idő van, nem fúj a szél, és a galambok is vidáman turbékolva sz@rják össze az erkélyt, szóval fel a fejjel! :lol: ?????????? Nálunk reggel óta szakad az eső, a kocsim csupa sár lett, most jöttem haza a dágványból vele!!!!A galambokat utálom :lol: Ui:nem nyaggatsz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 Nálam is esik,de legalább nincs hideg!!Ennek is lehet örülni.Valszeg a jövő héten valamelyik hétköznap megyek Debrecenbe a Teszkóba is,megnézem mit szól hozzá a mester.Azért hétköznap ,mert akkor lesz a little girl oviban,és így nyugodtabban tudjuk az ajándékokat megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 De szép is az, amikor még a Jézuska hozza az ajándékot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 Nálam is esik,de legalább nincs hideg!!Ennek is lehet örülni.Valszeg a jövő héten valamelyik hétköznap megyek Debrecenbe a Teszkóba is,megnézem mit szól hozzá a mester.Azért hétköznap ,mert akkor lesz a little girl oviban,és így nyugodtabban tudjuk az ajándékokat megvenni. Nem tudom, hogy ott van-e mindennap :oops: De ha más nem legalább egy telefonszámot biztosan találsz :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve December4, 2005 Megoszt Elküldve December4, 2005 szép jónapot mindenkinek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December4, 2005 szép jónapot mindenkinek..... Szia! Nálatok is süt a nap? itt esik az eső! Tegnap hiányoltunk ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts