Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Jóccakát (sokadjára)! Én is megyek, holnap mocit kell vennem! :lol:
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Elküldve December3, 2005 Jó éjszakát, mostmár tényleg :lol:
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Elküldve December3, 2005 Elaludt a hugi? Nem, vár, és vár...szerintem ha leléptem végre, csak ideül még szia :wink:
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Elküldve December3, 2005 Jóccakát mindenkinek! Mármint azoknak aki elmennek! (De nem úgy :ANAL: :roll: , mert azoknak biztos jó :oops: )
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Szia Corsika! Na, veszel western csizmát, vagy hajbalzsamot? :lol: Más: Nyuszi mégegyszer kösz a Kozma Orsis linket! Most végighalgattam az intrónak szánt töredékeket. Az angol nyelvűek feledhetők szerintem, de a magyarok közül három nagyon bejött. Az egyik a 100 féle ember, ebből idézek is: "A bizalom felém csak annyit ér, mint ütőérben az alvadt vér" (nagyon bejön az efféle gondolatvilág). A másik ami tetszik az a Vérszem, és a legvégére hagyom azt, amit eleve kerestem: Az eskü. Azt hiszem beizzítom a DC-t, és töltögetek...
Korzika Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Szia Corsika! Na, veszel western csizmát, vagy hajbalzsamot? :lol: A veszkó még csak elmenne,de a hajbalzsamot nemigen tudnám hova kenni. :lol: ;) :D :D ,akár már most indulhatnék Oi-kor koncertre.(ha emlékszik még valaki erre a csapatra) Amúgy üdv mindenkinek.Már megint dolgozom :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Üdv neked is, munkáért részvétem. Oi-ra emlékszem, de a skinhed zene nekem annyira nem gyerebe (bár az Egészséges fejbőrnek és a Rózsaszín pitbullnak van egy-két jó száma).
Korzika Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Nekem is csak 1 kazi van tölük,csak érdekesség képpen,hogy olyan is legyen,és bár van 1-2 figyelemre méltó számuk teljességgel nem tudok azonosulni velük(csak a hajmennyiségben)
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Az meg már nem szempont. Különben is, a magas homlok tekintélynövelő! Képzelem, mekkora tekintélyed lehet! :lol:
Korzika Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Sajnos nagyobb mint szeretném,na mindegy ezen már túl tettem magam. Viszont a szélvédőmön levő karcolás ügyében még mindig várom a segítséget.Ki tud olyan autóüveges céget a környéken aki a kb 4 centis karcolást el tudná tüntetni?????
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Sajnos nagyobb mint szeretném,na mindegy ezen már túl tettem magam. Viszont a szélvédőmön levő karcolás ügyében még mindig várom a segítséget.Ki tud olyan autóüveges céget a környéken aki a kb 4 centis karcolást el tudná tüntetni????? Nem tudom biztosan hogy a hapsi foglalkozik-e ezzel is, mindenesetre itt a Tesco parkolóban az olyan kősérüléseket mint ami nekem is van, állítólag megcsinálja, talán érdemes lenne megkérdezni...
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Én azt hiszem, hogy az efféle szakemberek csak a kráteresedéssel, és a repedés megállításával foglalkoznak. Persze ki tudja? Remélam a karchoz is ért...
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Más: Nyuszi mégegyszer kösz a Kozma Orsis linket! Most végighalgattam az intrónak szánt töredékeket Szívesen :wink: Assszem én is belehallgatok majd, az idézetből úgy tűnik, mostani lelkillapotomhoz pont passzolni fog :?
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Ne b@ssz már fel agyilag! Mi a gond? Nehéz az élet.... :lol: Majd egyszer elmesélem :wink:
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Én azt hiszem, hogy az efféle szakemberek csak a kráteresedéssel, és a repedés megállításával foglalkoznak. Persze ki tudja? Remélam a karchoz is ért... ettől függetlenül, én sem merem vele megcsináltatni, félek, nehogy nagyobb baja legyen....Már így vettem a kocsit(mostanában azt hiszem kicsit drágán :lol: ) szóval elég régóta ilyen...Csak attól parázok, nehogy egyszer meginduljon, mert akkor oda a jó kis szélvédőm
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Nehéz az élet.... :lol: Majd egyszer elmesélem :wink: Rendben, nem nyaggatlak. De nézz ki az ablakon! Ragyog a nap, ha nem is repkednek a plusszok, azért jó idő van, nem fúj a szél, és a galambok is vidáman turbékolva sz@rják össze az erkélyt, szóval fel a fejjel! :lol:
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Rendben, nem nyaggatlak. De nézz ki az ablakon! Ragyog a nap, ha nem is repkednek a plusszok, azért jó idő van, nem fúj a szél, és a galambok is vidáman turbékolva sz@rják össze az erkélyt, szóval fel a fejjel! :lol: ?????????? Nálunk reggel óta szakad az eső, a kocsim csupa sár lett, most jöttem haza a dágványból vele!!!!A galambokat utálom :lol: Ui:nem nyaggatsz!
Korzika Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 Nálam is esik,de legalább nincs hideg!!Ennek is lehet örülni.Valszeg a jövő héten valamelyik hétköznap megyek Debrecenbe a Teszkóba is,megnézem mit szól hozzá a mester.Azért hétköznap ,mert akkor lesz a little girl oviban,és így nyugodtabban tudjuk az ajándékokat megvenni.
Sörös Sanyi Elküldve December4, 2005 Elküldve December4, 2005 De szép is az, amikor még a Jézuska hozza az ajándékot! :lol:
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 Nálam is esik,de legalább nincs hideg!!Ennek is lehet örülni.Valszeg a jövő héten valamelyik hétköznap megyek Debrecenbe a Teszkóba is,megnézem mit szól hozzá a mester.Azért hétköznap ,mert akkor lesz a little girl oviban,és így nyugodtabban tudjuk az ajándékokat megvenni. Nem tudom, hogy ott van-e mindennap :oops: De ha más nem legalább egy telefonszámot biztosan találsz :?
nyuszifül Elküldve December4, 2005 Szerző Elküldve December4, 2005 szép jónapot mindenkinek..... Szia! Nálatok is süt a nap? itt esik az eső! Tegnap hiányoltunk ám :lol:
Recommended Posts