nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 jóvanna csak eszembe jutott mikor voltunk városnézésen...Nyuszi itt dolgozott...meg itt is ... meg itt is :P nem bántásnak szántam :wub: :P B) szép emlékek tudom én, csak nem hagyhattam szó nélkül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Szép napot! Gelko! A blitz nem volt szerintem túl vészes... elvégre végig a tudatodnál voltál! :P :P nekem ezt mondták! B) :wub: Holnap villámtali... :lol: alighanem nekem szó szerint. Mostanában nagyon fáradt vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Gelko! A blitz nem volt szerintem túl vészes... elvégre végig a tudatodnál voltál! :P B) nekem ezt mondták! :lol: :wub: igen ! szerencsére a filmszakadás kimaradt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 na megvolt a tali :wub: egy igazán nagy és komoly embert ismerhettem meg kiccsikó személyében. kicsit még mindig szégyellem magam,hogy hozzá képest alulöltözött voltam :lol: azért jó,hogy most már arcot is tudok társítani a nicknévhez :P remélem nemsokára az egészséges Vectrával fogsz érkezni Debrecenbe :D örülök hogy megismerhettelek! farosok hol vagytok? :P Sziasztok! Most érte be a melóba, volt mit olvasnom! Bezony megvolt a találkozó Adorjanttal jót beszélgettünk, kb. 1.15-ig eléggé kevés volt az idő és bocsánat de nagyon fáradt voltam. Még most fogunk indúlni Pécsre B) és onnan még vissza kell jönnöm Én komoly? :D hááááát nem tudom lehet a fáradtság tette ezt velem! Nem is voltál alulöltözve! Igérem, hogy ha kész a Jancsika akkor megyek Debrecenbe! Jó reggelt, sajnálom, hogy este elaludtam, pedig Kiccsikó mellett megnéztem volna a Bika szobáját :P Este 9-től reggelig aludtam, kisebb ébredésektől eltekintev.....de még tudnék :P Én sajnálom, hogy nem tudtam odaérni időben, de nem én tehetek róla! Ja a főzést bízzátok rám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Sziasztok! Most érte be a melóba, volt mit olvasnom! Bezony megvolt a találkozó Adorjanttal jót beszélgettünk, kb. 1.15-ig eléggé kevés volt az idő és bocsánat de nagyon fáradt voltam. Még most fogunk indúlni Pécsre :P és onnan még vissza kell jönnöm Én komoly? :P hááááát nem tudom lehet a fáradtság tette ezt velem! Nem is voltál alulöltözve! Igérem, hogy ha kész a Jancsika akkor megyek Debrecenbe! akkor fogalmazzunk úgy,hogy stílusban nagy különbség volt :wub: de azért jó volt. remélem a víz kitisztult... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 akkor fogalmazzunk úgy,hogy stílusban nagy különbség volt :wub: de azért jó volt. remélem a víz kitisztult... :P Igen csak a csapból nem jött! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Igen csak a csapból nem jött! akkor debrecen talán "legelitebb" szállodája kellemes emlékeket hagyott benned... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 akkor debrecen talán "legelitebb" szállodája kellemes emlékeket hagyott benned... Láttad, hogy néz ki!!!! Jobbra számítottál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Láttad, hogy néz ki!!!! Jobbra számítottál? sokkal jobbra. 4 csillagos ugye? voltam kicsit gokartozni,feszültséglevezetésnek. régen rengeteget gokartoztam,de jópár éve közelébe se mentem. irtóra lefáradtam...de nem sikerült megnyugodnom de legalább benzinszagú lettem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 mindenki alszik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 mindenki alszik? Akkor még aludtam,mikor ezt kérdezted! :P Most már virulok,és megy a meló is ezerrel... Bár már éjszaka nem sok kedvem van ide feljönni,hisz magamban vagyok,minden faros cserben hagyott,és nélkülözik a társaságom :P Visszaállok orrosnak lehet! elsőkerekes lesz az ascona...vagy 4WD? B) Na jól elvagyok itt egymagam :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ezt nem hagyhatom! Itt vagyok Roli, nem hagylak magadra!!! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Jobb reggelt! :P Hajnali fél négykor felébredtem...és nem tudtam visszazludni, nagyon fáradt vagyok....és nem érzem jól magam...pedig vinni akartam a kocsit a fékeshez....de asszzem meló után lefekszek aludni...uuuuuuuuuuutálom az allergiát :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Jobb reggelt! :P Hajnali fél négykor felébredtem...és nem tudtam visszazludni, nagyon fáradt vagyok....és nem érzem jól magam...pedig vinni akartam a kocsit a fékeshez....de asszzem meló után lefekszek aludni...uuuuuuuuuuutálom az allergiát :wub: jó reggelt! nekem is furcsa volt az este,nem voltam álmost,aztán egy pillanatban rámtört az álmosság,na akkor gyorsan be is bújtam az ágyba,és el is tudtam aludni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Srácok, ma lesz este egy fuvarom, így lehet nem maradhatok sokáig... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha már ez egy ilyen reggel, akkor én is jövök egy rossz hírrel: szept 30-án nem tudok Debrecenbe menni, mert már kiírták a munkarendet, és szombat vasárnap gyűrjük az ipart. Úgyhogy a köv. időpont okt. első hétvégéje. De ha valakinek nem jó, akkor csúsztatok még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ha már ez egy ilyen reggel, akkor én is jövök egy rossz hírrel: szept 30-án nem tudok Debrecenbe menni, mert már kiírták a munkarendet, és szombat vasárnap gyűrjük az ipart. Úgyhogy a köv. időpont okt. első hétvégéje. De ha valakinek nem jó, akkor csúsztatok még. nekem jó :P bár jobb lett volna ha 30-án rúgom ki a ház oldalát, uyganis akkor lesz egy esküvőőő, amire én nem vagyok hivatalos...és...hát....na....tudjátok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 nekem jó :P bár jobb lett volna ha 30-án rúgom ki a ház oldalát, uyganis akkor lesz egy esküvőőő, amire én nem vagyok hivatalos...és...hát....na....tudjátok :P ha minden jól megy,lesz ellenszere a dolognak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 ha minden jól megy,lesz ellenszere a dolognak :wub: eléggé magasröptű beszélgetésbe csöppenek bele,de egy biztos,a Tomi azt mondja,akkor úgy lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 eléggé magasröptű beszélgetésbe csöppenek bele,de egy biztos,a Tomi azt mondja,akkor úgy lesz :wub: Nana, azért nekem is van"csöppnyi"beleszólásom a dolgokba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ennyit a Holdfogyatkozásról.....szakad az eső :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ennyit a Holdfogyatkozásról.....szakad az eső :wub: ének az esőben? :P Nana, azért nekem is van"csöppnyi"beleszólásom a dolgokba B) van,persze :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 legalább csökken az allerhgiás tünetem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 legalább csökken az allerhgiás tünetem :wub: már rád is fért,szegénykém :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Asztalt foglaltassunk? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts