tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Isten ments! Én a mostani tuning irányzatról beszéltem, ami nagyon nem jön be nekem. Azt tudom, hogy te sokkal bölcsebb, és okosabb vagy a Tescotuningosoknál! :P tescóba minden van és instant mint a kávé meg kompatibilis minden model és márkával :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 meg rakd bele a 3.0 generátorját ami elveszi a ménes felét de legalább világitanak a ledek :wub: :P Viszont Tas, gondolj bele, micsoda motorfék! Minden villogó, világító kótyavetyét bekapcsolsz egyszerre, és rögtön blokkolnak a kerekek! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 még nemtudom de kideritem Tökmindegy Nekem már az is elég,hogy van rá mód,és meg lehet csinálni...innentől kezdve már "csak" dolgozni kell :wub: tescóba minden van és instant mint a kávé meg kompatibilis minden model és márkával :lol: És viccosztálynak hívják,ugye mucus? :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ménes? :D hehe Arra a pár darab aszott szőrű szürke marhára gondolsz,amit úgy kell nógatni hogy bökjék mán előrébb egy méterrel a kasztnit? Akkor inkább drótszamár :P a székely terminátorra gondolsz józsibácsi bicajon ÉLŐ SZÖVET FÉMVÁZON :P :wub: ja vicc ostály a kajováknak :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Viszont ha az anyós taknyol a biciklivel, akkor Paff, a bűvös sárkány. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Viszont Tas, gondolj bele, micsoda motorfék! Minden villogó, világító kótyavetyét bekapcsolsz egyszerre, és rögtön blokkolnak a kerekek! :wub: az már hibrid ascona lenne :P Mekkorra f@szság! mi itt azon törjük magunkat hogy lehetne jobbat,erősebbet,mit rakjunk hova,és izzadunk mint a lovak,bezzeg ha valamit el akarnánk b@szni,az bezzeg pikk-pakk menne ócsó pénzér :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Na ja! Elb@szni azt nagyon tudnánk! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na azé korzát nembántani 1.2 erős vadállat még kuplung nélkül is legyorsulja az ellenfeleket hálás jószág volt emént mosmán az örök vadászmetzőkre :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Na ja! Elb@szni azt nagyon tudnánk! :wub: Azt nem fogok soha...az élet véges,de ha életem utolsó egy évére készülne el az az ascona,amit elképzeltem,és minden olyan lenne rajta,amilyennek én szeretném,akkor is úgy feküdnék be a faágyba hogy "ne mán,de megérte!" ... Aztán jönne a homok,meg a virág :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 sanyi állits gyujtást az anyóson :wub: :P Azt nem fogok soha...az élet véges,de ha életem utolsó egy évére készülne el az az ascona,amit elképzeltem,és minden olyan lenne rajta,amilyennek én szeretném,akkor is úgy feküdnék be a faágyba hogy "ne mán,de megérte!" ... Aztán jönne a homok,meg a virág :P ez romantikus másodállásban nem hentes vagy baltával B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 sanyi állits gyujtást az anyóson :P :P Nem az anyós köhög, hanem én! :wub: Amúgy nem a Corsát szapuljuk. Az a motor pontosan jó abban, amibe benne van. Mi a Corsa motort az Asconába képzeltük be, és hát ott olyan lenne, amilyen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na azé korzát nembántani 1.2 erős vadállat még kuplung nélkül is legyorsulja az ellenfeleket hálás jószág volt emént mosmán az örök vadászmetzőkre :wub: :P B) :lol: És messze a legtöbb piros lámpát hagyta magára az összes közül :P Volt hogy a lámpa nem is látta hogy ment el alatta valami :D Szerintem az az autó most a legnagyobb csávó az egész vadászmezőn :P Kuplung,első kerékagycsapágy,és fék nélkül is istenkirály az összes többi f0stalicska között Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Szerintem az az autó most a legnagyobb csávó az egész vadászmezőn :wub: Ámen, béke poraira... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 ez romantikus másodállásban nem hentes vagy baltával :wub: :P Már a kukacot is lecenzúrázza ez a F0S? nem is azt írtam hogy ne mán,hanem hogy "közösüljön vele" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Csak egy tipp: ha azt írod, hogy "közösüljön vele", akkor 'a' helyett használj '@'-t. Mi értjük így is, de a server nem. :P Egyébként meg hogy gondolod, hogy itt káromkodsz világnak csúfjára, b@zdmeg? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Csak egy tipp: ha azt írod, hogy "közösüljön vele", akkor 'a' helyett használj '@'-t. Mi értjük így is, de a server nem. B) Egyébként meg hogy gondolod, hogy itt káromkodsz világnak csúfjára, b@zdmeg? :P ha elolvasod mégegyszer amit írtam,ott van hogy "a" helyett a kukacot használtam! És azt cenzúrázta le! Most mi a f@szt csináltam volna mást? Na bezzeg ezt most kiírta :P Velem van az erő :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ne legyél már cserépedény! :wub: Kicsit későn koppant nekem, de akkor már nem volt kedvem változtatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ne legyél már cserépedény! :wub: Kicsit későn koppant nekem, de akkor már nem volt kedvem változtatni. Na! a köcsögöt is cenzúrázza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na kilépek jóejt sok kisértést csikorgást :wub: nekem reggel jelenésem van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Na! a köcsögöt is cenzúrázza? Nem, itt én moderáltam magam. :P na kilépek jóejt sok kisértést csikorgást :wub: nekem reggel jelenésem van Gumifüstös jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na kilépek jóejt sok kisértést csikorgást :P nekem reggel jelenésem van Nekem is,de még visszajövök reggel előtt,olyan 4-5 körül...addig is Sanyi tartsd a frontot...vagy a back-et? :wub: Jóéjt! Mucus,sok sikert reggel! Csak ügyesen,és legfőképpen : ócsón :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Akkor jó éjt srácok, én is megborulok. Aludni tér a faros triumvirátus. Reggel pedig jöjjenek az orrosok! Szép napot nekik (és persze nekünk is :wub:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Na mi van, még 2 óra sincs és már mindenki kiájult a gép mellől?Senki nem szed itt rajtam kívül BORSODI" kapszulát"? :P Amúgy az ezres Corsát nem bántani,mert felbőg a sor hármas!!!! :wub: :P és mindenki menekülhet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Én inkább a "gránátos" Zlaty Bazantot preferálom. Mondjuk a szín az egyezik! :wub: És hangsúlyoznám, hogy a Corsát, mint autót nem szekáltuk, csak a motorját képzeltük bele az Asconába. Miért is bántanánk? A sor 3 már félig V6! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2006 Tudom én,fogom a témát! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts