nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Köszönöm a jelölést. Nem is tuttam, hogy vannak opelesek itt helyben! :wub: :P :P hogy ez mé nem jutott hamarabb az eszünkbe? Nem tudtad?akkor itt az ideje, hogy megismerjük egymást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Nem tudtad?akkor itt az ideje, hogy megismerjük egymást :wub: Nyuszi! mintha ismerős lennél valahonnan... találkoztunk már valaha? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Nyuszi! mintha ismerős lennél valahonnan... találkoztunk már valaha? :P Hmmmm, azt hiszem talán egyszer már összefutottunk az Ew parkolóban :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Hmmmm, azt hiszem talán egyszer már összefutottunk az Ew parkolóban :wub: egymás mellett toltátok el az akciós mosógépet? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 egymás mellett toltátok el az akciós mosógépet? :wub: :P ez murva jó volt...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 egymás mellett toltátok el az akciós mosógépet? :wub: Egymás opeljét nézegették első tali előtt és felfogni nem tudták ki a másik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ja, nagyjából így zajlott. Én már csak a 3.-ra jutottam el, akkor már mindenki ismert mindenkit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Ja, nagyjából így zajlott. Én már csak a 3.-ra jutottam el, akkor már mindenki ismert mindenkit. :wub: De téged meg mindegyikőjük nézett hogy milyen szép autója van?! :P És akkor nem tudták hogy ráadásul még faros is :P Épp most nézem a 9.-ei driftnap videóit... Hát sok a BMW,de én Ákosra voltam a legbüszkébb! Ezúton is gratula Ákos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 De téged meg mindegyikőjük nézett hogy milyen szép autója van?! :wub: És akkor nem tudták hogy ráadásul még faros is :P Épp most nézem a 9.-ei driftnap videóit... Hát sok a BMW,de én Ákosra voltam a legbüszkébb! Ezúton is gratula Ákos! nekem tetszik ez a drift-láz magyarországon,végre nem a kitekeremakormánytráállokagázraosztapofádleszakad béemvések mutogatják magukat,hanem igazi tudorok. remélem országszerte rendszeres versenyeket láthatunk majd. de most lépek is alukálni,jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 igen,ez igazából eleinte annak indult mindenkinél,hogy lepadló aztán pöri fori...Ez amolyan erőfitogtatás is ugyan de az emberek szeretik a gumifüstöt...itt viszont végre minden pörgős forgós megmutathatja,mit is tud igazán,és mennyire érzi a saját autóját...Ezért tisztelem Ákost,mert láttam mit "művelt" a mantával Zamárdiban,ás Tas pedig azért,mert ugyanazt bármikor megcsinálja egy jóval nehezebb,és automata! autóval...és innentől kezdve számomra az összes E30-as,meg mindegyik elbújhat,faros ide vagy oda...vagy ez már opel elfogultság? Faros barátom merre lófrál? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Ja, nagyjából így zajlott. Én már csak a 3.-ra jutottam el, akkor már mindenki ismert mindenkit. :P Nana, én is csak a 3-ra jutottam el, szal én is csak akkor ismertem meg a többieket! Hú, de jól esik rá emlékezni! :P Mit poénkodtok a vásárlással? Én igenis vásároltam nyuszival egy talin! Igaz, nem az EW-ben és nem mosógépet, hanem az E..., hm ha ezt most beírom, akkor ez most reklám lett volna? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 :P Én is emlékszem.... :P Milyen jó idők is voltak Jut szembe te miért dolgozol már iylen korán? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Jóó Reggelt! Vásárlás! Én emléxem amikor elvittük Tomit vásárolni Nyuszival... esett az eső. Aztán volt, amikor Nyuszi, Sanyi, Telo, Ildi és én vásároltunk az éj leple alatt a tacskóban. Aztán volt, hogy Roli vett vasalót az EW-ben, közben Lujdzsi, Nyuszi és én vártuk. :wub: Szóval közös vásárlások is voltak. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 jobb reggelt! azt hiszem mindent értek. azért mentek mindig az ew-tesco körzetbe talizni,hogy ha valaki nagyot vásárol,akkor legyen aki segítsen neki a cipelésben :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nagy vásárlások eddig nem voltak. :wub: De majd lesznek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Belegondoltatok már, hogy ennek lassan egy éve? Dec. 25. 5 fő, és egy buszsoffőr. Ha most összegurulna a csapat, akkor nagyjából hányan lennénk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Sanyi! Nézz be a tagokat nyílvántartó topicunkba. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nézni tudok, számolni nem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Nézni tudok, számolni nem! :wub: sorszámozva vannak a sorok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 sorszámozva vannak a sorok! B) az rajta nem segít, a leírtak alapján :P de akkor honnan tudja hány lóerős a Mantája? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Mer' nállam okasabbak mongyák! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Mer' nállam okasabbak mongyák! :wub: és ha azt mondják,hogy kéccáötve',akkor mész hazafelé,leléped és mondod húúúúúúúú ez tényleg annyi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Hö, jaja! :wub: Amúgy lesz az még annyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Hö, jaja! :P Amúgy lesz az még annyi... vagy legalábbis azt mondják majd neked az okosak :P és le is lesz papírozva? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember13, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2006 Persze, hogy le lesz! Úgy kezdődik majd, hogy 16S* :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts