Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 jajjj elrontod a hangulatot :P :wub: ha igaz hős szerelmes vagy akkor nem is tudom elrontani :P B) na mi van a képen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 az van,amit írtam msn-en az előbb :P (nem kínai váza :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 jajjj elrontod a hangulatot :P :wub: Gellért = hangulatrombolókommandó :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Gellért = hangulatrombolókommandó :P egyszemélyes kommandó ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Gellért = hangulatrombolókommandó :P ááhhhhhh,nemissss :P de tüzet gyújtani én jobban tudok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 egyszemélyes kommandó ? :wub: roppant speciális egység vagy, egyedül is pont elég :P ááhhhhhh,nemissss B) de tüzet gyújtani én jobban tudok :P emlékezz ! mútkor is somolygott azon, ami írtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 emlékezz ! mútkor is somolygott azon, ami írtál :P ööö nekem mint parasztgyereknek :P elmagyaráznád mi az a somolygott? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 emlékezz ! mútkor is somolygott azon, ami írtál :wub: melyikre gondolsz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ööö nekem mint parasztgyereknek B) elmagyaráznád mi az a somolygott? :wub: http://www.ertelmezokeziszotar.hu melyikre gondolsz ? >>>>> nahhh szinte az elejétől végignézegettem a kommenteket. sok szép és vidám beszélgetést láttam :P és nagyon örülök,hogy most már én is ebbe a csapatba tartozhatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 >>>>> Gellért még biztos nem józan. NyF tudja ez és rajta röhög :P na már emlékszem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Szép jó estét mindenkinek! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Mi a manó! Te is sörözöl? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Mi a manó! Te is sörözöl? :P most nem. most vezetek. a virtuális versenyautómat :wub: de szoktam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Mi a manó! Te is sörözöl? :P Hello Sanyi ! mára romantikus estét terveztem : sör kinyit és manta manta megnéz ..... :wub: nemsoká megyek is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....mára romantikus estét terveztem : sör kinyit és manta manta megnéz ..... :wub: nemsoká megyek is.... Tehát a film teszi számodra igazán romantikussá ezen estét ? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Holnapután meg lesz nekem eredeti DVD-n. Választható: eredeti német, magyar felírat, szinkron. Nagyon zsír! Bár simán szinkronosan megvan, Bogiéktól kaptam, de szerintem a szinkron fele olyan jó sincs, mint az eredeti... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Tehát a film teszi számodra igazán romantikussá ezen estét ? :wub: nem kell minden szóba belekötni Pifta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: Holnapután meg lesz nekem eredeti DVD-n. Választható: eredeti német, magyar felírat, szinkron. Nagyon zsír! Bár simán szinkronosan megvan, Bogiéktól kaptam, de szerintem a szinkron fele olyan jó sincs, mint az eredeti... én eredeti hanggal szeretem nézni a filmeket. a manta mantát nem láttam még.az astra astrára várok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Holnapután meg lesz nekem eredeti DVD-n. Választható: eredeti német, magyar felírat, szinkron. Nagyon zsír! Bár simán szinkronosan megvan, Bogiéktól kaptam, de szerintem a szinkron fele olyan jó sincs, mint az eredeti... arról lehet kéne egy biztonsági másolat na jóccakát :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nem kell minden szóba belekötni Pifta :wub: Csak a sörözés az mindennapos nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Dede! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Dede! Nos akkor mégiscsak a film teszi romantikussá Gellért estéjét :wub: Ez egy kérdés vót, nem kötekedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ja, én a mindennapos sörözést magamra értettem ám! Gellért kománk inkább töményes szaki, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ja, én a mindennapos sörözést magamra értettem ám! Gellért kománk inkább töményes szaki, nem? Is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts