Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Szebb napot!

Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :wub: THX!

Tamás! A keret és matrica akár ma is eljuthatna hozzád! :P

Szeptember 30.-án nincs kedvetek Kecskemétre menni? http://www.palyanap.com

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Szebb napot!

Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :P THX!

Tamás! A keret és matrica akár ma is eljuthatna hozzád! :P

Szeptember 30.-án nincs kedvetek Kecskemétre menni? http://www.palyanap.com

privi ment

ezt a pályanapot nézegettem én is,de valószínűleg itt körül mennénk őszölni :wub:

ezt a szabad pályán autózást nem értem...mert egy kialakított gokartpályán autóval menni annyira nem nagyon lehet. vagy autóra lenne kialakítva?

Elküldve
Azt nem mondom, hogy kifejezett autós pálya, de elfér rajta egy ótó... viszont csak ésszel lehet használni, ha nem akarsz gumit venni. :P

akkor csak érik nekem a jáccós autó :wub:

csak sajnálom a fenntartására a pénzt :P

Elküldve

Na! Működik a telefonom! :P Vagyis... egy másik, ugyanolyan. :wub: Jelenleg sokba került, de legalább mindent át lehetett menteni... és ha végül azt meg lehet mégis csinálni, akkor eladom... nézzük optimistán a helyzetet. :P

Így viszont a hónap necces lesz... én marha... na erre varrjatok gombot.

Elküldve
még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! :wub:

A Bika a legelittebb hely a városaban, attól biztos van olcsóbb is, de ha vártok pár hónapot akkor majd nálam megszállhattok :P

Szebb napot!

Szeretnék szólni, hogy jelenleg telefonon nem vagyok elérhető, ezért ha valaki valamilyen infót tud a mai összeröfiről, akkor küldjön róla PÜ-t! :P THX!

közelebbit nem tudunk, a 20.00 van megcélozva, de attól függ Kiccsikót mikor engedi el végre a főnöke, hatkor indulnak asszem...

Elküldve
Na! Működik a telefonom! :P Vagyis... egy másik, ugyanolyan. :wub: Jelenleg sokba került, de legalább mindent át lehetett menteni... és ha végül azt meg lehet mégis csinálni, akkor eladom... nézzük optimistán a helyzetet. B)

Így viszont a hónap necces lesz... én marha... na erre varrjatok gombot.

Az jó akkor el lehet érni! :P

Elküldve
Te még otthon vagy? :wub: :P

Legalább otthon lennék, még várom a főnököt, hogy jöjjön ki az irodából, aztán hozzá haza utánna go. DEBRECEN! Szerintem ne várjatok rám mert nem tudom mikor indulunk! De a Nuszit hívom is!

Elküldve
Legalább otthon lennék, még várom a főnököt, hogy jöjjön ki az irodából, aztán hozzá haza utánna go. DEBRECEN! Szerintem ne várjatok rám mert nem tudom mikor indulunk! De a Nuszit hívom is!

részemről későbbi időpont is megfelel :wub:

Elküldve
Ahogy látom a vendégünk már nem aktív, lehet elindultak :wub:

Sajna nem, még itt vagyunk a Minisztériumban.

részemről későbbi időpont is megfelel :P

Ok! Nyuszi elküldte a számod majd hívlak!

Elküldve
Én úgy sejtem, hogy aludni fogok... sajna... pedig vártam... de fáradt vagyok... :wub:

Én is vártam, hogy találkozzam veletek, de sebaj Adorjánttal találkozom és beszélgetünk csak az a baj, hogy én is fáradt vagyok, fáj a fejem eléggé xar a hangulatom a kocsi miatt! Akivel nem találkozom annak jó éjszakát! sziasztok.

Elküldve

na megvolt a tali :wub:

egy igazán nagy és komoly embert ismerhettem meg kiccsikó személyében.

kicsit még mindig szégyellem magam,hogy hozzá képest alulöltözött voltam :P

azért jó,hogy most már arcot is tudok társítani a nicknévhez B)

remélem nemsokára az egészséges Vectrával fogsz érkezni Debrecenbe :lol:

örülök hogy megismerhettelek!

farosok hol vagytok? :P

Elküldve
farosok hol vagytok? :wub:

Az egyik faros olyan kómásan dolgozott egész éjjel,hogy nem volt semmi energiája netezni...

De élek még,és virulok!

És a rohadt életbe,amint reggel lett,már álmos se vagyok...

Most megpróbálok alunni... a kilincs legyen veletek!

Elküldve

Egyre nagyobb a hajtás nállunk, egyáltalán nem jutottam gép közelébe. Mostmeg ugrok neki a 40 éves szűznek (filmet nézek, mielőtt még valaki kötekedne. :wub:). Tegnap a haver össze-vissza röhögött rajta, úgyhogy már csak a kíváncsiság miatt is megnézem.

Elküldve

Kicsit erős lett, takarítottam... A lényeg, hogy attól még a farosok végignyomják az éjszakát, mégha csendben is (Mit ne adnék, ha tényleg csend lenne a gyártósor mellett...)

De sajna tényleg nem érek mostanában rá. Node sebaj, jövőhéten délutános leszek, mehet a traccsparti hajnalig!

Amúgy jó reggelt neked is. :wub:

Rolinak és nekem pedig jó éjt, megborulok a fáradtság nagysága előtt.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.