mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 jól hangzik! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Annakidején makettoztam eleget, de a Mantával szívni fogok, az tuti! Szélesített, ikerkocka frontos Borbet felnis nem hiszem, hogy minden boltban volna. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Annakidején makettoztam eleget, de a Mantával szívni fogok, az tuti! Szélesített, ikerkocka frontos Borbet felnis nem hiszem, hogy minden boltban volna. :wub: Jó reggelt! Sanyi,ha a nagyon meg tudjuk faragni,olyanra hogy jó legyen,akkó' nehogy mán' egy makettal gondjaid legyenek! :D Szép az asci is Maci,de nekem igazából valami kéket kellene szerezni! :P És ha lehet ültetve,17" os azev felnikkel,és sorhattal! :P akkor az majd kell B) Az a 2.0 pedig már rég nem is 150 lovas,attól biztos kifakadna a mosoly az arcán,akárki megvenné... Ma megin' meló,de jó pízír' bármit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Halihó!!! :wub: Melyik is az a 2.0? Itt valamit kihagyhattam... A jó pízpír' (hú, de Kevis :P) bármit elvvel maximálisan egyet értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Halihó!!! :wub: Melyik is az a 2.0? Itt valamit kihagyhattam... A jó pízpír' (hú, de Kevis :P) bármit elvvel maximálisan egyet értek. Volt egy kadettom,aztán akinek eladtam,az most árulja (jó pízír :P) EZ AZ Nem hagytál ki semmit,első kerekes volt B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Azért látom, ragaszkodsz a kék színhez! :wub: Semmi gáz, nekem meg a Trabim volt okker. Viszont most olyan különlegességet töltök a pofámba, amin már egy hónapja gondolkodom, hogy felbontsam-e? Ma nem kegyelmeztem neki. Amiről beszélünk: Red Stripe. Egy hamisítatlan jamaicai sör. Egy raszta haverom hozta angliából. Tudja, mivel lehet meglepni! :P Az aromája kicsit érdekes. A magyar sörökre oly jellemző kesernyés íz hiányzik belőle, de azért nem is oly édes, mint mondjuk a Rolling Rock (azt igazából nem is nevezném sörnek). Szóval érdekes aroma, ilyet még nem lötyböltem a pofámban. Nem mondom, hogy igazán nekem való, de talán az érdekessége miatt mégis ízlik. De ha legközelebb hazajönne, inkább valami ír különlegességgel is meglephetne! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Guiness!!!!...nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Na ti aztán jól eldöntitek a sorsomat...visszaolvastam ám :P Azért tüntünk el ennyire, mert tegnap céges bulinapon voltunk, és ott ölteteket loptam a jövő nyári országos talihoz....telefonszámot szereztem, szóval már csak egyeztetni kell majd időpontügyileg B) Részleteket majd szóban... Ma meg a kertben voltam..igaz sokáig aludtam ,emrt hajnalban sofőrködtem...aztán barátnőm hazahívott, utána meg közli velem, hogy mégsem megyünk sehová.. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Helló! Nagy sors eldöntés... Eddig is megmontam neked, hogy hajtani fogod! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Helló! Nagy sors eldöntés... Eddig is megmontam neked, hogy hajtani fogod! :lol: :wub: :P :P Mondani, bármit lehet :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Akkor megzsarollak: addig Debrecen környékére se megyek, amíg meg nem ígéred, hogy legaláb egyenesben ki nem próbálod az autót. :wub: Aztán ha nemmel válaszolsz, akkor jön a népharag a többiek részéről! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Egyenesben már kipróbáltam :wub: :P szóval jöhetsz, mert küldetés teljesítve :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na ja! De az még az 1.6-al volt, szóval nem ér! :wub: Ezzel kell menned! Ne mondd, hogy nem szeretnéd a segged alatt érezni az Erőt, ifjú padavan! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na ja! De az még az 1.6-al volt, szóval nem ér! :P Ezzel kell menned! Ne mondd, hogy nem szeretnéd a segged alatt érezni az Erőt, ifjú padavan! :P Na most ezt nem értem!Mit teszel te a nyuszi sejhaja alá?Erőt? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Hali! Nicsak... itt van J0hnny is! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na ja! :wub: Színtiszta erőt, egy telivér csődörökből álló komplett ménest. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Na ja! :P Színtiszta erőt, egy telivér csődörökből álló komplett ménest. B) Anyám borogass! :P Nekem a ménesről és a sejhaj alá való tételről inkább csicsolina ugrott be! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Anyám borogass! B) Nekem a ménesről és a sejhaj alá való tételről inkább csicsolina ugrott be! :wub: Tőled Ezen nem csodálkozom... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ácsi no! A mi főnökasszonyunk nem olyan! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ménem jön fel mindeki MSN-re és akkor online menne az eszmecsere! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Me' én nem szeressem MSN-t... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Me' én nem szeressem MSN-t... IRC? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Aztsenem. Élőszó, szemtől szemben. Az az én asztalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Mit akartok ti az én hátsómmal???? :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember10, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Mit akartok ti az én hátsómmal???? :P :wub: Ööööööö.....nem mondhatjuk meg!Megleptés! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2006 Ööööööö.....nem mondhatjuk meg!Megleptés! :wub: :lol: :D :P Nem szeretem a meglepetéseket :P :P :P B) Nagy lesz???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts