mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Tomi! Ne máááá.... :P Na... folytassuk... :wub: Itt is - ott is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Még csak most volt időm visszaolvasni, és hogy lásd nem haragszom, ezért megmutatom neked a pizsamámat... :P B) Nyuszi lehet hogy én is megbántottalak,nem akarsz engem is megnyugtatni egy másik képpel? Mondjuk a fehérneműs nyuszival... :wub: Ez a pizsamás nekem túlöltözött :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Roli! Ne légy telhetetlen! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nyuszi lehet hogy én is megbántottalak,nem akarsz engem is megnyugtatni egy másik képpel? Mondjuk a fehérneműs nyuszival... :P Ez a pizsamás nekem túlöltözött B) :wub: Ez megteszi???? :P http://www.miraclefashion.hu/hu/product.asp?ID=297 Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 magamutogató :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 :P Ez megteszi???? B) http://www.miraclefashion.hu/hu/product.asp?ID=297 Ildi aszonta, hogy neki kell egy ilyen... :P :wub: én meg elpirultam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ildi aszonta, hogy neki kell egy ilyen... :P :wub: én meg elpirultam.... :P B) :lol: ez jóóóóóóóóóóóóóóó, van még egyéb cucc is, nézelődjetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 :wub: :P :P ez jóóóóóóóóóóóóóóó, van még egyéb cucc is, nézelődjetek B) megtettük... lehet majd kap egy szép "szett"et Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 megtettük... lehet majd kap egy szép "szett"et Ejha :P Ildi, küldjek még pár linket??? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ejha :P Ildi, küldjek még pár linket??? :wub: :P te mé nézel ilyeneket? csak nem meglepit akarsz valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 te mé nézel ilyeneket? csak nem meglepit akarsz valakinek? De meg is leptem...Rolit!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 De meg is leptem...Rolit!! :wub: én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod. hagyd,esélytelen Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 én éppen nem rá gondoltam... de szerintem te is tudod. :wub: :P :P Pedig ez az oka..... :lol: Nem is értem hogy gondoltad, én és a nyuszifül?????????? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 De meg is leptem...Rolit!! B) Nem leptél meg,ilyet már én is láttam...Csak abban bíztam ha olyan a nyuszi pizsama,milyen lehet a fehérnemű?! :lol: Azt hittem legalább alul semmi vagy valami... :wub: Nem az esetem az ekkora szilikonos mell..vagy legyen természetes,vagy semmilyen..azon belül már tökmindegy hogy kicsi-e vagy nagy...A hosszú lábak viszont bármikor jöhetnek :P Elférnek az én hosszú lábaim mellett( alatt) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 No, ha MSN-en eldöntöttétek, hogy hogy legyen a hímzés, akkor valakinek (bárkinek) meg tudom adni Melinda (Mantababy) telefonszámát. Tuti segít, rendes csajszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 No, ha MSN-en eldöntöttétek, hogy hogy legyen a hímzés, akkor valakinek (bárkinek) meg tudom adni Melinda (Mantababy) telefonszámát. Tuti segít, rendes csajszi. Én holnap megpróbálom összehozni a képet, amit elképzeltem. Ha sikerül, akkor kérek rá árat e-mailben. Ez után lehet Mantababy-vel egyezkedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy nállam sör a valuta egy-egy szivességért, nálla meg bor, vagy tequila. :wub: De tuti, hogy megoldja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy nállam sör a valuta egy-egy szivességért, nálla meg bor, vagy tequila. :wub: De tuti, hogy megoldja. Asszem az ő fizetőeszköze nekem jobban bejön, bár most jövök egy lightos kis sörözésből, ami igen jól esett. Meg a közben folyó beszélgetés is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Hát igen, a sör nagy összekötőkapocs. Sok barátságom a sörből kifolyólag köttetett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 pááriiiiiiiiiiii tááájmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :wub: Stella über alles :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 Jó reggelt Opelesek! Már megint bent vagyok. :P Már húzok is a sorra, mert ma jó volna korán végezni. Ha lesz egy kis időm (és miért ne lenne :wub: ), akkor jövök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 ... Amúgy szerintem a készítés helye lényegtelen, csak jó minőségű és olcsó legyen. Gsis póló 4000 Ft volt -galléros - az ország másik felében -Dorogon vagy környékén- de nagyon jó minőségű :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember15, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 na eljutottam odáig hogy szép jó reggelt kívánjak mindenkinek! hosszú ez a nap....már éjfélkor elkezdődött :wub: sikeresen beiratkoztam az egyetemre...borzasztó,hogy ehhez háromszor,három helyen kell sorbaállni... de miután sikerült,úgy gondoltam meglepem magam egy finom lángossal :P és most indulhat a "meló" :P szép,szebb napot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember15, 2006 na félig meghaltam, vmi gubanc volt az áfában....azt hittem én csináltam, és már kb öt órája görcsben van a gyomrom..... :wub: fogytam pár kilót az tuti, mondjuk az jól is jön..... :P de már majdnem hánytam isolyan ideges lettem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts