Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 uhh Pista szakadtam a röhögéstől.... nem is iszom én sokat B) vagyis nem eleget :wub: de nem többet mint te :P Tamás ! a sütögetésnél azért énis megittam a söreimet és én sem voltam tiszta :lol: bár a Blitzen komolyabb volt a szint :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 HT sem parkoló :P de ott a lehetőség megvan a behajtásra....itt nincsen sajna.....de a Nagytemplom előt leszünk ha törik, ha szakad :wub: Már dolgozok rajta, csak egyedül kevés vagyok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 uhh Pista szakadtam a röhögéstől.... nem is iszom én sokat :lol: vagyis nem eleget :wub: de nem többet mint te :P Tamás ! a sütögetésnél azért énis megittam a söreimet és én sem voltam tiszta :P bár a Blitzen komolyabb volt a szint :P tudom tudom,de én egy pár lépéssel előtted jártam :D de leht rosszul láttam akkor a helyzetet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 tudom tudom,de én egy pár lépéssel előtted jártam B) de leht rosszul láttam akkor a helyzetet :P nálam tovább lappang :P de ha egyszer kitőr :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 tudom tudom,de én egy pár lépéssel előtted jártam :P de leht rosszul láttam akkor a helyzetet :P lesz alkalmatok ismét, feltéve ha Gelko megtisztel minket a jelenlétével újból :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 de ott a lehetőség megvan a behajtásra....itt nincsen sajna.....de a Nagytemplom előt leszünk ha törik, ha szakad :P Már dolgozok rajta, csak egyedül kevés vagyok :lol: egyszerű! az XXXXtől biztos tudsz kérni vmi engedélyt :P ha más nem,cserébe felsepregetünk magunk előtt és után B) lesz alkalmatok ismét, feltéve ha Gelko megtisztel minket a jelenlétével újból :wub: alig várom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 egyszerű! az aksdtől biztos tudsz kérni vmi engedélyt :P ha más nem,cserébe felsepregetünk magunk előtt és után :P alig várom B) cégneveket kérjük nem említeni.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 lesz alkalmatok ismét, feltéve ha Gelko megtisztel minket a jelenlétével újból :wub: megbeszéltük....ööö az a baj h a 7végék már mind foglaltak ebben a hónapban :P de utána nem a telekre megyünk hanem az új lakásba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 megbeszéltük....ööö az a baj h a 7végék már mind foglaltak ebben a hónapban :wub: de utána nem a telekre megyünk hanem az új lakásba :P ez nem is kérdés :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 cégneveket kérjük nem említeni.... :wub: ikszjúzmí! kiszerkesztettem. bár nem hinném hogy ez nagy gond. vagy mégis? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ikszjúzmí! kiszerkesztettem. bár nem hinném hogy ez nagy gond. vagy mégis? :wub: nálam sosem leeht tudni..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ez nem is kérdés :P na azéééé...legalább nem kell megint próbálkozni a grillezéssel :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 nálam sosem leeht tudni..... :P ezt nem érten :wub: na azéééé...legalább nem kell megint próbálkozni a grillezéssel :P úgy gondolod, hogy majd a konyhában alkotunk vmi maradandót? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ezt nem érten :wub: lehet arra gondol h szinte az összes debreceni cégnél dolgozott már :P :lol: úgy gondolod, hogy majd a konyhában alkotunk vmi maradandót? B) jajj Tomika én nem vagyok olyan fiú és különben is Nyuszi is olvassa a fórumot :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 jajj Tomika én nem vagyok olyan fiú és különben is Nyuszi is olvassa a fórumot :wub: :P óóóóóó teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ezt nem érten :P úgy gondolod, hogy majd a konyhában alkotunk vmi maradandót? :P na azt már nem!!!! :wub: lehet arra gondol h szinte az összes debreceni cégnél dolgozott már :lol: :D :P B) hát azért ez így ebben a formában nem igaz.... :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 na azt már nem!!!! :wub: nyugii már :P vagy inkább rendeljünk majd pizzát? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 nyugii már :P vagy inkább rendeljünk majd pizzát? :wub: Ahhoz legalább értezs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ahhoz legalább értezs :P ezt sértésnek vettem te kis "konyhatündér" B) :P :lol: nem tudom a grillpartin is ki csinálta a tüzet meg a parazsat :wub: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ezt sértésnek vettem te kis "konyhatündér" :lol: :P :D nem tudom a grillpartin is ki csinálta a tüzet meg a parazsat :P :P Nos igen, ....de az6 ennivaló a lényeg te....szenes kolbászt nem jó enni B) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Nos igen, ....de az6 ennivaló a lényeg te....szenes kolbászt nem jó enni B) :P nem is mondtam hogy én fogok főzni :lol: meg én nem égettem meg semmit a grillpartin...azt hiszem :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hát én sem fogok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hát én sem fogok... :wub: ebben biztos voltam :P bárcsak már ott tartanánk,hogy szervezni kéne a lakásavatót... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ebben biztos voltam :P bárcsak már ott tartanánk,hogy szervezni kéne a lakásavatót... :P nah, jah :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 :wub: :P hát azért ez így ebben a formában nem igaz.... :lol: :D jóvanna csak eszembe jutott mikor voltunk városnézésen...Nyuszi itt dolgozott...meg itt is ... meg itt is B) nem bántásnak szántam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts