Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 csak olyan tenyérnyi foltokban hiányos de még hazahoztak Zalalövöről is :wub: Bebas*ott volna ha nem visz haza az öreglány....még mezítláb is ha kell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Bár elég furcsák a betűk,ugyanis ma születésnapot ittunk kedves emelettársammal,úgy hogy előtte meg dolgoztam ezerrel... Szóval jóvan ez így,csak bírjak holbnap felkelni :wub: helló LEEDER mizu ma megkaptam a levelet holnap irány a BOTSCHAFT :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Bár elég furcsák a betűk,ugyanis ma születésnapot ittunk kedves emelettársammal,úgy hogy előtte meg dolgoztam ezerrel... Szóval jóvan ez így,csak bírjak holbnap felkelni :wub: Mindíg az a fránya pia! Hát nem hangoztatom eleget, hogy fúj, inni csúnya dolog (mellesleg, ha te nem iszol, akkor több marad nekem... :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 A mézes páleszt már próbáltam. Ugyanúgy taknyos voltam, de nem érdekelt. :wub: De ez az Aszpirin kúra nagyon hatásosnak ígérkezik! :P ja arra figyelj hogy a kereszt az uvegen legyen utközbe meg a kezedbe a fütőszál meg az ápolónőbe B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 helló LEEDER mizu ma megkaptam a levelet holnap irány a BOTSCHAFT :P :P Na végre örülök neki! Mán' csak azon imádkozzunk,hogy ne kérjenek el megint egy vagyont biztosításra vagy a murva annyuk tudja mire,mint a múltkor... Tudjá dógozni,oszt szépüjjenek a szörnyek! :wub: Főleg az a fehérebbik fajta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Mindíg az a fránya pia! Hát nem hangoztatom eleget, hogy fúj, inni csúnya dolog (mellesleg, ha te nem iszol, akkor több marad nekem... :P) tudod egy cseppet sem hagyni az ellenségnek :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 tudod egy cseppet sem hagyni az ellenségnek :wub: :P Sanyi nem ellenség :P egyenlőre...de ha hátrafelé mén' a mantával akkor éjszaka kinézzük,mer akkor orros lesz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Na végre örülök neki! Mán' csak azon imádkozzunk,hogy ne kérjenek el megint egy vagyont biztosításra vagy a murva annyuk tudja mire,mint a múltkor... Tudjá dógozni,oszt szépüjjenek a szörnyek! :wub: Főleg az a fehérebbik fajta :P kék lessz az csak legyen az enyém :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 kék lessz az csak legyen az enyém :P Na akkor legalább lesz még egy tesó a családban :wub: Sok banga majd nem bírja megjegyezni mitől kell félni ha meglátják :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Sanyi nem ellenség :P egyenlőre...de ha hátrafelé mén' a mantával akkor éjszaka kinézzük,mer akkor orros lesz B) sanyi nem az de a sorhat még :lol: sem v6 :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 ja arra figyelj hogy a kereszt az uvegen legyen utközbe meg a kezedbe a fütőszál meg az ápolónőbe :P :wub: Értem. Tehát a "fűtőszál" az ápolónőbe, ahol surlódás közben hő termelődik, a kezemben pedig vagy Unicum, vagy St. Hubertus? (Segítsetek, min van még kereszt?) Álj, tudom már, min van még kereszt! De a bőr és nemibeteg gondozó zárójelentését Aszpirin kúra közben inkább nem lobogtatnám. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 boldog szülinapot a lakótársadnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Értem. Tehát a "fűtőszál" az ápolónőbe, ahol surlódás közben hő termelődik, a kezemben pedig vagy Unicum, vagy St. Hubertus? (Segítsetek, min van még kereszt?) Álj, tudom már, min van még kereszt! De a bőr és nemibeteg gondozó zárójelentését Aszpirin kúra közben inkább nem lobogtatnám. :P Sanyi igyá még valamit :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 sanyi nem az de a sorhat még :P sem v6 :P :wub: Várjá'! Megtértem! Annyian mondják már nekem, hogy elhiszem. Innentől a messzi távolban egy sorhat Manta képe villan fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 boldog szülinapot a lakótársadnak Mán kifeküdt...de vót színes lehellet is,oszt piszkáltam vele hogy namán :wub: Erre csak az ágyamat tudta felhozni Mondtam neki,hogy de az legalább nem volt színes,és még nem is nagyon emlékeztem rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Sanyi igyá még valamit :wub: te CSAJÓ aids-os vagy nem van papirom róla :P akkor mostmár eldobhatod :P cool vitz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Sanyi igyá még valamit :wub: Ne félts engem, folyamatban van! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 sanyi nem az de a sorhat még B) sem v6 :P :wub: Szerencsére is hogy nem az..... Gondolkozhatnék is most mit tegyek be a V6 helyett,mert hogy azt soha nem az biztos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Rakjál bele 1.0-ás Corsa blokkot! Mennyi csiri-csáré villogós, világítós divatos tunyinglóf@szt tudsz tőle a motortérbe behányni! :wub: Hogy nem megy? Kit érdekel? Csavart küszöb, piros féknyereg, wunderbaum, böszme lökös, és gallytörőrács, orrba-szájba kopoltyúk, és senki se fogja kérdezni, hogy hogy megy, csak azt mondják: Dá cééép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Rakjál bele 1.0-ás Corsa blokkot! Mennyi csiri-csáré villogós, világítós divatos tunyinglóf@szt tudsz tőle a motortérbe behányni! :P Ha azt hiszed hogy én ilyen vagyok,ez sértés egy farostól! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 roli találtam tuningot az automata váltóhoz más konverter erösitett lamella sor meg másik mágnesszelepek induláskor nem 600 rpm en zár hanem 1800 hehe asikithatnak a kotonok a felnin Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 roli találtam tuningot az automata váltóhoz más konverter erösitett lamella sor meg másik mágnesszelepek induláskor nem 600 rpm en zár hanem 1800 hehe asikithatnak a kotonok a felnin Eddig ez volt minden kétségem az épülő ascona felé.... Mennyi píz ez? mer szerintem ezt nem szabad kihagyni... És ezentúl még nyugodtabban alszok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ha azt hiszed hogy én ilyen vagyok,ez sértés egy farostól! :wub: Isten ments! Én a mostani tuning irányzatról beszéltem, ami nagyon nem jön be nekem. Azt tudom, hogy te sokkal bölcsebb, és okosabb vagy a Tescotuningosoknál! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Rakjál bele 1.0-ás Corsa blokkot! Mennyi csiri-csáré villogós, világítós divatos tunyinglóf@szt tudsz tőle a motortérbe behányni! :P Hogy nem megy? Kit érdekel? Csavart küszöb, piros féknyereg, wunderbaum, böszme lökös, és gallytörőrács, orrba-szájba kopoltyúk, és senki se fogja kérdezni, hogy hogy megy, csak azt mondják: Dá cééép! meg rakd bele a 3.0 generátorját ami elveszi a ménes felét de legalább világitanak a ledek :P B) Eddig ez volt minden kétségem az épülő ascona felé.... Mennyi píz ez? mer szerintem ezt nem szabad kihagyni... És ezentúl még nyugodtabban alszok :wub: még nemtudom de kideritem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 meg rakd bele a 3.0 generátorját ami elveszi a ménes felét de legalább világitanak a ledek :wub: :P Ménes? :P hehe Arra a pár darab aszott szőrű szürke marhára gondolsz,amit úgy kell nógatni hogy bökjék mán előrébb egy méterrel a kasztnit? Akkor inkább drótszamár B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts