nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Jó reggelt, sajnálom, hogy este elaludtam, pedig Kiccsikó mellett megnéztem volna a Bika szobáját :wub: Este 9-től reggelig aludtam, kisebb ébredésektől eltekintev.....de még tudnék :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Jó reggelt, sajnálom, hogy este elaludtam, pedig Kiccsikó mellett megnéztem volna a Bika szobáját :wub: Este 9-től reggelig aludtam, kisebb ébredésektől eltekintev.....de még tudnék :P annyira nem nagy szám,sokkal komolyabbnak gondoltam :lol: most meg olvasgatom a régi-régi debreceni kommenteket :P jóókk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Sziasztok! Este én is megzuhantam, de reggel már magamtól ébredtem 4:40-kor. Kezdek hozzászokni. :wub: Most húzok vissza melózni, mert holnap meg hétfőn nem akarok melózni (van még 17 nap szabim). :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 nahhh szinte az elejétől végignézegettem a kommenteket. sok szép és vidám beszélgetést láttam :wub: és nagyon örülök,hogy most már én is ebbe a csapatba tartozhatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 nahhh szinte az elejétől végignézegettem a kommenteket. sok szép és vidám beszélgetést láttam :P és nagyon örülök,hogy most már én is ebbe a csapatba tartozhatok :P ez olyan szép volt Tomi :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ez olyan szép volt Tomi :wub: jajjj még elpirulok :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ez olyan szép volt Tomi :wub: :P :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 :wub: :P :P na most mér nevettek ki B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 na most mér nevettek ki :wub: Gellért még biztos nem józan. NyF tudja ez és rajta röhög :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Gellért még biztos nem józan. NyF tudja ez és rajta röhög :P hmm,lehet :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 hmm,lehet :wub: Ahhoz túl korán van, hogy józan legyen :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ahhoz túl korán van, hogy józan legyen :lol: ehhe :wub: én még nem láttam ittas állapotban :P de ő már látott engem :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ehhe :wub: én még nem láttam ittas állapotban :P de ő már látott engem B) :lol: Ami késik nem múlik :P Stroh rum a specialítása. Lehajtja, de utánna semmi "úúúúúúúúúúh, kemény" vagy hasonló, más a Fantacitromothúzzaleígy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ami késik nem múlik :P Stroh rum a specialítása. Lehajtja, de utánna semmi "úúúúúúúúúúh, kemény" vagy hasonló, más a Fantacitromothúzzaleígy :P B) :lol: fiatal szervezet,bírja :wub: én már annyira nem iszogatok tömény piákat,inkább sörözgetek,meg is látszik,mert pár sörtől már beindulok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Ami késik nem múlik :wub: Stroh rum a specialítása. Lehajtja, de utánna semmi "úúúúúúúúúúh, kemény" vagy hasonló, más a Fantacitromothúzzaleígy :P A TEQUILA sem elvetendő nála :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 A TEQUILA sem elvetendő nála :P Sokoldalú ember, mindenki más itóka kapcsán nevezte meg a nevét 1 életre :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Sokoldalú ember, mindenki más itóka kapcsán nevezte meg a nevét 1 életre :wub: komoly B) annyira sokoldalú,hogy már majdnem gömb :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ....én már annyira nem iszogatok tömény piákat,inkább sörözgetek,meg is látszik,mert pár sörtől már beindulok :P.... Bizonyos szintet érdemes tartani, így bármikor meg tud feleni az ember egy leendő görbe este kihívásának :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Bizonyos szintet érdemes tartani, így bármikor meg tud feleni az ember egy leendő görbe este kihívásának :wub: Akkor én nagyon elcsesztem valamit, mióta HOBi megvan.....nem tartom a szintet :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Bizonyos szintet érdemes tartani, így bármikor meg tud feleni az ember egy leendő görbe este kihívásának :P meg tudok felelni azért,de nem érzek vágyat e miatt. :P talán kinőttem belőle? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Akkor én nagyon elcsesztem valamit, mióta HOBi megvan.....nem tartom a szintet :wub: Hát de lehet gyalogolni, taxi, vagy megbeszélni, hogy most x lesz a sofjőr :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 meg tudok felelni azért,de nem érzek vágyat e miatt. :P talán kinőttem belőle? :wub: ugyan már, te????????????????????? B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 ugyan már, te????????????????????? :P :wub: tudtam,tudtam,tudtam B) igen,én :lol: de mi van velem? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 meg tudok felelni azért,de nem érzek vágyat e miatt. :P talán kinőttem belőle? :wub: Havonta 1 alkalom min. az üdvös lenne :P Mondjuk, van bulájozós társaság a közeledbe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember7, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2006 Havonta 1 alkalom min. az üdvös lenne :lol: Mondjuk, van bulájozós társaság a közeledbe ? naná, itt vagyok én pl... :P :P cvsak amikor egyikönk iszik a másik vezet :wub: tudtam,tudtam,tudtam :P igen,én :P de mi van velem? B) kicsi vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts