adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: hááát öööö, nem volt elég nagy a ........................zsebed :P :P :D B) öööö biztos az én.... zsebembe raktad a borítékot? mert az enyém nagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 öööö biztos az én.... zsebembe raktad a borítékot? mert az enyém nagy :P :wub: oooooooóóóóó, hát akkor szép álmokat mindekinek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: oooooooóóóóó, hát akkor szép álmokat mindekinek :P hasonló jókat,HABLEÁNY :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Elbúcsúzott a főnökasszony, jöhetnek a farosok! Wake Up, Roli! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Elbúcsúzott a főnökasszony, jöhetnek a farosok! Wake Up, Roli! :P :wub: :P Hát ez meg mit jelentsen????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 :wub: :P Hát ez meg mit jelentsen????????? azt hiszik hogy övék éjszaka a terep,közbe meg nem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nincs annál rosszabb, mint lefekvés előtt rájönni, hogy nincs felhúzva az ágynemű, és amig küzdesz vel, valaki megelőz a fürdőszobában :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Nincs annál rosszabb, mint lefekvés előtt rájönni, hogy nincs felhúzva az ágynemű, és amig küzdesz vel, valaki megelőz a fürdőszobában :wub: :P tesózavarás hadművelet indulhat... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember4, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 tesózavarás hadművelet indulhat... :P nem a tesóm, a barátnője :wub: de még kapóra is jön, mert úgy látom a farosok(huh, ezt elsőre nem így sikerült leírni) :P által szerzett erőfölényt vissza kell szerezni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 nem a tesóm, a barátnője :wub: de még kapóra is jön, mert úgy látom a farosok(huh, ezt elsőre nem így sikerült leírni) :P által szerzett erőfölényt vissza kell szerezni :P ööö esetleg foglaljam le kis ideig tesód bnőjét,míg zuhizol? B) a farosok most úgy látom behúztál a farkukat. úgyhogy sztem ki is tűzhetjük az orrosok zászlaját :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Amit mi rögtön be is vonunk! :P Tudod Nyuszim, hogy van ez... Ha a szülők elmennek lefeküdni, akkor a rosszcsontok rosszalkodnak. :wub: Egyébként csak úgy szólok, hogy ez már a 400. oldalunk! Úgyhogy hajrá Debrecen! (korra, nemre, orra, farra való tekintet nélkül) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 Ja, és hogy visszatérjünk az erőfölényre, jelentkezem én is :P Nyuszikám, kedves, nincs ebben semmi kivetni való, az egész úgy kezdődött, hogy éjjelente senki nincs itt a fórumon, csak mi gyarapítjuk az oldalakat Sanyi, Tas, meg én... és rájöttünk hogy farosok vagyunk... ennyi... Szóval ne mérgelődj :wub: (hanem vegyél egy hátsókerekes Opelt, és nyomulj velünk éjszaka is) :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember4, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2006 A rendőrök éber szeme kerüljön el, testvérem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 A rendőrök éber szeme kerüljön el, testvérem! :wub: Na ja,nem ártana.... :P Jöttünk haza Tassal a bal sarokba,és kinn álltak a zsernyákok az út másik oldalán,úgy bámultak mintha arannyal lett volna bevonva mindkét autó :P De megúsztuk ám! Tasnak szerintem még kiakadt volna a szonda,az én verdám meg még nincs átíratva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Srácok ez az utolsó kép nagyon bejön nálam!!!!!Csinik vagytok rajta :D Hiányoztok :P Csak Tamás meg ne hallja :lol: amelyiken én rajta vagyok az már nem is jó mi ? :P tesózavarás hadművelet indulhat... :wub: na békénhagyni azt a tesót :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 amelyiken én rajta vagyok az már nem is jó mi ? :wub: Az a legjobb, de ezt csak neked akartam mondani :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 Az a legjobb, de ezt csak neked akartam mondani :P :wub: jó válasz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 na békénhagyni azt a tesót B) :P mert különben mi lesz? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 mert különben mi lesz? :wub: :P nem mondom meg h a duenen láttam egy vauxhall díszrácsot 10pénzért -igaz nem hibátlan de keresd meg :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 10? :wub: haverom 5-6ért akarja eladni nekem. de egyelőre más terveim vannak,első lámpát akarok venni.(csak nyuszi meg ne hallja :P ) de kösz hogy szóltál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 10? :wub: haverom 5-6ért akarja eladni nekem. de egyelőre más terveim vannak,első lámpát akarok venni.(csak nyuszi meg ne hallja B) ) de kösz hogy szóltál :D nemtom milyen árban mennek mert ezek haszontalan dolgok :P :lol: jééé ez a 400. oldal... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 nemtom milyen árban mennek mert ezek haszontalan dolgok :wub: :D jééé ez a 400. oldal... :P ennyi erővel mér nem járunk trabanttal,annak is négy kereke van,motorja,minden ami kell,gurul az is :P 400. oldal,na és ki írta itt az első kommentet? B) :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember5, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 400. oldal,na és ki írta itt az első kommentet? :wub: :P :P na én kinek köszönhetted ezt is????? B) Amúgy meg hiába erőlködsz itt lápmával, meg díszráccsal....Hobi nyomába sem érhettek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 na én kinek köszönhetted ezt is????? B) Amúgy meg hiába erőlködsz itt lápmával, meg díszráccsal....Hobi nyomába sem érhettek :lol: magamnak,hogy beléptem :D ki akar Hobi NYOMÁBA ÉRNI? egyenesen letoljuk :wub: :P :P (egyébként Hobi meg azért ilyen szép,mert én takarítom :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember5, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2006 de nagy a punnyadás ezen szép napon... azt hiszem mától elkezdek kopaszodni. egy leírást kell készítenem a Windows beépített tömörítőjéről,képekkel,értehető magyarázattal,hogy egy általános iskolás is megértse.szó szerint ezt az utasítást kaptam... ki sem merem mondani milyen cégnél vagyok,hogy az alkalmazottakat így kell okítani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts