Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ekszkjúzmí.... ni má meg én hol tartok a pletykás képemmel. :P :P és még 1 éve se kezdtem... :wub: "Fecseg a felszín hallgat a mély" /József Attila/ B) :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ekszkjúzmí.... ni má meg én hol tartok a pletykás képemmel. :P :P és még 1 éve se kezdtem... :wub: Utólérlek ugyis-ugyis! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Ne bocsizgass... mert Sanyi begorombul... Ja, anyuméknál voltunk... fürödni... mert itthon nem volt melegvíz. Gelko... nagyon művelt vagy mostanában! :wub: Sanyi! Riszálod is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Ne bocsizgass... mert Sanyi begorombul... Jaja! :wub: Sanyi! Riszálod is? :P Nem volt elég meggyőző Szemesen? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ... Nem volt elég meggyőző Szemesen? :P Ha nem gond... nem arra fókuszáltam! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Gelko... nagyon művelt vagy mostanában! :P nem csak 7végén vissza ittam magam gimnazista szintre :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nem csak 7végén vissza ittam magam gimnazista szintre :wub: Jahhh... ezt nem tudtam... :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Jahhh... ezt nem tudtam... :wub: :P az a gáz mikor bölcsis szintre issza magát az ember és csak gagyogni tud :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Attól még messze voltál! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Attól még messze voltál! :P hál' Istennek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 szted nekem hogy lett 5000 feletti hozzászólásom ? :wub: Úgy, hogy a moderátorok sok hozzászólásodat kiradírozták, örülj, hogy ennyi maradt :P Nyuszifülnek pedig grat az új lakáshoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Úgy, hogy a moderátorok sok hozzászólásodat kiradírozták, örülj, hogy ennyi maradt :P Akkor 6000-nél járna? Vagy legyőzné Antit? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Attól még messze voltál! :P Masszív gyerek Gelkó, de majd megnézzük 10 év múlva mennyire puhul el :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 az a gáz mikor bölcsis szintre issza magát az ember és csak gagyogni tud :wub: Azért volt olyan is, aki csecsemőszintre jutott, és csak büfizett. :P Én pedig az evolúció csúcsára kerültem. Én voltam Superman! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Masszív gyerek Gelkó, de majd megnézzük 10 év múlva mennyire puhul el :P Píísta! Indulj ki magunkból! B) Azért volt olyan is, aki csecsemőszintre jutott, és csak büfizett. :lol: Én pedig az evolúció csúcsára kerültem. Én voltam Superman! :D Super Sörös Sanyi! :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszifülnek pedig grat az új lakáshoz. Köszönöm szépen :P A neheze még csak ezután jön :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Köszönöm szépen :P A neheze még csak ezután jön :wub: Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"? Én igazából most a felújításra gondoltam....a megélhetésre már gondolni sem merek, mióta munkahelyet váltottam :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Hány évig fog elvileg tartani a "neheze"? Egy élet munkája lesz benne :P Mijeza Lóerő autó arány? Hiszen a két sorhatos kitesz 2,5 autót,meg a kicsi az egyet,és a Sanyié is másfelet majdnem...szerintem most is velünk van az erő :P Nyuszkó,gratula a sikerekhez! Ugye mondtam hogy minden sikerülni fog úgy ahogyan azt te eltervezted? :wub: Sose aggódj ám! Zsákokat eldobni,és vidáman élni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Zsákokat eldobtam, vidám vagyok :P Hmmm, oké, hogy ti a lóerőket számoljátok, de a mi csapatunkba ott vagyok ám én is, s ugyebár nem kevés vonzerővel bírok, hisz itt vagytok :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Miért van az, hogy a nők elintézik állandóan, hogy övék legyen az utolsó szó? Nem baj, ha becsajozok, akkor neki csak faros autója lehet, és akkor már a vonzerő is 1-1! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....A neheze még csak ezután jön :wub:.... Hja. A helyedben én is paráznék a lakásavató bulitól :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Attól lehet is! :wub: Oda még én is el szeretnék jutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hja. A helyedben én is paráznék a lakásavató bulitól :P Igen gondoltam rá, hogy esetleg felújítás előtt kéne...... :wub: :P Na mit szóltok???? Sanyi, oda kötelező jönni! Rolival már le van zsírozva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ....Oda még én is el szeretnék jutni.... Ezt mén így írod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts