Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Miért te hová mész? :P

Msn nekem nincs ,oda nem tudok utánatok menni.De amúgy mindig itt vagyok mikor dolgozom és figyelek minden rezdülést,mint a gepárd a szavanna füvében! :wub:

Elküldve
Miért te hová mész? :P

Msn nekem nincs ,oda nem tudok utánatok menni.De amúgy mindig itt vagyok mikor dolgozom és figyelek minden rezdülést,mint a gepárd a szavanna füvében! :wub:

Én is melózom, de remélem már nem sokáig! Hazaviszem a főnököt és go haza.

Elküldve
Most jön az éjjeli baglyok és farosok ideje! :wub: (ördögi kacaj)

:P

egész este bagoly leszel? és mikor fogunk egerészni? B)

bár én a nyulat jobban szeretem :P

Elküldve
Bizony, de szép idők voltak. Nem rendezünk mostanában egy talit? Nagy szükségem volna a támogatásotokra. Eléggé magam alatt vagyok. :D

Okt. első vagy második hétvégéje jó lesz valakinek? Nagyjából akkor gurulok haza, és tényleg találkozhatnánk már.

Most jön az éjjeli baglyok és farosok ideje! B) (ördögi kacaj)

Társulj be hozzánk, vegyél te is farost, és duhajkodj velünk éjjeleken át! :lol: A legjobb benne, hogy a főnökasszony ilyenkor már alszik és reggel meg már csak a "pofákat" vágja, valahogy így: :P :P :wub:

:P :P

(Persze nem is így van, csak viccelődöm)

Elküldve

az éjszakai ut az ugy kisért most is hogy gyüjtöm az ures sörös dobozokat szemezek a kis szörnyel az udvaron

keresek uj hátsó gumikat mert eme rövid idő alatt sikerült mégis elszaggatni a talin a pörgésern :wub: :P :P

Elküldve
Az f@sza. Én meg itt haldoklom. Miniszoknyás kis fityulás, szépen mosolygós csinos nagymellű ápolónénit akarok, de mán! Dől belőlem a takony, marhára megfáztam.

ha az ápolonő megvan vegyél aspirin kurát aszpirin a köldökébe és addig szeretkezni még el nem olvad

ha nincs jó a mézes pálesz is :wub:

Elküldve

Bár elég furcsák a betűk,ugyanis ma születésnapot ittunk kedves emelettársammal,úgy hogy előtte meg dolgoztam ezerrel...

Szóval jóvan ez így,csak bírjak holbnap felkelni :wub:

Elküldve
Kár értük, de nemes ügyért pusztultak el. Aki látja a videókat, az egyetért velem.

csak olyan tenyérnyi foltokban hiányos de még hazahoztak Zalalövöről is :wub:

Elküldve
ha az ápolonő megvan vegyél aspirin kurát aszpirin a köldökébe és addig szeretkezni még el nem olvad

ha nincs jó a mézes pálesz is :wub:

A mézes páleszt már próbáltam. Ugyanúgy taknyos voltam, de nem érdekelt. :P De ez az Aszpirin kúra nagyon hatásosnak ígérkezik! :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.