szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Jó reggelt éjjeli baglyok! Ki piszkálja itt a Corsa-t? Jöjjön ki a hóra és megiszunk egy sört! :P Hú, de nem volt kedvem reggel felkelni, de muszáj volt, mert ma próbagyártás lesz vevő előtt. Itt kell bent szobroznom, amíg azt nem mondják, hogy ok. :wub: Nem baj, legalább lesz időm fórumozni. :P Ott a pont! Bármi lehet, még Hawaii mintás is, de egy pötty rózsaszín se legyen benne! Azt a színt gyűlölöm, iszonyatosan útálom! És mi van ha Rózsaszín párducot akarsz venni? Megkérdezed, hogy más színben van-e? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Jóóó reggelt! Volt termés az éjjel látom. :wub: Gyerekek, volt itt szó mindenről.. és jut eszembe... a sor3 az nem félv6, hanem félsor6!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Jóóó reggelt! Volt termés az éjjel látom. :wub: Gyerekek, volt itt szó mindenről.. és jut eszembe... a sor3 az nem félv6, hanem félsor6!!! B) üdv mindenki. az este ismét nagyon mozgalmas volt :P fél hengerSOR :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Elhúztam aludni... gyorsan számot vetettem helyzetemmel, és inkább alszom. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 most, hogy olvastam, eszembe jutott, ki tudná... vagyis, ki tudta volna megcsinálni nekünk a pólóra a hímzést... néhai nagymamám... ilyen terítő hímzéseket csinált egyfolytában a kis lábbalhajtós Singer gépen, ami még most is megvan, és ugyanott áll, és működik is... :P törékeny, 40 kilós néni volt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 akkor mackó a feladat adott, tessék megtanulni rajta hímezni :P amúgy az ügyön rajta vagyok, csak kirándulni kell érte lehet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 akkor mackó a feladat adott, tessék megtanulni rajta hímezni :P amúgy az ügyön rajta vagyok, csak kirándulni kell érte lehet :wub: Hová? merre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Hová? merre? Nyír valahová, de ha minden igaz, lesz helyben is ember rá...csak idő hiány van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ha tudsz pontosabbat, akkor szólj... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ha tudsz pontosabbat, akkor szólj... :wub: Előbb még a terevt csinálom meg, hogy tudjak árajánlatot kérni. És a tervet még jóvá is kell hagynotok. Bár gondolom a döntés az anyagiak ismeeretében könnyebb lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nyír valahová, de ha minden igaz, lesz helyben is ember rá...csak idő hiány van Kell segítség? Került egy csomó szabadidőm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Kell segítség? Került egy csomó szabadidőm... Kutakodhatnátok hímző után...ismerős hátha olcsóbban dolgozik. ma lehet elmegyek pólót nézni, vagy ha azt is tud vki...nekem úgy is jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ezt érdemes megnézni: http://www.gepihimzo.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Ezt érdemes megnézni: http://www.gepihimzo.hu/ Szép munka! Szerintem érdeklődni kéne náluk... ahogy gyorsan átnéztem az oldalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Szép munka! Szerintem érdeklődni kéne náluk... ahogy gyorsan átnéztem az oldalt. Hívom őket... Nincs Szegeden klubtagunk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Hívom őket... Nincs Szegeden klubtagunk? dehogynincs... még olyan is van, aki gyakran jár erre (tőlünk alig 100 méterre), és át akar hozzánk igazolni kecskemétről, mert anno tévedésből lett kecsói régiós. Azt hiszem, Sanyi tudja a számát is Melindának! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Srácok, az ország más részein én is találtam.....de én helyben akarok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Srácok, az ország más részein én is találtam.....de én helyben akarok! Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Ezt nem kézzel csinálják, a gép meg drága... Amúgy szerintem a készítés helye lényegtelen, csak jó minőségű és olcsó legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. Ezt nem kézzel csinálják, a gép meg drága... Amúgy szerintem a készítés helye lényegtelen, csak jó minőségű és olcsó legyen. ez oké, így gondolom én is, csak egyet csináltatnék mintának,hogy lássuk, mileőtt a sorozatgyértásba kezdünk, ezért gondoltam egy helyi varrodára Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ez oké, így gondolom én is, csak egyet csináltatnék mintának,hogy lássuk, mileőtt a sorozatgyértásba kezdünk, ezért gondoltam egy helyi varrodára Van az oldalon minta, szerintem az elég mintának. Plusz van céges pólóm, amit így csináltak, azt elvihetem mintának. Megvan ennek a cégnek az elérhetősége is, de ők csak nagyobb tétellel foglalkoznak. Ez után találtam ezt a szegedi céget (több másik után, de azok nem foglalkoztak kis tételekkel). Elég olcsók és 10db után nem számolnak fel tervezési költséget. Ja, és 12 színt tudnak kezelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ha minden jól megy este megbeszéljük, és köszi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 ha minden jól megy este megbeszéljük, és köszi :wub: 6-ig melózok, szal olyan 7-től leszek msn-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 A legjobb benne, hogy a főnökasszony ilyenkor már alszik és reggel meg már csak a "pofákat" vágja, valahogy így: :P :P :wub: Még csak most volt időm visszaolvasni, és hogy lásd nem haragszom, ezért megmutatom neked a pizsamámat... B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 öö nemtom elköszöntem-e msnről,ha nem akkor sziasztok :wub: és bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Nálunk nem divat a sértődés.....pláne ilyenért, de szia :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts