Vascona Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Persze, hogy le lesz! Úgy kezdődik majd, hogy 16S* :wub: Ezt már én is hallottam valahol! :P Az én papírom meg 1903-mal kezdődik,és a váltó típusánál meg egy 0-ás lesz 2 helyett :D Aztán ha benéz a rendőr folytatódik a muri... mi ez a sok cső?-építkezünk,és viszem az álványnak valót :P hát ezek a széles kerekek? -nagyon nagy ott most a gaz,meg a sár,nem tudok befarolni a kocsival,hogy kipakoljak B) Meg folytathatnám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Srácok! Megyünk kosarazni? :P mondjuk így? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 ehhe :P de jó hogy nagy vagyok,és nem vékony :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Srácok! Megyünk kosarazni? :P mondjuk így? :wub: És ki lesz a labda? A kosarazás után ezt ajánlom! http://fun.drno.de/pics/werbung/Office%20Water%20Cooler.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 És ki lesz a labda? A kosarazás után ezt ajánlom! http://fun.drno.de/pics/werbung/Office%20Water%20Cooler.jpg támogatom! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 A főnököm megitn adott rumos csokit, de most fehér csokisat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 A főnököm megitn adott rumos csokit, de most fehér csokisat :P mostmár azt hiszem bemegyek és móresre tanítom :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 mostmár azt hiszem bemegyek és móresre tanítom :wub: :P szóval te is szertnéél belőle.... :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 szóval te is szertnéél belőle.... :P :P nem,kösz B) tartsa meg magának ÉS A SOFŐRÖKNEK NE ADJON ALKOHOLOS SEMMITSE :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 nem,kösz :P tartsa meg magának ÉS A SOFŐRÖKNEK NE ADJON ALKOHOLOS SEMMITSE :wub: a sofőröknek nem isa d, csak nekünk irodistáknak :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 a sofőröknek nem isa d, csak nekünk irodistáknak :wub: ne kötözködj mert nem vezetek délután :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 ne kötözködj mert nem vezetek délután B) :P nem is kell, gyalog megyünk :P hozott másikat, de nem kértem már :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 nem is kell, gyalog megyünk :P hozott másikat, de nem kértem már :wub: na látod,mondtam hogy nem vezetek B) :lol: :D siess haza :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 :P Én is emlékszem.... :P Milyen jó idők is voltak Jut szembe te miért dolgozol már iylen korán? :wub: Azért melózok korán, mert nem tudok aludni. Nem jöttél még msn-re, hogy elmeséljem. Bizony, de szép idők voltak. Nem rendezünk mostanában egy talit? Nagy szükségem volna a támogatásotokra. Eléggé magam alatt vagyok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Azért melózok korán, mert nem tudok aludni. Nem jöttél még msn-re, hogy elmeséljem. Bizony, de szép idők voltak. Nem rendezünk mostanában egy talit? Nagy szükségem volna a támogatásotokra. Eléggé magam alatt vagyok. :wub: Mikor? Hol? Hozzánk akármikor elugorhatsz! :P Hátha a hangzavar segít is rajtad. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Azért melózok korán, mert nem tudok aludni. Nem jöttél még msn-re, hogy elmeséljem. Bizony, de szép idők voltak. Nem rendezünk mostanában egy talit? Nagy szükségem volna a támogatásotokra. Eléggé magam alatt vagyok. :wub: ok, mikor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na mindenki msn-en lóg :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 na mindenki msn-en lóg :P Nem! :wub: Itt is figyelek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nem! :P Itt is figyelek! a többiek puhányak :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 a többiek puhányak :wub: :P Nem, nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nem, nem... itt vagyok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nimán' a zöldfülü, még próbálkozik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nimán' a zöldfülü, még próbálkozik... nem próbálkozás :wub: CSELEKVÉS :P :P lemaradtál anyus B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nimán' a zöldfülü, még próbálkozik... mék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 mék? hát a szabolcsi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts