Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ha valaki itt keresne minket, akkor a Mediterrán szekcióban megtalál, tagokat próbálunk csábítani Ivannorbinak. Tehát aki pécsi, vagy Pécs körmyéki, az látogasson el a Mediterrán topicba! :lol: (Nem fizetett hírdetés, ingyenes hangulatteremtés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Helló Norbi nállunk! :lol: Érezd otthon magad! Konyha balra, sör a hűtőben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Helló Norbi nállunk! :lol: Érezd otthon magad! Konyha balra, sör a hűtőben! :lol: Itt szinte ugyanolyan a légkör, mint mostanában mifelénk! Hogyan lehet ez? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Én sem értem... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Nahát, most hogy mondjátok.... :lol: Debrecen és Pécs, nem testvérváros??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Helló Norbi nállunk! :lol: Érezd otthon magad! Konyha balra, sör a hűtőben! :lol: Hoztam kaját a hűtőböl, most megyek enni! Addig pá-pá! Sört nem találtam! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Sört nem találtam! :lol: :lol: Elkéstél :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Nem is értem. Reggel még 6 volt benne... Ennyire szomjas lettem volna? (válasz: igen :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 :lol: :lol: na srácok, azt hiszem én megyek, megpróbálok aludni :roll: Legyetek jók!Jó éjszakát :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jóccakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 most látom, itt van Luigi, aki szintén idevaló! Remélem olvassa a pü-met, és meglátogat itt bennünket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Úgy legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 módosítottam a tartózkodási helyet (kiváncsi vagyok, mi lesz rá a reakció "otthon" ) És ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Úgy legyen! Nem lett úgy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 De még úgy is lehet... Messze van még karácsony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 És ez:http://www.kepfeltoltes.hu/051203/../051030/7_5_137_1_.gif Ez ilyen falmászós emócikon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Ez ilyen falmászós emócikon? Nem, de ez igen :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 De még úgy is lehet... Messze van még karácsony! Meglátjuk... szerintetek, nem fogunk kikapni, amiért itt össze-vissza...öööö...irogatunk???? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Nem, de ez igen :lol: : http://www.kepfeltoltes.hu/051203/falm_sz_...ltoltes.hu_.gif :shock: :shock: :shock: Ha most én ideírom, hogy porbafingós emotikon, akkor hipp-hopp, olyat is tudsz? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szerintetek, nem fogunk kikapni, amiért itt össze-vissza...öööö...irogatunk???? :oops: A chat azért chat, mert chat. Szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 :shock: :shock: :shock: Ha most én ideírom, hogy porbafingós emotikon, akkor hipp-hopp, olyat is tudsz? :wink: Porba nem, de ....igen No de moderálom magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 A chat azért chat, mert chat. Szerintem... akkor jó! Fél szemmel közben nézem én is a filmet, de azt hiszem én nem lennék, jó Oscar-díj kiosztó zsüri..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Azért jó kis film volt. Igaz, kicsit nyálas, kicsit fordulatos, olyan amerikai... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Azért jó kis film volt. Igaz, kicsit nyálas, kicsit fordulatos, olyan amerikai... Én eleve fenntartásokkal kezelem,a túlzottan agyondícsért filmeket. De nem bánom egynek jó volt, én viszont mostmár tényleg befejezem mára, igaz már a gép sem kelle senkinek, de kezdek ásítozni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts