Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Mit akartok ti az én hátsómmal???? :P :wub: Ó, semmit! :P Itt nem a te popódról van szó, hanem az én kicsikém seggéről, amit jól megtáncoltatok úgy, hogy a te popód, és az én kocsim mindvégig kontatkusban lesznek. B) Nagy lesz???? :lol: Hát, a blokkon az áll, hogy 22... Az nagy??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Mit akartok ti az én hátsómmal???? B) :wub: ŐK semmit :P Mackó! láttalak,hogy jöttél utánam,de kisit bambultam,bocsi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ó, semmit! :P Itt nem a te popódról van szó, hanem az én kicsikém seggéről, amit jól megtáncoltatok úgy, hogy a te popód, és az én kocsim mindvégig kontatkusban lesznek. :lol: Hát, a blokkon az áll, hogy 22... Az nagy??? :D :wub: :P Elválik majd B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 B) :lol: :D Nem szeretem a meglepetéseket :P :wub: :P :P Nagy lesz???? :P héééé :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 ŐK semmit :P Mackó! láttalak,hogy jöttél utánam,de kisit bambultam,bocsi :wub: Figyeltem, de nem láttam a clubos keretet, vagy csak rossz a szemem. :P Így jártunk. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Figyeltem, de nem láttam a clubos keretet. :D Így jártunk. :D pedig már rajta van. :P csináltam is pár képet,meg a talisakat is közzéteszem majd az este,éjszaka folyamán mostmár. először azt hittem egy xenonos vectra jön mögöttem,aztán mikor majdnem lefordultam jobbra,akkor láttam,hogy JDD :wub: :D Hát, a blokkon az áll, hogy 22... Az nagy??? :P KICSI :D :P :P B) :lol: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 pedig már rajta van. :P csináltam is pár képet,meg a talisakat is közzéteszem majd az este,éjszaka folyamán mostmár. először azt hittem egy xenonos vectra jön mögöttem,aztán mikor majdnem lefordultam jobbra,akkor láttam,hogy JDD :wub: :P Javítottam is. :lol: Majd legközelebb dudálunk is! :D B) meg integetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :wub: No né' má' ki mondja" :P Mennyi is? 14? :P Ja, és az enyém még növőfélben van. Lesz az még 30 is. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :P No né' má' ki mondja" B) Mennyi is? 14? :lol: az csak felirat :P de azt csak én tudom mi lakozik belül :D öööö nem csak én :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :wub: No né' má' ki mondja" :P Mennyi is? 14? :P Ja, és az enyém még növőfélben van. Lesz az még 30 is. :D sor6!!!!!! B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 B) No né' má' ki mondja" :lol: Mennyi is? 14? :D Ja, és az enyém még növőfélben van. Lesz az még 30 is. :P én is nézegettem ezt-azt,hogy hűű de jó lenne. kompresszor vagy turbo-kit. angliában találtam eddig,potom 1,2M-be.130 ló. azért 1-2 autós társ azt hiszem lesné az 1.4 twinport feliratot [sunyi] :P fíííl dö páörrrrrrrr :P :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 az csak felirat :P de azt csak én tudom mi lakozik belül :P öööö nem csak én :wub: c20xe... mint Demonak!? B) vagy inkább Z20LET? micsoda álom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nem semmi, jó drága... Én úgy vagyok vele: több lóerő? Nagyobb motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nekem 1.7,de méterben! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 c20xe... mint Demonak!? :D vagy inkább Z20LET? micsoda álom... így is szarok az utak,nemhogy még az erőgéppel roncsoljam is tovább :wub: :D :D nagyobb motor,hát igen,de azért amikor a lefújószelep szisszen,az hiszem egy sorhatos motorral rendelkező MANTA is megijedne,és kihúzódna a külső sávba :P :P B) :lol: :D Nekem 1.7,de méterben! :D bocsi,de erről ez villant be elsőnek: "jó nagy f*** vagy" :P bocsiiiiiii :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nehogy azt hidd! :wub: Azért a Dual Ram (igen, átértem a sor6 projektre) is termel pár pacit, és a komresszor sem dísznek lesz rajta. Különben meg nem csak a paci számít, hanem a nyomaték is. Azt pedig nem éri utól semmilyen huszas... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nekem 1.7,de méterben! :wub: 1.8! Nyertem! B) :P Lefújó? hmm... ugyan Anti gépe még nem 100%, meg Demóé se... de jelenleg 3.-ig nem sok különbség van köztük... én legalábbis nem tudtamn dönteni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 ÚGYLEGYEN!!!!! :P akkor viszont én is ragaszkodnék 1 próbakörhöz,és ha esetleg nyuszim nem menne,akkor az ő próbakörét átvenném én :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Nehogy azt hidd! :P Azért a Dual Ram (igen, átértem a sor6 projektre) is termel pár pacit, és a komresszor sem dísznek lesz rajta. :wub: :P végre egy jó hír! Csak beláttad végül? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Le van dumálva! De csak Nyuszi után. Neki kötelező!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Sanyi! A sziszegős huszas elég nyomatékos tud lenni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 :wub: :P végre egy jó hír! Csak beláttad végül? :P Majd ha miller leszek, belemászok egy Capri projektbe, azon kiélhetem a V mániámat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Sanyi! A sziszegős huszas elég nyomatékos tud lenni. B) Meg elég sokat kell szerelni is! :P Sanyi a mocit már tudjuk mi lesz,de a futómű,kasztni??? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Sanyi! A sziszegős huszas elég nyomatékos tud lenni. B) Na ja, de mennyi az élettartama? A sor6 a világból is kivisz, egy pörgetett sziszegős meg jó, ha kibír egy nyarat. Benyában meg nagyjából egál... Sanyi a mocit már tudjuk mi lesz,de a futómű,kasztni??? :P :wub: Kasztni: széles. Bővebben: Nagyon széles Futómű: -Felni: A sámlim már láttad -Senator, Omega, vagy BMW fékek -valami keményebb csillapítók És hatalmas nagy szerencse, hogy a diffi ne szakadjon szét újra! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Meg elég sokat kell szerelni is! :wub: Relatív... szerintem. Antinak a nem túl szériaszerű építés ad okot a szerelésre. Na ja, de mennyi az élettartama? A sor6 a világból is kivisz, egy pörgetett sziszegős meg jó, ha kibír egy nyarat. Benyában meg nagyjából egál... Azért bzom benne, hogy a klub fő sziszegőse ettől többet fog bírni... amúgy meg vannak "széria" sziszegőseink is... többek között van egy a régiónkban is(Velo). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts