mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Hali! Ma én is villámtalis leszek... :wub: Átadom a dógokat, és tűnök.... ha nem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Hali! Ma én is villámtalis leszek... :wub: Átadom a dógokat, és tűnök.... ha nem gond. Jól van Maci,legyen,nem bánom! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Jól van Maci,legyen,nem bánom! :P Te is gyöhetnél! elindultál már? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Te is gyöhetnél! elindultál már? :wub: Persze,csak útközben előkaptam a laptopomat,hogy írjak ide,hátha megváltozik a program :P Még van hátra 450 km,de haladok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 na megvolt a mini,és villám-tali. jó volt bekapcsolódni a klubéletbe. készítettem pár képet,majd holnap közzéteszem :P végre tényleg teljes értékű Klubtagnak mondhatom magam. meg is kaptam ám Nyuszitól az instrukciókat :wub: köszi mindenkinek mindent!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Sziasztok! Nekem sajna felejtős volt a tali, mert 7 órakor még Polgár felé vezettem. :wub: Viszont visszafelé tök jó volt a hold fényénél vezetni (mert a lámpák még mindig a "rendszámot nézik"). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Azért legalább szólhattál volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Hali! a mai nap kész tündérek voltunk odabent... ablak pucolás és társai... Hétfő-kedd vezetői audit... nehogymá egy disznóólat lássanak. :P a tegnapi tali tényleg villám volt, és kis létszámú... :wub: Nyuszi! Endlos cuccai nálam maradtak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Drága földijeim? Hol vagytok? Itt szobrozom magamban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ja! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ja! :wub: Szíííííííaaaaaaaaaaa! Véger egy ismerős! Merre jártál máma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Fél hétig aludtam. Holnap meg féket buzerálok. Tegnap teljesen elszállt a fékerőm, úgyhogy holnap bekerülnek a már kibontott Reki fődékhenger és a hűtött féktárcsák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Akkor jó szöszmötölést vele. Remélem jó lesz! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 muszáj lesz neki! :wub: Tegnap egyébként meló után hajnalban elindultam vele csavarogni. Egy havert és a hugát vittem haza Tésre. Mit ne mondjak, a kiscsajszinak nem számít, hogy három személy, meg hegynek fel. Négyesben olyan gyönyörűen ment, és még így is rántott minden gázfröccsre. Kellemes a nyomatéka, meg az ereje. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Nem véletlen... nagy köbcenti! Nagy nyomaték! B) Ma unokatesómnak mutattam meg a Roli régi ótóját a neten... válasz: minek 2.0?? ki se lehet használni a hazai utakon... :P eztet nem értettem tőle. ui: mostanában a stiftjét úgy használja, mint amiben egy 3.0 sorhat :P lenne... padlógáz-padlófék... azé én óvatosabb lennék vele. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Azzal mindenképpen óvatosnak kellene lenni. Viszont ezzel a "minek 2.0?" kérdéssel a barátom is így volt, egészen tegnapig. Négyütemű Trabantja van, meg van vele elégedve, nem ment még 1.3-nál nagyobb autóval, és jó volt neki így. Mint mondtam, egészen tegnapig. :wub: Várpalotáig én mentem, semmi vagizás, meg észnélküli trepniig taposás nélkül, csupán egy-két kigyorsítást szúrtam be. No már ott volt mosoly az arcán, a huga meg állandóan mondta, hogy préselődik a hátsó ülésbe. De Palota után átadtam, hegynek fel ő ment vele. Élvezte a nyomatékot, az erőt, az úttartást. Szóval nem egy Trabi, na, és erre rájött ő is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 :wub: Sanyi! Majd ne felejtsd el Nyusziékat is megótóztatni! Tegnap én már meséltem nekik! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Nem úgy van az! Ő autóztat meg engem! Én állandóan mondom neki, ő meg állandóan csak "á, nem, így nem, úgy nem..." Akkor is fog vele menni!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Én is erre gondoltam! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Akkor jól van! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ha valaki lát ilyet: lehetőleg bordómetál színben, azt felhatalmazom, hogy hívjon azonnal! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Ezt neked Sanyi: ezt Rolinak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Köszi! Tetszik! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Köszi! Tetszik! :wub: Nincs mit! egyszerűen örök gyerek vagyok, és rajongok az ilyen dolgokért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2006 Egyszer én is összerakok magamnak egy Manta makettet, de ahhoz előbb az enyém legyen kész. Majd olyan lesz a kicsi is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts