adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Havonta 1 alkalom min. az üdvös lenne :wub: Mondjuk, van bulájozós társaság a közeledbe ? van persze,csábítanak is mindig.de vhogy nem vágyom rá. egyrészt van sokkal-sokkal jobb dolgom mostansában,másrészt volt pár igen enyhén szólva túlkapásom e téren,és talán ez is betett :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ....naná, itt vagyok én pl... :P :P cvsak amikor egyikönk iszik a másik vezet :wub:.... Na ha majd lesz a lakásavató, akkor behozzuk azt a némi lemaradást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 egyrészt van sokkal-sokkal jobb dolgom mostansában,másrészt volt pár igen enyhén szólva túlkapásom e téren,és talán ez is betett B) az mkivel megesik :P :wub: Na ha majd lesz a lakásavató, akkor behozzuk azt a némi lemaradást :P el is várom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ....másrészt volt pár igen enyhén szólva túlkapásom e téren,és talán ez is betett :P.... Kinek nem volt :wub: Csak a sok edzés hozzadéka az alacsony, a fenti alkalakra vonatkozó hibaszázalék B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 az mkivel megesik :P :wub: de velem többé ilyen nem fog történni.egyszer elszaladt a ló,akkor én nem fogok utána szaladni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Kinek nem volt :wub: Csak a sok edzés hozzadéka az alacsony, a fenti alkalakra vonatkozó hibaszázalék :D :P :P :P B) ez hatalmas :lol: :D kéne egy aranyköpések topic.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 kár, hoyg hamarabb nem jutott eszünkbe...lehetett volna a topic címe :wub: Át lehet írni, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Át lehet írni, nem? Mégegyszer ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 kicsi vagy :wub: hányszor bizonyítsam még az ellenkezőjét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Mégegyszer ? :wub: Gyorsabb voltál... :P Ja, és köszi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Mégegyszer ? :P B) és ha nem villámtali lesz? :wub: :P olvass visszábbb, ez speckó debreceni elnevezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Gyorsabb voltál... :wub: Ja, és köszi! :P Igazán nincs mit :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Most megint lépek, hogy 3-kor azt mondhassam, hogy pápá! :wub: Ha addig nem kerülnék fórumközelbe, akkor holnap este 7-kor talizunk. Gondolom most rögtön a Royal-ba menjünk. Mindenkinek további szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 olvass visszábbb, ez speckó debreceni elnevezés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na majd visszaolvasok,kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Most megint lépek, hogy 3-kor azt mondhassam, hogy pápá! :P Ha addig nem kerülnék fórumközelbe, akkor holnap este 7-kor talizunk. Gondolom most rögtön a Royal-ba menjünk. Mindenkinek további szép napot! hát én EWhez hívtam mkit, hátha újakis jönnek és lehet fotózni :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hát én EWhez hívtam mkit, hátha újakis jönnek és lehet fotózni :wub: ez még nekem is új. de legalább közel van hozzánk :P akkor viszek fényképezőt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ez még nekem is új. de legalább közel van hozzánk :wub: akkor viszek fényképezőt akkor nekem mindegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hát én EWhez hívtam mkit, hátha újakis jönnek és lehet fotózni :wub: Aztán nem akciós mosógépeket fényképezni az új lakashoz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 akkor nekem mindegy jó ötlet,legalább közös autós képeket is tudunk csinálni csak eddig én nem láttam sehol,meg nem is mondtad,hogy ewnél találkozunk Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Aztán nem akciós mosógépeket fényképezni az új lakashoz B) :wub: :P lebuktam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Aztán nem akciós mosógépeket fényképezni az új lakashoz :wub: amíg csak fényképezzük,nincs is baj... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 jó ötlet,legalább közös autós képeket is tudunk csinálni csak eddig én nem láttam sehol,meg nem is mondtad,hogy ewnél találkozunk Most megen olyan lesz, mintha én akarném megmondani mit csináljatok pedig nem :wub: De nem lehetne valami más helyszínt választani fényképezkedéshez ? Valami helyi, jópofa, jellemző, stb. hátteret ? Pl. > ui: jó mondjuk ez már nagyon durva mert profi fotós csinlta és kb. fél percel az elkészülte után már hajtották le őket a térről, pedig vót náluk hivatalos papír Itt meg lehet nézni a képeket : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=316&st=80 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 a jellemző terekre nem lehet autóval behajtani, azt később fogjuk rámontírozni, csak végre kéne oylan kép, ahol mkiott van :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 a jellemző terekre nem lehet autóval behajtani, azt később fogjuk rámontírozni, csak végre kéne oylan kép, ahol mkiott van :P HT sem parkoló :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 EWnél jó képeket lehet csinálni éjszaka! ez a subarus kép pedig nem gyenge.bár engem inkább az nyűgöz le,hogy ennyien elmentek oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts