mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Hali! Ma én is villámtalis leszek... :wub: Átadom a dógokat, és tűnök.... ha nem gond.
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Hali! Ma én is villámtalis leszek... :wub: Átadom a dógokat, és tűnök.... ha nem gond. Jól van Maci,legyen,nem bánom! :P
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Jól van Maci,legyen,nem bánom! :P Te is gyöhetnél! elindultál már? :wub:
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Te is gyöhetnél! elindultál már? :wub: Persze,csak útközben előkaptam a laptopomat,hogy írjak ide,hátha megváltozik a program :P Még van hátra 450 km,de haladok!
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 na megvolt a mini,és villám-tali. jó volt bekapcsolódni a klubéletbe. készítettem pár képet,majd holnap közzéteszem :P végre tényleg teljes értékű Klubtagnak mondhatom magam. meg is kaptam ám Nyuszitól az instrukciókat :wub: köszi mindenkinek mindent!!!!!
szabot Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Sziasztok! Nekem sajna felejtős volt a tali, mert 7 órakor még Polgár felé vezettem. :wub: Viszont visszafelé tök jó volt a hold fényénél vezetni (mert a lámpák még mindig a "rendszámot nézik").
nyuszifül Elküldve Szeptember9, 2006 Szerző Elküldve Szeptember9, 2006 Azért legalább szólhattál volna...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Hali! a mai nap kész tündérek voltunk odabent... ablak pucolás és társai... Hétfő-kedd vezetői audit... nehogymá egy disznóólat lássanak. :P a tegnapi tali tényleg villám volt, és kis létszámú... :wub: Nyuszi! Endlos cuccai nálam maradtak!
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Drága földijeim? Hol vagytok? Itt szobrozom magamban?
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Ja! :wub: Szíííííííaaaaaaaaaaa! Véger egy ismerős! Merre jártál máma?
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Fél hétig aludtam. Holnap meg féket buzerálok. Tegnap teljesen elszállt a fékerőm, úgyhogy holnap bekerülnek a már kibontott Reki fődékhenger és a hűtött féktárcsák.
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Akkor jó szöszmötölést vele. Remélem jó lesz! :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 muszáj lesz neki! :wub: Tegnap egyébként meló után hajnalban elindultam vele csavarogni. Egy havert és a hugát vittem haza Tésre. Mit ne mondjak, a kiscsajszinak nem számít, hogy három személy, meg hegynek fel. Négyesben olyan gyönyörűen ment, és még így is rántott minden gázfröccsre. Kellemes a nyomatéka, meg az ereje. :P
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Nem véletlen... nagy köbcenti! Nagy nyomaték! B) Ma unokatesómnak mutattam meg a Roli régi ótóját a neten... válasz: minek 2.0?? ki se lehet használni a hazai utakon... :P eztet nem értettem tőle. ui: mostanában a stiftjét úgy használja, mint amiben egy 3.0 sorhat :P lenne... padlógáz-padlófék... azé én óvatosabb lennék vele. :wub:
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Azzal mindenképpen óvatosnak kellene lenni. Viszont ezzel a "minek 2.0?" kérdéssel a barátom is így volt, egészen tegnapig. Négyütemű Trabantja van, meg van vele elégedve, nem ment még 1.3-nál nagyobb autóval, és jó volt neki így. Mint mondtam, egészen tegnapig. :wub: Várpalotáig én mentem, semmi vagizás, meg észnélküli trepniig taposás nélkül, csupán egy-két kigyorsítást szúrtam be. No már ott volt mosoly az arcán, a huga meg állandóan mondta, hogy préselődik a hátsó ülésbe. De Palota után átadtam, hegynek fel ő ment vele. Élvezte a nyomatékot, az erőt, az úttartást. Szóval nem egy Trabi, na, és erre rájött ő is. :P
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 :wub: Sanyi! Majd ne felejtsd el Nyusziékat is megótóztatni! Tegnap én már meséltem nekik! :P
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Nem úgy van az! Ő autóztat meg engem! Én állandóan mondom neki, ő meg állandóan csak "á, nem, így nem, úgy nem..." Akkor is fog vele menni!!! :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Ha valaki lát ilyet: lehetőleg bordómetál színben, azt felhatalmazom, hogy hívjon azonnal! :wub:
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Köszi! Tetszik! :wub: Nincs mit! egyszerűen örök gyerek vagyok, és rajongok az ilyen dolgokért.
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Elküldve Szeptember9, 2006 Egyszer én is összerakok magamnak egy Manta makettet, de ahhoz előbb az enyém legyen kész. Majd olyan lesz a kicsi is.
Recommended Posts