Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 A sziszegőben akkor sem bízok. A kompresszor igazi amerikai dolog: Marha egyszerű, direkt hülye embereknek, de azért hatásos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na ja, de mennyi az élettartama? A sor6 a világból is kivisz, egy pörgetett sziszegős meg jó, ha kibír egy nyarat. Benyában meg nagyjából egál... meg kell húzni egy határt,és ahhoz építeni a mocit... egyik haverom évente generálozta a punto gt-jét. most mondta,na akkor pénz nem számít,tartós,erős motort építünk.saját szememmel láttam azt a komoly technikát amit szépen lassan rakosgattak bele. 1000 km után nem bírt magával.vigyük fékpadra.nem tudták lemérni,mert 2,5 bárnál (kettő és fél,igen!!!!!) lefújt a BOV. ja azóta széthullot motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 meg kell húzni egy határt,és ahhoz építeni a mocit... egyik haverom évente generálozta a punto gt-jét. most mondta,na akkor pénz nem számít,tartós,erős motort építünk.saját szememmel láttam azt a komoly technikát amit szépen lassan rakosgattak bele. 1000 km után nem bírt magával.vigyük fékpadra.nem tudták lemérni,mert 2,5 bárnál (kettő és fél,igen!!!!!) lefújt a BOV. ja azóta széthullot motor.... Na erre kell ügyelni. :wub: Tudni kell, hogy mit lehet, és minek mennyi az értelme. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na, erről beszélek! A sorhat nenyulkapiszka mellett is elég meggyőző, és a világból kivisz hozzányúlás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 A sziszegőben akkor sem bízok. A kompresszor igazi amerikai dolog: Marha egyszerű, direkt hülye embereknek, de azért hatásos. nem hülye,hanem okos embereknek. túlnyomás,turbólyuk nélkül. egyedi hanggal kiegészítve :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na igen, én pont azért szeretném. A hülyét itt inkább az amerikaiakra értettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na igen, én pont azért szeretném. A hülyét itt inkább az amerikaiakra értettem. amcsiba bemész a tuningbótba,és a polcról leveszed a turbószettet. itthon meg marad a direktszűrő meg nyócvanas rencer a stift alá,merhogy nelegyenfojtás..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na igen... Itt a Swift az átlagautó, ott meg a Mustang. Node mit lehet kezdeni egy Swifttel, és mit egy Mustanggal? No és mit tudunk mi kezdeni a fizetésünkből, és mit tudnak ők? Á, ezen kár gondolkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na igen... Itt a Swift az átlagautó, ott meg a Mustang. Node mit lehet kezdeni egy Swifttel, és mit egy Mustanggal? No és mit tudunk mi kezdeni a fizetésünkből, és mit tudnak ők? Á, ezen kár gondolkodni. azon meg pláne,hogy azt astrám árából amcsiba új Mustangot adnak :wub: :P itthon meg 2-3* annyiért veheted át.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Igen, én is láttam azt a Totalcar részt. Hát nem elmebaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 csak hogy jól aludjatok :P tudjátok hogy néz ki az angel eye B Vectrában? nos,így B) és végül, de nem utolsó sorban: ebben a pillanatban lettem teljes értékű Opelclub-tag :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Gratula! :wub: Azért, csak hogy forgolódj, ha alszol: Szép álmokat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Gratulálok! Klubtárs! :P Gratula! :wub: Azért, csak hogy forgolódj, ha alszol: Szép álmokat! :P Hogy te is jól aludj! Jó éjt mindenkinek! Mentem alukálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 És igen! :wub: Minden, ami fontos: Opel és sör! És tökéletes a világ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 És igen! :wub: Minden, ami fontos: Opel és sör! És tökéletes a világ. Ezért raktam ide ezt a képet! :P Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Aludjatok jól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :wub: :P Tök jó képek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :wub: :P Tök jó képek :P persze,hiszen én csináltam B) van még 1-2,azt majd a képtárba felrakjuk,vagy valami... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 A buli is jó volt ám! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 A buli is jó volt ám! :lol: Jól van már no... :wub: :P persze,hiszen én csináltam :P jó alapanyagból nem nehéz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Jól van már no... :wub: :P jó alapanyagból nem nehéz... :D hmmm. pontosan ezt halottam egy másik Andi szájából B) egyformák vagytok? :lol: de egyébként ez esetben igazad van :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 hmmm. pontosan ezt halottam egy másik Andi szájából :P egyformák vagytok? B) de egyébként ez esetben igazad van :P kikérem magamnak!!!!!!Én egyedi vagyok!!!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 kikérem magamnak!!!!!!Én egyedi vagyok!!!!! :wub: nyugi van :P nem állítottam az ellenkezőjét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 nyugi van :P nem állítottam az ellenkezőjét :P na most majdnem mondtam valamit..... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 na most majdnem mondtam valamit..... :P mondhatsz akármit.akár priviben is :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts