nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Jó utat, kellemes csapatást! (aztán csapatás legyen, ne csak ingyom-bingyom megcsúszás...) :lol: :lol: már előre félek, mi lesz ha egyszer tényleg itt tartunk egy opel találkozót :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Jól van na, "Babettával járok, anyámnál lakom, macskát tarok, én ne legyek kemény?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Jól van na, "Babettával járok, anyámnál lakom, macskát tarok, én ne legyek kemény?" :lol: Csakis az légy!!!! 8) :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Az évtized legjobb filmje. Kedvenc párbeszédem belőle: -Ki a király? -Sanyíí! Sanyi a király! :lol: (Egyébként, ha valaki nem látta volna, akkor az Üvegtigrisből idéztem (talán nem pontosan), és nézze meg, de hírtelen, mert nem leszünk jóban! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Soltvadkerten opeles mozi keretében ezt néztük :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Most jut eszembe Sanyi még nem is mondtam Balla Imi- szekciótársam(Astra G) székesfehérvári. Lassan nálatok is összejöhet egy pár fős csapat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Nállunk már van egy csapat (Alba Manta Team), de ha belépek a MOMC mellé a MOTE-ba is, néha eljárhatok talikra, de azért maradok Mantás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Sziasztok! Most értem ide. Visszaolvasgattam és jókat derültem. A bombás résznél egy pólófelirat jutott eszembe: "Én egy bombaszakértő vagyok. Ha futni lát, próbáljon velem lépést tartani!" A bünti résznél meg egy vicc jutott eszembe: "A szülők egy szado-mazo újságot találnak a fiuk szobájában. Megrökönyödve nézik az újságot, majd megszólal az apa: Szerintem NE verjük meg!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szabadtéri vetítésen! :lol: :lol: Jó kis buli volt, remélem, Nyuszi, jössz jövőre is és ozod az egész debreceni bandát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Egyesek szerint csak helypocséklás, és csak a rang növelésére szolgál egy egyszeri smile bedobása, nos ezekkel az elvekkel teljesen egyetértek, ezért Szabot hozzászólására a reakcióm: HAHAHAHAHAHA! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Szabadtéri vetítésen! :lol: :lol: Jó kis buli volt, remélem, Nyuszi, jössz jövőre is és ozod az egész debreceni bandát! ;) Én mindenképpen szeretnék menni, remélem az életem nem fog addigra gyökersen megváltozni, és el tudok menni :wink: A csapat vitele meg nem rajtam múlik.sajnos.Bár az eddigi szervezői ténykedésemre visszatekintev, nem sok reményt látok benne.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 A csapat vitele meg nem rajtam múlik.sajnos.Bár az eddigi szervezői ténykedésemre visszatekinvte, nem sok reményt látok benne.... :lol: Nyuszi nem benned van a hiba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Nállunk már van egy csapat (Alba Manta Team), de ha belépek a MOMC mellé a MOTE-ba is, néha eljárhatok talikra, de azért maradok Mantás... Igen tudom, hogy a csapat nálatok már megvan, csak gondoltam, hogy ha esetleg szélesítitek a tábort.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 kecskeméten eleve egy pici baráti körből indult el, úgy könyebb volt, szerintem, de mivel igy nap mint nap beszélgettek, ki fog alakulni Debrecen környékén is egy "keménx mag". :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Köszönöm a vigasztaló szavakat! Majd látjuk, mi lesz...Azt hiszem én minden tőlem telhetőt megtettem... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Igen tudom, hogy a csapat nálatok már megvan, csak gondoltam, hogy ha esetleg szélesítitek a tábort.... :wink: Nyuszi, ha csak azon múlna egy csapattagság, hogy hol lakom (laktam), akkor lehetnék debreceni, BP-i, kecskeméti, vagy akár pécsi is! :lol: Nem is tudom. Ha belépek, lehet, hogy felveszem a kapcsolatot vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve December3, 2005 Nyuszi, ha csak azon múlna egy csapattagság, hogy hol lakom (laktam), akkor lehetnék debreceni, BP-i, kecskeméti, vagy akár pécsi is! :lol: Nem is tudom. Ha belépek, lehet, hogy felveszem a kapcsolatot vele... Jól van na, bocsánat csak már agyamra ment ez a csapatverbuválás.....azt nézem ki honnan...... De különben is, te már tulajdonképpen hozzánk tartozol!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szerintem is, Sanyi már tiszteletbeli debreceni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ó csajok, most belepirultam! :smt105 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ó csajok, most belepirultam! :smt105Ízirájder öcsém! Ízirájder. A Te Babettád is fekete? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szia mackósajt! Nekem piros Babszim volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Az az igazság, hogy Simson Schwarble-m van, meg Jawa California 250-em van, de attól még Ízi rájder!:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Az már nem volt olyan ízirájding, mikor 10 percenként ledobta a láncot a kis nyavalyás Babi.... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Szia mackósajt! Nekem piros Babszim volt. :lol: Nekünk meg sárga. De már nincs. Volt egy rigám is, 2 sebességes....wooow Sanyi: a jawa egyben van teljesen? Mert az jó. Ja, 2006-ban már én is akarok MOTE tagként országos talikra menni... :lol: hogy ilyen filmeket láthassak...pedig DVD-n is megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Nekem is megvan, de én csak az "ízirájder"-es részig láttam. Mivel nem akarom Sanyival összeakasztani a bajszom, ezért amilyen gyorsan tudom megnézem! Mackósajt, nekem is egy 2 sebességes rigám volt. Hogy azzal mit meg nem csináltunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts