J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub: :P :P B) Lehet neki se... :lol:
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Elküldve Szeptember10, 2006 Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! :wub: ez nagyonnnnnnn keményyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :P
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Elküldve Szeptember10, 2006 Én is megijedtem,amikor elöször megláttam! :P Ki ez a jóképű csávó mondtam is magamnak! :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Elküldve Szeptember10, 2006 Én is megijedtem,amikor elöször megláttam! :P Ki ez a jóképű csávó mondtam is magamnak! :wub: Ismerek pár embert, akire szintén ilyen hatással van a fényképezőgép :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Elküldve Szeptember10, 2006 Hiába Johnny, aki fotogén, az fotogén! :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Elküldve Szeptember10, 2006 Itt az éjszakai faros ügyelet. Hű társam merre vagy?
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 Jo reggelt, egész éjjel alig aludtam, rohadtul fájt a fejem :wub: front van vagy mi, és még dolgoznom is kell :P :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Ugyanígy voltam a derekammal. Akkor viszont jobb reggelt mindenkinek!
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Jó reggelt! Ezt a képet vajon mikor lőtte Maci? Mert nekem nem rémlik "valamiért"! B) a szombati buliban... úgy éjfél és egy körül. kb. :D :lol: :D :P Lehet neki se... :P ezt kikérem magamnak. :D Hiába Johnny, aki fotogén, az fotogén! :D erről a képről valahogy a szigorított20év jobban eszembe jut. :D Jo reggelt, egész éjjel alig aludtam, rohadtul fájt a fejem :wub: front van vagy mi, és még dolgoznom is kell :P :P valami van... nálunk is szenvedés volt...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 jó reggelt! front? nem csüt v péntektől várható? bár nemtom,biztos most is van vmi... én szerencsére jól aludtam
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 Hm, itt az agy a hibás, nem a front....Jár egyfolytában :wub:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Hm, itt az agy a hibás, nem a front....Jár egyfolytában :wub: az előbb még a front volt,csak azért írtam... :P
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 az előbb még a front volt,csak azért írtam... :wub: azt csak kérdeztem...mert nem tudtam róla, hogy a frontok hatással lennének rám, eddig...
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 azt csak kérdeztem...mert nem tudtam róla, hogy a frontok hatással lennének rám, eddig... kérdezted? nem volt benne kérdőjel :P :wub:
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 kérdezted? nem volt benne kérdőjel :P :wub: érezned kéne a hangsúlyt :P
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 érezned kéne a hangsúlyt :P írott szövegben? :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 :wub: egy kis "házastársi vita"? :P
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 írott szövegben? :wub: persze.... :P Srácok, képzeljétek...a hétvégén találkoztam egy sráccal, aki amikor megtudta opelem van, megkérdezte: Az meg mi??? :P Aztán amikor megemlítettem, hogy opeltali lesz a Vekerin, azt mondja, miért pont ott?Oda nem tudunk bemenni, mert fennnakadunk... erre én:Azért mert 3 napos lesz B) :lol: A kis naív... :D
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 :D egy kis "házastársi vita"? :D nem vita :P csak észrevételek részemről :wub: :D szerinte meg lehet kötözködés :P persze.... :P Srácok, képzeljétek...a hétvégén találkoztam egy sráccal, aki amikor megtudta opelem van, megkérdezte: Az meg mi??? :lol: Aztán amikor megemlítettem, hogy opeltali lesz a Vekerin, azt mondja, miért pont ott?Oda nem tudunk bemenni, mert fennnakadunk... erre én:Azért mert 3 napos lesz :D :P A kis naív... :D akkor ő nem tudja,milyen autót hajtott nemtom mennyi ideig? :P de hát láttad,mennyire vetített mindenben... B) :P le is tagadom minnyá hogy a kollegám ;)
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 :D egy kis "házastársi vita"? :P Vita, ugyan már...itt minden el van döntve :P Az van, amit én mondok!!! :P de hát láttad,mennyire vetített mindenben... :wub: :P le is tagadom minnyá hogy a kollegám :D csak próbálkozott, de azért jól felküldtem a mászófalra a angy semmiért B) :lol:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Vita, ugyan már...itt minden el van döntve :P Az van, amit én mondok!!! :D csak próbálkozott, de azért jól felküldtem a mászófalra a angy semmiért :P B) szerinted :wub: :P hát igen,legalább kicsit megizzasztottad,ha csak fizikailag,akkor is :lol:
nyuszifül Elküldve Szeptember11, 2006 Szerző Elküldve Szeptember11, 2006 Azt hiszem kezdem megszeretni ezt a melóhylet...kaptam 6kg mosóport, Dove szappant és testápolót.... :wub:
adorjant Elküldve Szeptember11, 2006 Elküldve Szeptember11, 2006 Azt hiszem kezdem megszeretni ezt a melóhylet...kaptam 6kg mosóport, Dove szappant és testápolót.... :P még jó hogy most vettünk testápolót nemrég :wub: mosópor...leglaább ki tudod mosni a ruhámat :P B)
Recommended Posts