mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Na én elköszönök... korai volt a mai 4.30... és még 5 hátra van. Jó éjt! Pápá Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Na én elköszönök... korai volt a mai 4.30... és még 5 hátra van. Jó éjt! Pápá :wub: Már dolgozol??? Jó éjt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szeva! Aludj gyorsan keveset! Nekem meg még csak most kezdődik az élet! (De milyen élet ez???) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne.... Mikor lesz kulcsgazda pontosan ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Mikor lesz kulcsgazda pontosan ? Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra! Helló-halló Ki van a vonalban ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Helló-halló Ki van a vonalban ? :wub: Nevem senki! hihihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor kapcsoljuk Terence Hill-t. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne...... :wub: :P Na mit szóltok???? Sanyi, oda kötelező jönni! Rolival már le van zsírozva! Mikorra tervezitek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Mikorra tervezitek? Valaki nagyon hallgat :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Valaki nagyon hallgat :wub: Ki az aki hallgat? én csak beszélek csak beszélek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Bocsi, csak fürödtem :wub: Kulcsgazda attól függően leszek, hogy az eladók mikor találnak lakást, addig meg bérleti díjat fizetnek. Az időpont pedig majd közös megegyezésen alapul, mert nem szeretnék senkit sem kihagyni :P Sziasztok! látom megy a duma parti, itt vagyok én is és készülök a holnapra! Mikor leszel este szabad?mikorra tervezzük partit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Bocsi, csak fürödtem :wub: Kulcsgazda attól függően leszek, hogy az eladók mikor találnak lakást, addig meg bérleti díjat fizetnek. Az időpont pedig majd közös megegyezésen alapul, mert nem szeretnék senkit sem kihagyni :P Mikor leszel este szabad?mikorra tervezzük partit? A főnöktől függ, ha minden jól sikerül akkor kb. 20.00! Ja azt hiszem, hogy az Arany Bikában lesz a szállásom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 szép jó estét mindenkinek! ahogy látom lesz mit visszaolvasnom,úgyhogy neki is fogok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 A főnöktől függ, ha minden jól sikerül akkor kb. 20.00! Ja azt hiszem, hogy az Arany Bikában lesz a szállásom! ejha, még sosem aludtam ott :wub: Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ejha, még sosem aludtam ott :wub: Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap... Ok! Köszönöm, ha elindúltunk akkor szólok, kell. kb. 2 óra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ok! Köszönöm, ha elindúltunk akkor szólok, kell. kb. 2 óra! szerintem akkor elég ha szólsz, amikor már ráérsz....mert napok óta készül rá mki, és akkor majd csak odaérnek, ha más nem, sétálunk megint eyget :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ejha, még sosem aludtam ott :P Csak bulizni jártam oda.....de oké, nekem jó az időpont, szólok a többieknek is, de már csak holnap... húú arany bika. de jó már neked :wub: :P és ott fogunk akkor talizni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ha egy nappal később jössz, elmehettünk volna a Jazz napra is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 húú arany bika. de jó már neked :wub: :P és ott fogunk akkor talizni? Ha nektek az jó akkor megköszönöm, ha nem akkor szóltok, hogy mi a jó és oda megyek! Ha egy nappal később jössz, elmehettünk volna a Jazz napra is :P Sajnos ezt nem én döntöm el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Ha nektek az jó akkor megköszönöm, ha nem akkor szóltok, hogy mi a jó és oda megyek! Sajnos ezt nem én döntöm el! nekem édesmindegy,autókázni imádok (meg is kapom mindig,hogy.... :P ) de a bika mellett meg finom fagyit adnak :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Természetesen jó, hisz onnana bárhová mehetünk, és nekem közel is van :wub: Meg amúgy is egyérteélmű, hogy mi megyünk, nem pedig te kóborolsz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nekem édesmindegy,autókázni imádok (meg is kapom mindig,hogy.... :P ) de a bika mellett meg finom fagyit adnak :P :wub: Akkor a vendégeim vagytok 1 nagy nyalásra! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor a vendégeim vagytok 1 nagy nyalásra! :P húúúú most majdnem írtam ide valamit,de aztán megálljt parancsoltam a kezemnek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kiscsávó Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 húúúú most majdnem írtam ide valamit,de aztán megálljt parancsoltam a kezemnek :wub: ööö bocs fagyira gondoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts