Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Úgy látszik, eddig volt a farhatalom. Már csak egyedül vagyok itt, aki nem hagyja elfeledni ezt a szép szokást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Úgy látszik, eddig volt a farhatalom. Már csak egyedül vagyok itt, aki nem hagyja elfeledni ezt a szép szokást. lópikula cintányér! Itt ül még két másik faros is,csak épp videókat konvertálnak kazettáról digibe,és tömörítenek hogy te is megnézhesd :wub: Érdekelne engem is ez a manta manta film Sanyi! mikor küldesz nekem belőle egyet? Astra astra szerintem már nem lesz,megöregedtek a színészek! Bocsi Tomi! De vajon volt-e ascona ascona? :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Sziasztok! Ismét netközelben... Nyuszi, bocsi, hogy nem szóltam, hogy nem tudok menni, ha msn-re jössz, akkor elmondom, hogy miért... A melóban vagyok, munkakedv -1000 és mindenem fáj, mert 2 napja tetőt raktunk ismerősnél. Tegnap este fél nyolcra fent lett a cserép. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Jóó reggelt! Lacus immár megint oviban van. Ildivel akart menni. Én meg megetettem a másik 2 majmomat, és most fórumozok picit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 yeyoooo reggelt :P csoda történt. kedd van,és az autóm még mindig olyan gyönyörűszép tiszta,mint vasárnap este :P :wub: :P egyik kollegám itt áradozik az 1.6 twinport céges Astráról,azzal voltak pesten,és hogy 160nál 7 litert evet,és hogy mennyire jóóó megg mindennn B) csak ennyit mondtam: TUDOM :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 halihóóó Tamás! Tudtad, hogy a képed alatti fórumlakó szöveget már át tudod írni? 500 felett vagy már hozzászólások terén.... (keresd a profilodban a titulus sort) :wub: Az opelek meg jóóóóók! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 halihóóó Tamás! Tudtad, hogy a képed alatti fórumlakó szöveget már át tudod írni? 500 felett vagy már hozzászólások terén.... (keresd a profilodban a titulus sort) :wub: Az opelek meg jóóóóók! :P aham,mondta Nyuszim,hogy 500 után tudom szerkeszteni...majd kitalálom mit írjak oda :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 aham,mondta Nyuszim,hogy 500 után tudom szerkeszteni...majd kitalálom mit írjak oda :wub: ma is olyan sok melód van? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 öööö egyelőre még nem lendítettem a nagy E.XX-on :P németórám lesz fél tíztől,de most nem nagyon van kedvem bemenni,vhogy el kéne lógni.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ejnye bejnye nem szép dolog lógni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Jó reggelt! Ismét szép napra ébredtünk! max. 2 nap és kész a Jancsika Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Akkor az lesz az igazán szép nap! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Akkor az lesz az igazán szép nap! :wub: Bezony ám, már alig várom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Bezony ám, már alig várom! csak ne kerülne olyan sokba... :wub: de legalább kész lesz, jó lesz! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Hellóka,bocs ,hogy eltüntem kicsit,de kivetettek velem 10 nap szabit,mert még sok volt benn maradva. Most meg olvasgatok visszafelé,csak gondoltam beköszönök! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 10 nap??? jó sok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Helló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Hellóka,bocs ,hogy eltüntem kicsit,de kivetettek velem 10 nap szabit,mert még sok volt benn maradva. Most meg olvasgatok visszafelé,csak gondoltam beköszönök! :wub: Az elveszett bárány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Az elveszett bárány! Másik Lajosunk is előkerülhetne. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Miért,kerestetek?Valamiről lemaradtam? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 10 nap??? jó sok :P bagoly mondja :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Csak a sörözés az mindennapos nemde ? a végén te fogsz rávezetni lappangó alkoholizmusomra....ilyen fiatalon ? :wub: kár érte jó gyerek volt :P Ja, én a mindennapos sörözést magamra értettem ám! Gellért kománk inkább töményes szaki, nem? isis :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 bagoly mondja :wub: B) tudom.... gyorsan be is fogom a csőröm... :lol: :P Miért,kerestetek?Valamiről lemaradtam? :P semmiről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 ....a végén te fogsz rávezetni lappangó alkoholizmusomra....ilyen fiatalon ? :wub: kár érte jó gyerek volt :P.... Nem vagyok már annyira fiatal B) Nekem mindegy mit csinálsz, hogy éled az élted. De talán ildomosabb lenne a hétvégi belehúzás/zúzás és hétközi hanyagolása, mert így megmarad az adott, alkohol hörpölésével töltött pillanat élvezete és nem válik mindennapos rutinná. Szerintem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember12, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2006 Nem vagyok már annyira fiatal :P Nekem mindegy mit csinálsz, hogy éled az élted. De talán ildomosabb lenne a hétvégi belehúzás/zúzás és hétközi hanyagolása, mert így megmarad az adott, alkohol hörpölésével töltött pillanat élvezete és nem válik mindennapos rutinná. Szerintem :P Pista sztem vmit rosszul látsz :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts