Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  mackosajt írta:
Köszönöm a jelölést. Nem is tuttam, hogy vannak opelesek itt helyben! :wub: :P :P

hogy ez mé nem jutott hamarabb az eszünkbe?

Nem tudtad?akkor itt az ideje, hogy megismerjük egymást B)

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
  Sörös Sanyi írta:
Ja, nagyjából így zajlott. Én már csak a 3.-ra jutottam el, akkor már mindenki ismert mindenkit. :wub:

De téged meg mindegyikőjük nézett hogy milyen szép autója van?! :P

És akkor nem tudták hogy ráadásul még faros is :P

Épp most nézem a 9.-ei driftnap videóit... Hát sok a BMW,de én Ákosra voltam a legbüszkébb!

Ezúton is gratula Ákos!

Elküldve
  Vascona írta:
De téged meg mindegyikőjük nézett hogy milyen szép autója van?! :wub:

És akkor nem tudták hogy ráadásul még faros is :P

Épp most nézem a 9.-ei driftnap videóit... Hát sok a BMW,de én Ákosra voltam a legbüszkébb!

Ezúton is gratula Ákos!

nekem tetszik ez a drift-láz magyarországon,végre nem a kitekeremakormánytráállokagázraosztapofádleszakad béemvések mutogatják magukat,hanem igazi tudorok.

remélem országszerte rendszeres versenyeket láthatunk majd.

de most lépek is alukálni,jó éjt

Elküldve

igen,ez igazából eleinte annak indult mindenkinél,hogy lepadló aztán pöri fori...Ez amolyan erőfitogtatás is ugyan de az emberek szeretik a gumifüstöt...itt viszont végre minden pörgős forgós megmutathatja,mit is tud igazán,és mennyire érzi a saját autóját...Ezért tisztelem Ákost,mert láttam mit "művelt" a mantával Zamárdiban,ás Tas pedig azért,mert ugyanazt bármikor megcsinálja egy jóval nehezebb,és automata! autóval...és innentől kezdve számomra az összes E30-as,meg mindegyik elbújhat,faros ide vagy oda...vagy ez már opel elfogultság?

Faros barátom merre lófrál? :wub:

Elküldve
  Sörös Sanyi írta:
Ja, nagyjából így zajlott. Én már csak a 3.-ra jutottam el, akkor már mindenki ismert mindenkit. :P

Nana, én is csak a 3-ra jutottam el, szal én is csak akkor ismertem meg a többieket! Hú, de jól esik rá emlékezni! :P

Mit poénkodtok a vásárlással? Én igenis vásároltam nyuszival egy talin! Igaz, nem az EW-ben és nem mosógépet, hanem az E..., hm ha ezt most beírom, akkor ez most reklám lett volna? :wub:

Elküldve

Jóó Reggelt!

Vásárlás!

Én emléxem amikor elvittük Tomit vásárolni Nyuszival... esett az eső.

Aztán volt, amikor Nyuszi, Sanyi, Telo, Ildi és én vásároltunk az éj leple alatt a tacskóban.

Aztán volt, hogy Roli vett vasalót az EW-ben, közben Lujdzsi, Nyuszi és én vártuk. :wub:

Szóval közös vásárlások is voltak. :P

Elküldve

jobb reggelt!

azt hiszem mindent értek. azért mentek mindig az ew-tesco körzetbe talizni,hogy ha valaki nagyot vásárol,akkor legyen aki segítsen neki a cipelésben :wub:

Elküldve
  Sörös Sanyi írta:
Mer' nállam okasabbak mongyák! :wub:

és ha azt mondják,hogy kéccáötve',akkor mész hazafelé,leléped és mondod húúúúúúúú ez tényleg annyi :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.