Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ennyi erővel mér nem járunk trabanttal,annak is négy kereke van,motorja,minden ami kell,gurul az is :wub: egyébként életem egy nagy hibájának tartom h a trabi kimaradt...egyszer tán pótolom is...-bár haverok trabantjaival sokat nyomtuk :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hitel aláírva, közjegyzővel hitelesítve, kész vagyok.... :wub: de azért kicsit örülök, bár most tudatosult bennem, mekkora hülye vagyok......csődbe fogok menni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi Gratula! Szép napot mindenkinek! Kedves faros barátaim! Azért csak csendben megjegyezném, hogy összesítve erősebbek vagyunk ám!!! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hitel aláírva, közjegyzővel hitelesítve, kész vagyok.... :wub: de azért kicsit örülök, bár most tudatosult bennem, mekkora hülye vagyok......csődbe fogok menni :lol: nem fogsz csődbe menni :P akármi van,számíthatsz rám B) Kedves faros barátaim! Azért csak csendben megjegyezném, hogy összesítve erősebbek vagyunk ám!!! :D :P ha erősebbek vagyunk,miért csendben jegyezted meg? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ha erősebbek vagyunk,miért csendben jegyezted meg? :wub: mert nem akarom elkiabálni. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 egyébként életem egy nagy hibájának tartom h a trabi kimaradt... Én is így vagyok vele. Szerintem is életed nagy hibája! :P Kedves faros barátaim! Azért csak csendben megjegyezném, hogy összesítve erősebbek vagyunk ám!!! B) :wub: Hmmm... Ha az autók kész lesznek, számolhatunk egy Le/autó arányt... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Hmmm... Ha az autók kész lesznek, számolhatunk egy Le/autó arányt... :P Ezek szerintem nem olyan fontos kérdések. :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 :P Kezdel meggyőzni. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Na itten vagyok én is :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Az mindíg jó, ha itt vagy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 :P Kezdel meggyőzni. :wub: miért is? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Az mindíg jó, ha itt vagy! cuuuuuuuuuupppppppppp :wub: Annyira fáradt vagyok, hogy csak na! Sanyi jössz majd valamikor errefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szeptember utolsó hétvégéje, vagy októberben rögtön fizu után (anyagiaktól függ). Anyunak 2.-án lesz a szülinapja, arra illene hazajutnom. És ha már arra járok... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Szeptember utolsó hétvégéje, vagy októberben rögtön fizu után (anyagiaktól függ). Anyunak 2.-án lesz a szülinapja, arra illene hazajutnom. És ha már arra járok... :P hát nem ártana :wub: oké, csak mert mi megyünk őszölni majd, és szeptember végére terveztük...és nem szeretném ha pont elkerülnénk egymást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor ezt még leegyeztetjük, majd igazodom hozzátok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Akkor ezt még leegyeztetjük, majd igazodom hozzátok. oké, bár remélem nem lesz időm eljutni... :P mert ha nem elsz, akkor azt jelenti, már a saját lakásomba kirándulok... na jó befejeztem a témát. :wub: De HOBI betegsége mellett már csak ez az egy dolog a vigaszom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 No meg én! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 No meg én! :P igazság :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ... De HOBI betegsége mellett már csak ez az egy dolog a vigaszom :wub: Nyuszi! Van bontó... szét kéne nézni bontott, de jó állapotú katalizátor témában... :P az nem lehet veszett drága. És én hallgatnék arra a 2 szakira, akik neked válaszoltak a másik topicban. :P szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Mit válaszoltak?És persze hogy hallgatok, de mivel az opelnél azt mondték, nincs vele gond, mehet...akkor meg majd ha nem veszek lakást majd megcsináltatom, cak jöjjek kicsit egyenesebe, ez a sok ügyvédi közjegyzői, földhivatali sza...ok egy csomó pénzt elvittek :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Nyuszi! Van bontó... szét kéne nézni bontott, de jó állapotú katalizátor témában... :P az nem lehet veszett drága. És én hallgatnék arra a 2 szakira, akik neked válaszoltak a másik topicban. :P szerintem... én kerülném a bontott katalizátort de nem vagyok szaki :wub: Gartula a lakáshoz Nyuszim B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 jóvanna... :wub: én csak írtam valamit. Én csak az árak végett gondolkoztam. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 jóvanna... :P én csak írtam valamit. szted nekem hogy lett 5000 feletti hozzászólásom ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 ekszkjúzmí.... ni má meg én hol tartok a pletykás képemmel. :P :P és még 1 éve se kezdtem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Köszi Gelkoca, de majd inkább a házavatón :P Mackó, nem úgy értettem, bocsánat. Amúgy tegnap én zaklattalak beneteket telefonon, mert arra jártunk, és be akartunk nézni, aztán be is néztünk a kapun :wub: , de a Vekit nem láttuk, hát be sem csengettünk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts