mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ....."jóképű,aktívan sportoló pasi keres érzéki,sportoló barátnőjét közös izzadásra".... "Randizzunk a szaunagyárban !" jeligére :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 "Randizzunk a szaunagyárban !" jeligére :wub: :P "sajna" már visszaadtam az aprót,így nem tudom megnézni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 és ezt el is higgyük? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 és ezt el is higgyük? :wub: :P kénytelenek vagytok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 téveccc... :P Hiszem ha látom... tudod, én vizuális típus vagyok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: "sajna" már visszaadtam az aprót,így nem tudom megnézni :P Ilyen könnyen elherdálsz egy ilyen értéket ? :P B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 téveccc... :P Hiszem ha látom... tudod, én vizuális típus vagyok! :wub: mégse láttad vizuálisan az opelclubos keretet :P Ilyen könnyen elherdálsz egy ilyen értéket ? B) :lol: :D :P könnyen jött,könnyen ment :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 mégse láttad vizuálisan az opelclubos keretet :P :P majd legközelebb... de ha a matrica is fel lenne rakva, könyebben menne a beazonosítás :wub: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :P majd legközelebb... de ha a matrica is fel lenne rakva, könyebben menne a beazonosítás :wub: :P a kis matrica lesz fent,hátsó szélvédúőn vhol.a nagyot nem hiszem,hogy felrakom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 a kis matrica lesz fent,hátsó szélvédúőn vhol.a nagyot nem hiszem,hogy felrakom akkor azt ha lehet, az egyiket elkérném... tudod... említettem, hogy megsínylette a pucolást a hátsó matricám... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 akkor azt ha lehet, az egyiket elkérném... tudod... említettem, hogy megsínylette a pucolást a hátsó matricám... :P persze :P sajna ott este kiment a fejemből...talán a sör az oka :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 persze :P sajna ott este kiment a fejemből...talán a sör az oka :wub: még úgyis fogunk találkozni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 még úgyis fogunk találkozni. B) mikor? :P vmi gokartozás-szerűséget is csinálhatnánk ebbe a jó időben :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 mikor? :P vmi gokartozás-szerűséget is csinálhatnánk ebbe a jó időben :wub: :P háát... most még kihagynám... de ha a dolgaink rendbejönnek, akkor oké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 oks. nyuszi ilyen sokat ír? :wub: bár nekem sokszor van olyan,hogy csak olvasok,és mégis úgy jelzi,mintha írnék....de mitől???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 oks. nyuszi ilyen sokat ír? :wub: bár nekem sokszor van olyan,hogy csak olvasok,és mégis úgy jelzi,mintha írnék....de mitől???? hát... nem tom... lehet elkezdett írni, és közben dolga akadt... ilyenkor asszem 15 perc után fog eltűnni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Nem írtam semmit, mert vkinek dolgoznia is kell :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Nem írtam semmit, mert vkinek dolgoznia is kell :lol: :D bezony,vkinek el kell tartani a családot anyus :P :P B) meg engem is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 bezony,vkinek el kell tartani a családot anyus :P B) :lol: meg engem is :P Benne vagyok, ha bevállalod a főzést, mosást, takarítást, bevásárlást, és efféléket :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Benne vagyok, ha bevállalod a főzést, mosást, takarítást, bevásárlást, és efféléket :wub: ööööööööööö :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ööööööööööö :P :wub: Tipikus... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: Tipikus... B) én minden vagyok,csak nem tipikus :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én minden vagyok,csak nem tipikus :wub: :P majd leszel B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 majd leszel B) :P tipikus mi? :lol: :P :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én minden vagyok,csak nem tipikus :wub: :P Pedig a tipikus nagyon felkapott szakma mostanában. EU konfonform is ráadásul. Állitólag :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts