adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ööö bocs fagyira gondoltam! én is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 én is :wub: Akkor írd le amit gondolsz!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor írd le amit gondolsz!!!! az itt jelenlévő csendből kikövetkeztettem,hogy mindenki elment alunni,szóval,hívom kedves faros barátaimat, merre szédelegtek? :P Jó az idő,jó a meló,otthon vár az ágyikó :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Jó az idő, jó a meló, otthon vár az ágyikó :wub: Ágyikó még had várjon, meló van még barátom! Hideg a sör, meleg az ágy, Az alvóknak jó éjszakát! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nem tudok aludni :wub: szinte az egész délutánt végigaludtam,így tudom az okát :P elhívtak a Bázisba,hogy mekkora buli lesz... hát egy nagy semmi az egész.magához képest kevés ember,nagyon gyenge zene (dehát ez kell a népnek...) egyetlen előnye talán,hogy nem játszottam át az éjszakát itthon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 nem tudok aludni :P szinte az egész délutánt végigaludtam,így tudom az okát B) elhívtak a Bázisba,hogy mekkora buli lesz... hát egy nagy semmi az egész.magához képest kevés ember,nagyon gyenge zene (dehát ez kell a népnek...) egyetlen előnye talán,hogy nem játszottam át az éjszakát itthon :lol: Méééémááááá! :wub: Egy orros az éjszakában?! Mi történt Tomi? Hogyhogy nem tudsz aludni? Sanyi jó a vers! majd ha nem sietek dolgozni vissza,írok én is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Most melóba én se nagyon jutottam a géphez, nagy volt a hajtás. Node mostmár!!! :wub: Itthon vagyok, jó nekem, A konyhában kémkedem. Hűtőt nyitok, szemem keres, Hova lett a félliteres? Megvan, hurrá, jaj, de jó! Kedvem máris ragyogó. Pörkölt mögött a kis hamis, Nem várok hát, bontom is. Kellemesen hideg nedü, Egy picikét keserű, De én pont így szeretem, Ezért rögtön lenyelem. Írta Sörös Sanyi verse Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Sziasztok! Sanyi, okt 2-a az hétfő, akkor gondolom már hétvégén hazamész. Nyuszi vagy októberben megy "őszölni" vagy 29-én pénteken hazajön. 30-a szombat és nemzeti gyásznap számomra. Nehogymár ne tudjunk összehozni egy talit!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Sziasztok! Sanyi, okt 2-a az hétfő, akkor gondolom már hétvégén hazamész. Nyuszi vagy októberben megy "őszölni" vagy 29-én pénteken hazajön. 30-a szombat és nemzeti gyásznap számomra. Nehogymár ne tudjunk összehozni egy talit!!! dupla ünnep? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Szerintem megoldható a dolog! :wub: Tyű, de jó lenne már újra ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 dupla ünnep? :P Mármint Sanyinak dupla? Ha nem, akkor nem értem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Mármint Sanyinak dupla? Ha nem, akkor nem értem... :wub: Neked...vagy akkor nem jól emlékszem valamire???? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Neked...vagy akkor nem jól emlékszem valamire???? :wub: Ööööö, nekem szülinapom lesz, előtte 5 nappal Eninek. Ha erre gondoltál, akkor jól emlékszel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Ööööö, nekem szülinapom lesz, előtte 5 nappal Eninek. Ha erre gondoltál, akkor jól emlékszel. :P igen erre :P hmmm, mégsem öregszem :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 igen erre :P hmmm, mégsem öregszem :wub: Én igen... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Én igen... :P jaj már, így is én vagyok az öregebb :P korban legalábbis, mert lélekben.....és akkor az agyról már ne is beszéljünk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Most melóba én se nagyon jutottam a géphez, nagy volt a hajtás. Node mostmár!!! :wub: Itthon vagyok, jó nekem, A konyhában kémkedem. Hűtőt nyitok, szemem keres, Hova lett a félliteres? Megvan, hurrá, jaj, de jó! Kedvem máris ragyogó. Pörkölt mögött a kis hamis, Nem várok hát, bontom is. Kellemesen hideg nedü, Egy picikét keserű, De én pont így szeretem, Ezért rögtön lenyelem. Írta Sörös Sanyi verse Egy költő veszett el benned Sanyi!.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Egy költő veszett el benned Sanyi!.... :P ..de örökre :P (amúgy tetszik a vers :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 ..de örökre :P Jó kis vers az!.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Jó kis vers az!.... :P és akkor még a vers tárgyáról nem is beszéltünk :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Egy költő veszett el benned Sanyi!.... :P De egy kis sör bármikor előhozza... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Pedig ti még nem is tudjátok a akezdeteket...... Még anno Rulezkével, Csigussszal, Gepárddal verseltünk a kecsói topicban,(mert akkor még nem volt nekem senki földim :P ) aztán miután lettünk itt folytattuk Sanyival :wub: Nagyon örülök, hogy végülis jól sikerült a túra! Szépen lesültél, és mintha Hobi is megszépült volna... :-) Thx....Jót tett nekünk az út, a pihenés....a...... :P Mintha sötétebb volna a színe... Nyuszi, ez fekete? B) :lol: :P :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Pedig ti még nem is tudjátok a akezdeteket...... Még anno Rulezkével, Csigussszal, Gepárddal verseltünk a kecsói topicban,(mert akkor még nem volt nekem senki földim :P ) aztán miután lettünk itt folytattuk Sanyival :wub: Thx....Jót tett nekünk az út, a pihenés....a...... :P :lol: :D :P B) Sziasztok! Mik derülnek ki, hogy kikkel hozott össze a sors! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 üdv! már debrecenben vagy? vagy majd csak ezután érkezel hozzánk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Fél óra alatt megjártam a várost...bank, apa munkahelye....HObi gyors :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts