Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Egy sráctól, aki azt mondta:"Szabolcsi gyerek vagyok én..." :wub: :P és azóta tudjuk h Tominak van hentes vénája is :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 és azóta tudjuk h Tominak van hentes vénája is :wub: B) nincs és nem volt,nem is lesz. én szabocsi vagyok,és maradok is annak :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 nincs és nem volt,nem is lesz. én szabocsi vagyok,és maradok is annak :P :P pedig azt mondtad h van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 pedig azt mondtad h van :wub: :P B) :lol: tanúsítom... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Most miért bántjátok szegényt! Amúgy miről is van szó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 :P :D :D tanúsítom... :D öööö mondtam ilyet??? :wub: :P :P azt mondtam sztem,hogy mostmár szinte teljesen itt élek. de belül szabolcsi maradok,ebben biztos vagyok :P de ne vitázzunk,úgyis nekem van igazam B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 öööö mondtam ilyet??? :P :P B) azt mondtam sztem,hogy mostmár szinte teljesen itt élek. AKKOR olvasd el újból, mit írt Gelko :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 AKKOR olvasd el újból, mit írt Gelko :wub: elolvastam,de nem tudom most mit kéne figyelni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 elolvastam,de nem tudom most mit kéne figyelni :P hentes és véna a 2 kulcsszó tán :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 hentes és véna a 2 kulcsszó tán :wub: :P Tudtam, hogy rád számíthatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 hentes és véna a 2 kulcsszó tán :wub: értem,de a hentest és mint "hajdúsági ember" értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 nehéz a szoftveresek élete :lol: :wub: :P :P valaki nem tud bolti ár alatt,vagy kedvezményesen új számítógép-alkatrészeket? B) Miért nem beszélsz Lujdzsival? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Miért nem beszélsz Lujdzsival? hogy ez eddig nem jutott eszembe :P köszi!!! majd elkérem a telefonszámát nyuszitól :P vagy megkérem őt,hogy intézkedjen :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ...vagy megkérem őt,hogy intézkedjen :wub: Abban nagy! :P Szerencsére! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Abban nagy! B) Szerencsére! nekem mondod? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Abban nagy! :P Szerencsére! ?????? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Egy főnökasszonynak tudni kell intézkedni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Egy főnökasszonynak tudni kell intézkedni, nem? kellene... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 kellene... :wub: sztem intézkedik. az hogy mennyire eredményes,nem rajta múlik,sajnos :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 kellene... :wub: ??? Tud! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ??? Tud! Hello mindenki! Gondoltam beköszönök,furcsa érzés délután dolgozni,csak 8 órában...és mennyire nem kifizetődő! :wub: De legalább tudok ilyenkor is fórumozni veletek :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Hello mindenki! Gondoltam beköszönök,furcsa érzés délután dolgozni,csak 8 órában...és mennyire nem kifizetődő! :wub: De legalább tudok ilyenkor is fórumozni veletek :P :P akkor ez jó és rossz hír is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 akkor ez jó és rossz hír is :wub: inkább csak jó,most kaptam üzenetet a mail-emre,hogy ismerősnek jelölt a debreceni opel klub :P Gondoltam,még szerencse hogy ismernek B) Nyuszi,ez remek ötlet! össze lehet szedni mindenkit,és aki csak megnéz,és opelje van,máris esélyes arra hogy bővítse a csapatunkat! Büszke vagyok rád! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember12, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Büszke vagyok rád! :P :wub: Köszönöm :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Köszönöm a jelölést. Nem is tuttam, hogy vannak opelesek itt helyben! :wub: :P :P hogy ez mé nem jutott hamarabb az eszünkbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts