nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Pedig a tipikus nagyon felkapott szakma mostanában. EU konfonform is ráadásul. Állitólag :wub: na látod... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 na látod... akkor ez most nekem jó lenne? :P :P B) akkorsenem leszek tipikus :wub: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 akkor ez most nekem jó lenne? :P B) :lol: akkorsenem leszek tipikus :P :P nimán' hogy neked semmi sem jó... :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nimán' hogy neked semmi sem jó... :wub: :P de van olyan :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 de van olyan :wub: azt hiszem arra egyikünk sem kíváncsi... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 azt hiszem arra egyikünk sem kíváncsi... :P nem-e? B) és ha a sült kacsacombra gondoltam? :wub: nagyon eltűnt mindenki,csak a két naplopó (na jó,csak 1,5) :lol: tartja a frontot :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nagyon eltűnt mindenki,csak a két naplopó (na jó,csak 1,5) :P tartja a frontot :P sem naplopó nem vagyok, sem félember....vagy netán te vagy 1,5????csak nem?????Gratulálok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 sem naplopó nem vagyok, sem félember....vagy netán te vagy 1,5????csak nem?????Gratulálok :wub: pedig logikus. elkezdted a felsorolást: sem naplopó nem vagyok,sem félember. na mi maradt ki? KOPPPPPPPPPPPPPP FÉL NAPLOPÓ :P látja? nem látja? na látja :P én nem vagyok 1,5 ember,ahhoz még picike szerény személyem B) khhhééészzz vagyok teljesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 akkor ez most nekem jó lenne? :P :P B) akkorsenem leszek tipikus :wub: :D Nem feltétlenül. Felkapott szakma >>>>> túlképzés van belőle, tehát a végén jobban jársz ha nem vagy az :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Nem feltétlenül. Felkapott szakma >>>>> túlképzés van belőle, tehát a végén jobban jársz ha nem vagy az :P akkor én sem akarok tipikus lenni... :wub: khhhééészzz vagyok teljesen :P ?????mi törpént? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 akkor én sem akarok tipikus lenni... :wub: ?????mi törpént? B) nem is vagy az :P nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :P de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :lol: de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :P ?mit csináltok? B) de jó nektek... :P sosem lesz 4 óra... nem is vagy az :P nemtom,talán az egész napi semmittevés tett ilyenné. na meg hogy nemsoká lécelünk a városba :D de lehet csak azért,mert ilyen vagyok :P milyen? khészzzz???? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ?mit csináltok? :P de jó nektek... :wub: sosem lesz 4 óra... ma kb 5 percet dolgoztam...jó hogy nem szakadunk meg,de azért néha jó,amikor be tudod bizonyítani,hogy igenis meg tudsz csinálni sok mindent,gyorsan pontosan...de már hetek óta ez az unalom megy... szégyenszemre volt már olyan,hogy a szó szoros értelmében bejöttem és egy papírt nem raktam arrébb... de legalább jó a kedvem most. bár nem sokáig,mert a postán igen sok pénztől fogok megszabadulni nemsoká :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 HInnye Gelko! :P csúnya dolog, hogy ilyen eszedbe jut egyáltalán. :wub: Gelko! nézd meg ezt! Mi jut róla eszedbe? nééémááá az Ica :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Hmm... És a Lajost vajon hol hagyta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Hmm... És a Lajost vajon hol hagyta? a színpadon :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a színpadon B) Egy kis vodkát? :P Viszont amit ígértek, betartották. Már klubtagok. :P Szóval lehet készülni a bulikra! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Sziasztok! Senki sincs itt! :wub: Mindenki kocsikázik, :P csak én tartom a frontot a debreceni fórumon? De jó nektek!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Én itt vagyok! Mizujs adagoló téren? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Én itt vagyok! Mizujs adagoló téren? Az adagoló elektronikája adta meg magát, 220.000 ft csak az anyag+ a szerelés és még az olaj gomba csere! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Az adagoló elektronikája adta meg magát, 220.000 ft csak az anyag+ a szerelés és még az olaj gomba csere! ha tudsz adni katalógus számot, akkor jobban utána lehet nézni. Van klubtag, aki a B betűs gyári beszállítónál dolgozik... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ennyire nincs itt senki? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ennyire nincs itt senki? B) én mostmár jelen :lol: nemtom a fórum szabályzata engedélyezi az ilyesmit,de mérhetetlen vágyat érzek,hogy elmondjam Nektek,hogy nagyon-nagyon-nagyon szerelmes vagyok :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én mostmár jelen :lol: nemtom a fórum szabályzata engedélyezi az ilyesmit,de mérhetetlen vágyat érzek,hogy elmondjam Nektek,hogy nagyon-nagyon-nagyon szerelmes vagyok :wub: :P :P a fórum szabályzat abban az esetben engedélyezi ha lányba, a topic szabályzat meg akkor ha Nyusziba....ha ezek közül vmelyik nem stimmel akkor törölj B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a fórum szabályzat abban az esetben engedélyezi ha lányba, a topic szabályzat meg akkor ha Nyusziba....ha ezek közül vmelyik nem stimmel akkor törölj :wub: jajjj elrontod a hangulatot :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts