adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 látom elvagytok! B) addig a jó :P kisajátítja lassan a ruhatáramat :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ez érdekes. :wub: nem az van, hogy te hagyod ott őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Ez érdekes. :P nem az van, hogy te hagyod ott őket? nemnem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én ezt nem hiszem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 én ezt nem hiszem. :P vannak ilyen nagyjából kinőtt jó kis pólóim,amit felpróbál,és azzal a lendülettel onnantól az az övé :wub: nem mintha sajnálnám :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 majd mindjárt megmondja Nyuszi, hogy mi az igazság... már látom, hogy olvasgat. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 mosópor...leglaább ki tudod mosni a ruhámat B) :P :P :P Mi van???? addig a jó :P kisajátítja lassan a ruhatáramat :wub: :lol: akkor fogsz majd nagyot nézni délután :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 Azt hiszem kezdem megszeretni ezt a melóhylet...kaptam 6kg mosóport, Dove szappant és testápolót.... :P nem lehet h célzásnak szánták ? :wub: bocsi nem tudtam kihagyni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nemnem :wub: dedede :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nem lehet h célzásnak szánták ? :wub: bocsi nem tudtam kihagyni :P íjjjjjjjjjjjjjj :P B) :lol: :D :P dedede :P pedig nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nem lehet h célzásnak szánták ? B) bocsi nem tudtam kihagyni :lol: :wub: :P :P Akkor nálunk mki?????Akkor passzolok a csapatba :D :P :P Végülis állandóan kukázunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: :P :P Akkor nálunk mki?????Akkor passzolok a csapatba B) :lol: :D Végülis állandóan kukázunk :P :P ez mekkora :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: :P :P Akkor nálunk mki?????Akkor passzolok a csapatba :lol: :D :P Végülis állandóan kukázunk :P :D eztet én nemérteni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 eztet én nemérteni :wub: városüzemeltetési kht ahol dolgozik :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nem lehet h célzásnak szánták ? :wub: bocsi nem tudtam kihagyni :P HInnye Gelko! B) csúnya dolog, hogy ilyen eszedbe jut egyáltalán. :P Gelko! nézd meg ezt! Mi jut róla eszedbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 városüzemeltetési kht ahol dolgozik :wub: kFT. szemetet szállítunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 kFT. szemetet szállítunk hmmm,kht-ra emlékeztem,de valóban,most nézem a weblapotokat,kft,sorryyyyyy :P legközelebb sebességbe rakom az agyam,mielőtt kinyitom a számat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 kFT. szemetet szállítunk akartam is mondani, hogy FT... nem HT... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 hmmm,kht-ra emlékeztem,de valóban,most nézem a weblapotokat,kft,sorryyyyyy :P legközelebb sebességbe rakom az agyam,mielőtt kinyitom a számat :P nehéz lesz.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 nehéz lesz.... :wub: B) :P :lol: (nem ártana neki egy újrafogazás,arra célzol? :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 :P :wub: :lol: (nem ártana neki egy újrafogazás,arra célzol? :P ) rajtad már az sem segít :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 rajtad már az sem segít :P :P B) :lol: :D akkor marad egy bontott váltó beszerelése :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 micsoda társkereső hirdetéseket látok: "35 éves fiú tartós kapcsolatot keres duci lány személyében,akit forrón szeretne" :P :wub: "40-es jóképű,sportos,diplomás,árva,érzéki férfi csinos,szenvedélyes megbízható kebelbombázót keres" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ööö... ezek hogyan kerültek a látóteredbe? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2006 ööö... ezek hogyan kerültek a látóteredbe? :P kaptam egy hajdú aprót,aztán unatkozom. :wub: Nyuszi tanított meg,hogy ezekben milyen érdekes dolgokat olvashatok B) "jóképű,aktívan sportoló pasi keres érzéki,sportoló barátnőjét közös izzadásra" mennyél betonozni vazeeeee :P na ezennel abbahagytam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts