adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Fél óra alatt megjártam a várost...bank, apa munkahelye....HObi gyors :P :wub: aztán majd GYORSan kapod a büntetést a zsaruktól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 üdv! már debrecenben vagy? vagy majd csak ezután érkezel hozzánk? Az jó lenne ha már ott lennék, Kb 18-kor indulunk, ha ott vagyok akkor szólok, de azért induláskor rád csörgök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Az jó lenne ha már ott lennék, Kb 18-kor indulunk, ha ott vagyok akkor szólok, de azért induláskor rád csörgök! gondolom nyuszi számát tudod.sztem az elég,mert együtt megyünk úgyis :wub: de ha gondolod megadom a sajátomat priviben :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 :wub: aztán majd GYORSan kapod a büntetést a zsaruktól :P ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :P Az utóbbit látjuk, az előbbit nem hisszük... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ...és mindezt szabályosan....nem Te vagyok!!!! :lol: :wub: B) :D pedig én nem.... :P Az utóbbit látjuk, az előbbit nem hisszuk... :P milyen diplomatikusan fogalmaztál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 milyen diplomatikusan fogalmaztál :P Nyuszinál muszáj... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nyuszinál muszáj... :wub: ááá nem szabad hagyni hogy eluralkodjon :P :P :P demokrácia van ÉS FÉRFIURALOM B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 gondolom nyuszi számát tudod.sztem az elég,mert együtt megyünk úgyis :wub: de ha gondolod megadom a sajátomat priviben :P Igen tudom a Nyusziét, ha együtt jöttök akkor ráér számot cserélni! Lehet Szabot-ból diplomata lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Lehet Szabot-ból diplomata lesz? Én mindig nagyon diplomatikus vagyok. Kivéve amikor nem. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Igen tudom a Nyusziét, ha együtt jöttök akkor ráér számot cserélni! Lehet Szabot-ból diplomata lesz? ártani nem árt,ha majd akkora lesz a debreceni régió,akkor őt bízzuk meg kapcsolattartónak :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ártani nem árt,ha majd akkora lesz a debreceni régió,akkor őt bízzuk meg kapcsolattartónak :P Előre is köszi a bizalmat! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Előre is köszi a bizalmat! :wub: :P nemtom menyasszonyod mesélte-e,de valamelyik nap találkoztunk vele a plázában :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 :P nemtom menyasszonyod mesélte-e,de valamelyik nap találkoztunk vele a plázában :wub: Mesélte. Pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ááá nem szabad hagyni hogy eluralkodjon :P :P B) demokrácia van ÉS FÉRFIURALOM :lol: :D :P :P Csitttt, mert..... :D Uralkodhatsz tudod hol... :wub: te kis zöldfülü Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 :P Csitttt, mert..... :P Uralkodhatsz tudod hol... :wub: te kis zöldfülü Nem baj, jön még a nyuszira húsvét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ....Írta Sörös Sanyi verse.... Jó hogy vannak versíró verseid :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Jó hogy vannak versíró verseid :wub: én nem akartam szóvá tenni,mindenki kritizálja a vers miatt,még a végén nem lesz kedve verset írni,és eképpen emelni a színvonalat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Na, én most lépek melózni. Sztem ma már nem lesz időm fórumozni. :wub: Nyuszi, szólj már rám, hogy pontosan mikor lesz a tali! Mindenkinek további szép napot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Na, én most lépek melózni. Sztem ma már nem lesz időm fórumozni. :wub: Nyuszi, szólj már rám, hogy pontosan mikor lesz a tali! Mindenkinek további szép napot! OK, MINDENKÉPPEN Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Most láttam, hogy hirdetnek 3 nap 2 éjszaka hétvégéket Debrecenben, egy 4 csillagos szállóban, ha jól emlékszem, valami Bikában, ahol van benn medence és félpanziós ellátás, mindez 19900 /fő. még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 én nem akartam szóvá tenni,mindenki kritizálja a vers miatt,még a végén nem lesz kedve verset írni,és eképpen emelni a színvonalat :P :wub: Egy pár sörrel biztos rá lehetne beszélni bármikor :P Rendszámkeret matrinya eljutott hozzád ? Mail megvan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 :P Egy pár sörrel biztos rá lehetne beszélni bármikor :D Rendszámkeret matrinya eljutott hozzád ? Mail megvan ? itt van debrecenben,a jelenlegi állás szerint pénteken,opeltali keretein belül veszem át :P köszi! mail ügyben nem kaptam még semmit. :wub: kapnom kellett volna? Most láttam, hogy hirdetnek 3 nap 2 éjszaka hétvégéket Debrecenben, egy 4 csillagos szállóban, ha jól emlékszem, valami Bikában, ahol van benn medence és félpanziós ellátás, mindez 19900 /fő. még gondolkodunk rajta.... ha lesz addigra kis félretett pénzecske.... Végre megláthatjuk Debrecent! B) 20 ezer forint,úristen :lol: nem olcsó... Hajdúszoboszlót nem néztétek? az csak 16km debrecentől,talán ott van olcsóbb is már,így nyár vége felé,ill után Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ....itt van debrecenben,a jelenlegi állás szerint pénteken,opeltali keretein belül veszem át :P köszi! mail ügyben nem kaptam még semmit. :wub: kapnom kellett volna?.... Nagyszerű, mailre pedig rákérdezek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Nagyszerű, mailre pedig rákérdezek. thx :P azért durva,májusi az autóm,aztán már a 3. rendszámtáblakeret kerül fel rá :wub: de ez lesz a legjobb :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts